.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    viki4ora
    Guest

Много ли са 12 години разлика?

IMAM EDIN PROBLEM, OT OKOLO 5 MESECA STRASHNO MNOGO HARESVAM EDIM MUJ I SI MISLIA CHE I TOI NE E BEZRAZLICHEN KUM MEN.PROBLEMA E 4E RAZLIKATA NI E MNOGO GOLIAMA.AZ SUM NA 16 ,A TOI E NA 27.VSI4KITE MI PRIATELKI ME SUVETVAT DA NE SE ZANIMAVAM S NEGO,NO AZ NE MOGA DA SI GO IZBIA OT GLAVATA.KAKVO DA PRAVIA

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Наистина за момента разликата звучи доооста фрапиращо и може би не е най-подходящата!С времето тя се заличава,но мисля че този етап при теб не е наближил така че може би ще ти е по-добре, ако си харесаш някого на твоята възраст горе-долу...поне със сигурност ще имаш по-малко проблеми Успех все пак

моля?!
    Guest
    Преди около 4 години имах същата ситуация.Той беше на 27,а аз на 17.И разликата не беше голяма...Нямах проблем..Но в един момент се появиха други различия и се разделихме.Но определено проблема не беше в годините...
    Така че ако толкова искаш пробвай,но внимавай все пак

mnogo sa do 5 e norlmalno (tav si e moe mnenie) no ina4e horata sa kazlali 4e za lubovta nqma granici..
    ama ti van6no li si go haresala ili si govorite si go opoznala kto 4ovek... 6toto ima malka veroqtnost da ste na edin akal i da se razberete..
    az bih te posavetvala da ne se zanimava6 osobeno ako samo van6no si go haresala..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    27-16=11 ?!
    Да много са.
    Научи се да смяташ.
    - Всички авто-части на едно място!

моля?!
    Guest
    На мен ми се иска да дам съвет на тия девойки дето пишат "дайте ми съвет,какво да правя с него"
    Когато пускате такава тема вероятността да ви сметнат за тъпа и малка е голяма.Защото всеки сам избира как да мисли и ако за вас някои проблеми са важни,то на други може да им се сторят смешни и ужасно глупави.На мен десетки пъти ми се е случвало да чета и да се смея с глас...
    Така че ако това,за което питате е нещо,което си зависи от вас(че и дори да не зависи)просто си спестете обясненията и въпроса "ами сега какво да правя?"
    Конкретният пример-аз го харесвам,май и той мен,ама тия години пречка ли са?Ами като си го харесала и искаш да пробваш-давай!Какво очакваш да намериш тук?Подкрепа,точния съвет,решение на вътрешната ти дилема?КАКВО?
    Не разбрахте ли,че търсенето на съвет от място като това,където има хора с ужасно различни мнени,може да ви доведе само до объркване..Кажи ми сега девойко,след като видя какво мислят няколко човека,това помогна ли ти по някакъв начин?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: mnogo li sa 12 godini razlika

Цитирай Първоначално написано от viki4ora
    IMAM EDIN PROBLEM, OT OKOLO 5 MESECA STRASHNO MNOGO HARESVAM EDIM MUJ I SI MISLIA CHE I TOI NE E BEZRAZLICHEN KUM MEN.PROBLEMA E 4E RAZLIKATA NI E MNOGO GOLIAMA.AZ SUM NA 16 ,A TOI E NA 27.VSI4KITE MI PRIATELKI ME SUVETVAT DA NE SE ZANIMAVAM S NEGO,NO AZ NE MOGA DA SI GO IZBIA OT GLAVATA.KAKVO DA PRAVIA
    По принцип са много.За тийн възрастта са супер много.
    Ти си някво тийнче на 16 и си мислиш за кафета и купони, той е мъж на 27 и си мисли за работа, кариера и семейство...мдааа ще си паснете бе...
    хъхъ..

моля?!
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Ти си някво тийнче на 16 и си мислиш за кафета и купони, той е мъж на 27 и си мисли за работа, кариера и семейство...мдааа ще си паснете бе...
    О,повярвай ми,много от мъжете на около 27 годишна възраст не мислят нито за работа,нито за кариера,нито за семейство...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    ...а би трябвало.
    хъхъ..

Guest
    Защо?Един мъж за разлика от жената има повече време да създаде семейств примерно.Защото ако за жената вече се води за опасно да забременее над 40,то за мъжа няма проблем да напправи дете на 30,40...А за работата да...Съгласна съм,че момента,в който си стъпваш на краката трябва да е по-рано от този,в който създаваш семейство.

А ти на колко си? Ако си все още малка, да, разликата е голяма. И не виждам бъдеще в една такава връзка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    27-16=11 ?!
    Да много са.
    Научи се да смяташ.

П.П. ... много голяма е разликата.....!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    o da to hi4 ne e mnogo.

ba6ta ti e bil na kum 10 godini kogato toi se e rodil, ama tva ni6to ne e...

Guest
    миличка спокойно, разликата ви е голяма наистина но ако има чувства.. не разбирам къде е проблема?
    предишният ми приятел беше с 9 години по-голям от мен, аз бях на 17 а той на 26 - секса беше страхотен, имаше страст и всичко останало!
    в един момент се появи сегашният ми приятел и разбрах че към предишният съм имала само привличане, разделихме се по живо по здраво и дори и сега 2 години след това излизаме понякога на кафе като приятели
    така че ако си сигурна че можеш да го направиш-направи го!

na6ta s priqtelq mi e 14 godini spokoino ne e bolka za umirane!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на koalka
    Приятелките ти са прави, послушай ги.Много е да, и най-вероятно нищо няма да се получи.Това са 12 години, осъзнай се!

Фен
    Град
    По света и у нас
    Любовта няма граници.
    Но мисля че е множко

Guest
    Ае ти.. луда ли си, ква си?

Въобще недей ги слуша тия тъпите хора, до нищо хубаво няма да ви доведат, най-много да забравиш за този прекрасен чичка и нежната любовна тръпка, пронизваща крехкото ти тийнско сърчице при мисълта, че можеш да си имаш и деца от него (а така и трябва да стане, пак ти казвам, не слушай ония профани, ако имаш недостатъчно акъл), така че - дерзай, предложи му! Пък може да те покани да живееш при семейството му.. Тъпа геронтофилка такава

Guest

Цитирай Първоначално написано от моля?!
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    О,повярвай ми,много от мъжете на около 27 годишна възраст не мислят нито за работа,нито за кариера,нито за семейство...
    И това са некви неудачници, неуспяли да се откъснат от маминия скут цял живот

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    миличка спокойно, разликата ви е голяма наистина но ако има чувства.. не разбирам къде е проблема?
    предишният ми приятел беше с 9 години по-голям от мен, аз бях на 17 а той на 26 - секса беше страхотен, имаше страст и всичко останало!
    в един момент се появи сегашният ми приятел и разбрах че към предишният съм имала само привличане, разделихме се по живо по здраво и дори и сега 2 години след това излизаме понякога на кафе като приятели
    така че ако си сигурна че можеш да го направиш-направи го!
    Аре тебе не те е изнасилил ама нашето момиче може би няма да има същия късмет....и сега ще почне "ама аз го познавам той не е такъв човек".Да бе не е,всеки себеуважаващ се 27 годишен младеж няма да тръгне с някви деца да се занимава...

Град
    (: Русе :)
    И според мен са много! Любовта може принципно да няма граници, но затова имаме не само сърце ами и мозък ... Замисли се когато то ще си на 20 - 20 и кусур и най-много ще ти се живее той ще бъде улегнал мъж на който не му се занимава с такива неща.... Ти си преценяваш, но това е моето мнение ...
    So free

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Кратко точно и Ясно
    Много е !
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

една позната имаше подобна случка. Тя на 17, а той на 27, походиха за една седмица, когато той се опита да я вкара в леглото си... Помисли си добре какво иска този мъж от теб, или по-точно, какво друго иска този мъж от теб. И ако не намираш отговор на какво друго би могъл да иска, по-добре да послушаш приятелките си.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Пловдив
    Прекалено много са. Това вече клони към разврат. Никога не съм имала гадже по-голямо от мен с повече от 2 години.

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    mi ne sa malko ... pone v tvoq slu4ai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си