- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Emo Style
Понеже искам да си направя при4еска стил Емо та може ли да ми препоръ4ате къде във Варна има добър ФризъорАз отидох при мойта...то беше нейна приятелка нали пак там постригва ама аз и викам да ма оформи Емо стайл тя ми вика к'во е тва
![]()
axahaxh mi shto ne i zanesesh nekyf pic ?az na moita sninmka she i nosq
dano da stane
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
Абе то и аз така и кааах оба4е нз от де да земаще проам гоогле по късно
ама ддз щото,ако е таз приятелката и тя няяможе за тфа питам къде във Варна има некой който може да ми направи
![]()
e az moga da ti dam dosta pics {: ako iskash ..ama ne sym ot varna i za friziorkata ne moga da ti pomogna sry
![]()
I'll bE aLwAys thEre... theRe t0 tHe eNd ... I cAn't d0 mucH....bUt Be y0ur 0ne tRue frIend
emi ai prati v_mitko@gbg.bg mi e maila![]()
v_mitko12345 mi e skype![]()
Оф, ве кво сички луднахте с тия емо прически... То не е само да имаш "емо прическа" .....Направи си един бретон и си готова! Пък и.. за google не си ли чувала?! Пишеш емокор.. или емо.. или там квото и да е свързано с емо.. и ше си харесаш нещо.. баси... пуу.. деба тва емо!
Секи втори "стана" емо ;]
1-во Мом4е съмПървоначално написано от Yuna`
Аз не съм Емо !!! просто при4еската мн ме радва
![]()
да имате някакви идеи как мога да се пострижа в пешо стайл?
Първоначално написано от Анонимко
Еми пиши че си момче.. ние от къде да знаем..Може да мислим ,че си момиче и да ти пуснем женски прически..
![]()
я да си направиш нормална прическа кви са тия емо-та .... пък кат си направиш такава прическа сички ше си мислят че си емо и че не се къпеш...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кфот си искат да си мислят мен си ме кефи тфа и толкозПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ама емотата верно ли не се къпят?Първоначално написано от M!taka
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Магазин НаТъмно в Варна ... там може да се подстрижеш :}
Pfff...toq tap Em0 style me drazni adski mnogo...palni prostotii..
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
ae da si osnovem klub protiv emotata...Първоначално написано от Nicole_Richie
![]()
и мен не ме кефат хи4, ама оставете хората да си бъдат каквито са! не им пука въобще за вашето мнение....
и стига теми за емото![]()
аз няям нищо против емотата, дразнят ем тея които само се правят ан такива!!! То туй си е напрау подигравка с емо-момчетата...смисъл..ако искаш да ставаш гей..и без тая прическа ше можеш да сваляш момчета![]()
Emotata sa smotani. tupi ligavi teen-4eta. I e tupo da iska6 da prili4a6 na emo kato ne si. Tva ne e prosto dreha ili pri4eska, a razbirane i na4in na su6testvuvane. Stiga s poziorskite izpulnenie. taka se stiga do paradoksi da vidi6 nqkoe qko mom4e dobre izglejda6to i da se okaje 4e e mazen 4algar maskiran s kecove i siut4ur na Madball primerno.
я да си направиш нормална прическа кви са тия емо-та .... пък кат си направиш такава прическа сички ше си мислят че си емо и че не се къпеш... iskam da popitam kakvo ob6to ima mejdu emo pri4eska i kapaneto![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Първоначално написано от Under_my_skin
![]()
![]()
![]()
виднага ти намирЪм...
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
тва си е верно, ама емо си съксПървоначално написано от 182+44_4adel
Ами по добре да и покажеш няква снимка тъй ще те разбере![]()
![]()
![]()
![]()