.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    самият факт, че пускаш такава тема е признак за мозъчно отклонение, наречено олигофренизъм. проблемът е, че е широко разпространено явление.

Не зависи от годините, а от хората. Може да си на 16 с мислене на 26-годишна жена, а той може да е на 27 с мислене на 17-годишно момче. Нещата са индивидуални. В последната ми връзка, разликата ни беше 10 години... но си остана само в годините, не и в отношенията ни.
    Разликата ви не е много, стига да имате общи интереси, теми за разговор... да си допадате като хора... и т.н.
    На който му се убива време...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от sweet_f4e88
    Наистина за момента разликата звучи доооста фрапиращо и може би не е най-подходящата!С времето тя се заличава,но мисля че този етап при теб не е наближил така че може би ще ти е по-добре, ако си харесаш някого на твоята възраст горе-долу...поне със сигурност ще имаш по-малко проблеми Успех все пак
    Съгласна съм.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Перник
    Ami spored men razlikata vi vav vazrastta na tozi etap e oprqdelq6ta i ima golqmo zna4enie no vse pak ti si re6ava6 kakvo da pravi6 ottyk natatak no spored men toi e za teb ne po skoro nqkoi koito stra6no mn xaresva6 a ne6to kato fix ideq i o6te pove4e ti povdiga adrenalina t'va 4e toi e dosta po golqm....YSPEX kakvoto i da napravi6 i kakvoto i da stane :]
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Цитирай Първоначално написано от feli7o_
    Ami spored men razlikata vi vav vazrastta na tozi etap e oprqdelq6ta i ima golqmo zna4enie no vse pak ti si re6ava6 kakvo da pravi6 ottyk natatak no spored men toi e za teb ne po skoro nqkoi koito stra6no mn xaresva6 a ne6to kato fix ideq i o6te pove4e ti povdiga adrenalina t'va 4e toi e dosta po golqm....YSPEX kakvoto i da napravi6 i kakvoto i da stane :]
    to4no taka a i do nqkakva stepen samiq fakt 4e vs ti kazvat, 4e ne trqbva i ne moje da ste zaedno, te motivira podsuznatelno da jelae6 o6te pove4e da imate vruzka.prosto nali znae6 kogato ne moje6 da ima6 ne6to go iska6 mnooogo pove4e.ami se si mislq 4e pri teb e ne6to takova.
    “There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”

F___
    Guest

.

Хах..амии какво да ти кажа, понякога са голяма разлика, друг път не са.. Понякога и една година е огромна разлика.. може и набори да сте, но не и на акъл. Зависи от човека.. банално, но факТ

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Лично според мен разликата е голяма,честно казано почти сигурна съм че той ако прояви някакъв интерес към теб то ще е само заради секса,но в крайна сметка ти решаваш това си е мое мнение.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Наистина 12 годинки не са никак малко.. Но трябва да ти кажа че вучо ми е разведен / тфа е уделна тема/ и си намери едно момиче тя беше на 18 а той на 30..Всички му казваха да е остави че е още дете.. не е вкусила нищо от живота и т.н. но той не я остави..баба ми и дядо ми не е приемат все още.. макар че вече са заедно от 2 години и половина близо 3..Обаче тои не се отказва от нея..и все още са си заедно..така че не ги слушаи другите..ами прави това което мислиш за добре..ама обмисли добре нещата после да не сажеляваш..Пожелавам ти успех с това момче..

vinovna_za_meteora
    Guest
    а я кажете ако ОК сичко е както момичето го пише обаче той да си има сериозна приятелка
    хахахаха смисъл гледат се и има интерес обаче не е свободен

Да голяма е. За мен това да тръгне с теб ще е педофилия. 5-6 години най-много... това е нормално.

пп:
    Дали и в тази тема някой ще дойде да напише( ако не го е направил вече ), че "любовта няма граници"
    Клик ми (:

не се занимавай с него мн е голям

Ами,голяма си е разликата.Ако тръгнете може да е забавно в началото,но после може би ще откриете колко много неща ви делят и как мислите по много различен начин.Не ти препоръчвам подобно нещо...,може и да се разочароваш...
    [color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc

хмм 12 години, ами нещата мисля са относителни, ако тя е в интервала 5-14 , а той респективно 17-26..работата си намирисва за прокурор..ина4е над една определена възраст манталитета и при двамата би бил съизмерим така че не виждам някакъв проблем.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от key_of_hell
    na6ta s priqtelq mi e 14 godini spokoino ne e bolka za umirane!
    predstavqm si kakuv loser e priqtelq ti

Жените се развиваме по-бързо(е напоследък не всички), а мъжете по бавно. На 13 тръгнах с един на 24 ходихме 2 години и скъсахме, но възраста нямаше значение.Пробвай, но не му пускай бързо... виж що за човек е.

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Чичка дето след 15 години тя ще е на 30 и ще и се ебе, а на него няма да му става... пък ако му става няма да има сили да я разбива Лека нощ, чао, мерси.... :Р
    Клик ми (:

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Чичка дето след 15 години тя ще е на 30 и ще и се ебе, а на него няма да му става... пък ако му става няма да има сили да я разбива Лека нощ, чао, мерси.... :Р
    ROFL!!! Съгласна
    So free

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,голяма ви е разликата,освен това не е 12 а 11 години .

Guest
    abe momi4e ti v red li si.toq durtak deto sled 20 godini 6te si misli6 kude da go pogrebva6 v gradinata ili da go izgori6 a ti 6te si v razcveta na jivota si abe glupa4ko takava vze mi se osuznai i priqtelkite ti sa super umni i stra6no gotini pi4ove a i sus sigurnost sa i hubavi zemi ig poslu6ai tezi sladu5rani i si nameri nqkoi na tvoqta vuzrast ili pone takuv koito nqma da go sudqt ako se izebete USPEH ama sig i ti si gotina i nqa da ima6 problem da si haresa6 nqkoi i toi teb ama ne toq 4i4ko

......
    Guest
    Еми ако си на 13 да

е не си толкова малко .. хем са много хем добре е...

Град
    Terra incognita!
    Разликата е голяма,не се занимавай с него!Ти едва навлизаш в живота,а той вече е зрял мъж.Няма да се получи,прекалено различни сте!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    РЮАР
    Още някоя - друга годинка и може баща да ти стане...

..а аз си мислех, 4е мъж с 8год по-голям от мен...е прекалено голям
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnGeLwItHdEvILsOuL
    Жените се развиваме по-бързо(е напоследък не всички), а мъжете по бавно. На 13 тръгнах с един на 24 ходихме 2 години и скъсахме, но възраста нямаше значение.Пробвай, но не му пускай бързо... виж що за човек е.
    Kato gledam, neshto si protivore4ish s tazi dogma , no aide.
    Razviva li se... bahahhaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си