.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Emo Style

Guest

Emo Style

Понеже искам да си направя при4еска стил Емо та може ли да ми препоръ4ате къде във Варна има добър Фризъор Аз отидох при мойта...то беше нейна приятелка нали пак там постригва ама аз и викам да ма оформи Емо стайл тя ми вика к'во е тва

Град
    някъде там..
    axahaxh mi shto ne i zanesesh nekyf pic ? az na moita sninmka she i nosq dano da stane
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Guest
    Абе то и аз така и кааах оба4е нз от де да зема ще проам гоогле по късно ама ддз щото,ако е таз приятелката и тя няяможе за тфа питам къде във Варна има некой който може да ми направи

Град
    някъде там..
    e az moga da ti dam dosta pics {: ako iskash .. ama ne sym ot varna i za friziorkata ne moga da ti pomogna sry
    I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend

Guest
    emi ai prati v_mitko@gbg.bg mi e maila
    v_mitko12345 mi e skype

Град
    Бургас
    Оф, ве кво сички луднахте с тия емо прически... То не е само да имаш "емо прическа" ..... Направи си един бретон и си готова! Пък и.. за google не си ли чувала?! Пишеш емокор.. или емо.. или там квото и да е свързано с емо.. и ше си харесаш нещо.. баси... пуу.. деба тва емо!
    Секи втори "стана" емо ;]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    Оф, ве кво сички луднахте с тия емо прически... То не е само да имаш "емо прическа" ..... Направи си един бретон и си готова! Пък и.. за google не си ли чувала?! Пишеш емокор.. или емо.. или там квото и да е свързано с емо.. и ше си харесаш нещо.. баси... пуу.. деба тва емо!
    1-во Мом4е съм Аз не съм Емо !!! просто при4еската мн ме радва

да имате някакви идеи как мога да се пострижа в пешо стайл ?

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Yuna`
    1-во Мом4е съм Аз не съм Емо !!! просто при4еската мн ме радва

Еми пиши че си момче.. ние от къде да знаем.. Може да мислим ,че си момиче и да ти пуснем женски прически..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    я да си направиш нормална прическа кви са тия емо-та .... пък кат си направиш такава прическа сички ше си мислят че си емо и че не се къпеш...
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    я да си направиш нормална прическа кви са тия емо-та .... пък кат си направиш такава прическа сички ше си мислят че си емо и че не се къпеш...
    Кфот си искат да си мислят мен си ме кефи тфа и толкоз

Цитирай Първоначално написано от M!taka
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Кфот си искат да си мислят мен си ме кефи тфа и толкоз
    Ама емотата верно ли не се къпят?
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    И аз не съм емо , но ме кефи прическата и чакам да ми порасне костата с още 1-2 сантиметра . Това за емотата- че не се къпят не е вярно

Guest
    Магазин НаТъмно в Варна ... там може да се подстрижеш :}

mn me draznite ve4e vs4iki s tozi emo style vsi4ki ste edni i su6ti ne se li yse6tate be hora lelelele

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Pfff...toq tap Em0 style me drazni adski mnogo...palni prostotii..

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Pfff...toq tap Em0 style me drazni adski mnogo...palni prostotii..
    ae da si osnovem klub protiv emotata...

и мен не ме кефат хи4, ама оставете хората да си бъдат каквито са! не им пука въобще за вашето мнение....

и стига теми за емото

Горката ти коса.Емо отива на момичета,не на момчета

Guest
    аз няям нищо против емотата, дразнят ем тея които само се правят ан такива!!! То туй си е напрау подигравка с емо-момчетата...смисъл..ако искаш да ставаш гей..и без тая прическа ше можеш да сваляш момчета

Guest
    Emotata sa smotani. tupi ligavi teen-4eta. I e tupo da iska6 da prili4a6 na emo kato ne si. Tva ne e prosto dreha ili pri4eska, a razbirane i na4in na su6testvuvane. Stiga s poziorskite izpulnenie. taka se stiga do paradoksi da vidi6 nqkoe qko mom4e dobre izglejda6to i da se okaje 4e e mazen 4algar maskiran s kecove i siut4ur na Madball primerno.

я да си направиш нормална прическа кви са тия емо-та .... пък кат си направиш такава прическа сички ше си мислят че си емо и че не се къпеш... iskam da popitam kakvo ob6to ima mejdu emo pri4eska i kapaneto
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    да имате някакви идеи как мога да се пострижа в пешо стайл ?
    виднага ти намирЪм...
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Чудя се кое е по смешно...
    да си емо или да мразиш емотата просто така щото стана модерно...а не щото те дразнят
    тва си е верно, ама емо си съкс

Ами по добре да и покажеш няква снимка тъй ще те разбере

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си