.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76

Град
    LuNaTa

Re: Много ли са 12 години разлика?

Цитирай Първоначално написано от viki4ora
    IMAM EDIN PROBLEM, OT OKOLO 5 MESECA STRASHNO MNOGO HARESVAM EDIM MUJ I SI MISLIA CHE I TOI NE E BEZRAZLICHEN KUM MEN.PROBLEMA E 4E RAZLIKATA NI E MNOGO GOLIAMA.AZ SUM NA 16 ,A TOI E NA 27.VSI4KITE MI PRIATELKI ME SUVETVAT DA NE SE ZANIMAVAM S NEGO,NO AZ NE MOGA DA SI GO IZBIA OT GLAVATA.KAKVO DA PRAVIA

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    OoO nQma nikakvo zna4enie sega s 12 godini po golqm ..posle 6te si hvane6 nqkoi 65 godini po golqm .. ne se pritesnqvai ;/

Град
    Луната
    Не са много бе. тцтц днешните деца... Става за твой баща що да са много идеален е ...

Да много са. рано или късно различията между вас ще са проблем

evanescence__666
    Guest

....

Da ti kaja 11 godini sa mnogo ,no pyk...Vij ima ogromna razlika dali 11godini no kato u4eni4ka ili kato jeneni,ako me razbra -samnqvam se...Imam predvid edno e momi4e 1 klas s mom4e 11 klas I drugo e jena na 30 i maj na 41....po se ponasq...No pri vsi4ki slu4ai 11godini sa mnogo!!!!!Zabravi go!!!Prosto si uvle4ena!Ne go obi4a6-sigurna sam!!!!!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Valkanova_87
    Да много са. рано или късно различията между вас ще са проблем
    И аз така мисля

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА
    По принцип всички казват че за любовта няма граници , но според мен разликата в годините е много голяма може би нямаше да изглежда така ако ти беше на 26 ,а той на 37 , но според мен когато си на 16 , а той толкова голям разликата не е само в годините а и в начина на мислене!! Виж ако ми кажеш че мислите по един е същ начин ще се притесня...
    Но помисли той какво очаква от такава връзка и ти какво...!!! Абе кви глупости приказвам ... много е разликата според мен и тва ее....!!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Много са. Много пъти и аз и други хора сме писали защо. Различни интереси. Различно светоусещане, породено от различния житейски опит. На тази възраст такава връзка е обречена, освен ако не е чисто сексуална.

Аз никък не одобрявам тези връски.. може би защото изгубих най-добрата си приятелка поради тази причина..ако мислиш , че е редно да обърнеш гръб на приятелите и семейството си давай..

Град
    някъде между рози и романтика,някъде близо до единствения...
    Не са изобщо малко дже в повечко ми се струват 12 години Но ти си решаваш
    Because all I want is u ....

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    mnogo e

blqqh ti si luda az ot 19 godi6ni se otvry6tavam pyk kamo li................za tebe neznam ama ti si re6ava6 ebati prostotiqta o6te nqkolko godini i moje da ti e ba6taa!

im back for my crown... bitches$ss bow down

Ako be6e po-golqma,naprimer okolo 20-25 godnini i toi pak be6e 12 godini po-golqm ot teb stava,no sega si malko malka za tolkova golqma razlika!

Град
    Там, където е сърцето...
    Според мен разликата ви е доста голяма и не виждам бъдеще в такава връзка. Все пак начина ви на мислене съвсем ще се различават...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Според мен разликата ви е доста голяма и не виждам бъдеще в такава връзка. Все пак начина ви на мислене съвсем ще се различават...
    как бе ще я черпи със сокче или баничка с боза

Град
    Over the hills and far away
    да

Град
    Far Away .. :>
    Ми не звучат малко

Любовта няма граници .. :>

Fozzy
    Guest
    Maika i tatko imat 7 godini Ne prechi da imash tolkova godini no v tazi vyzrast e malkooo stranichko \/

Pravi tova,koeto iska6 i tova,koeto 6te te napravi 6tastliva teb samata.Naistna 12 godini ne sa malko,daje nikak,no ako naistina go harevsa6 i si sigurna v nego i iska6 da bude6 s nego opitai...i dano ima6 uspeh i bude6 stastliva!!!

Относително е...
    На тази възраст 12 години си е много, но ако си на 30, аз той на 47... ме не е чак толкова фрапиращо! Но за момента по-добре го разкарай тоя чичко!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    spored men ne e nikav problem da bade6 s tozi 4ovek..ti si na 16 a toi na 27...mislq 4e razlikata ne e tolkova golqma i frapira6ta i moje da badete spokoino zaedno...i ako ne se obi4ate to pone pak moje da praite strahoten seks..kolkoto e po golqmo mom4eto ili v slu4aq maja tolkova po dobre ..6te si zadovolena )

Цитирай Първоначално написано от моля?!
    На мен ми се иска да дам съвет на тия девойки дето пишат "дайте ми съвет,какво да правя с него"
    Когато пускате такава тема вероятността да ви сметнат за тъпа и малка е голяма.Защото всеки сам избира как да мисли и ако за вас някои проблеми са важни,то на други може да им се сторят смешни и ужасно глупави.На мен десетки пъти ми се е случвало да чета и да се смея с глас...
    Така че ако това,за което питате е нещо,което си зависи от вас(че и дори да не зависи)просто си спестете обясненията и въпроса "ами сега какво да правя?"
    Конкретният пример-аз го харесвам,май и той мен,ама тия години пречка ли са?Ами като си го харесала и искаш да пробваш-давай!Какво очакваш да намериш тук?Подкрепа,точния съвет,решение на вътрешната ти дилема?КАКВО?
    Не разбрахте ли,че търсенето на съвет от място като това,където има хора с ужасно различни мнени,може да ви доведе само до объркване..Кажи ми сега девойко,след като видя какво мислят няколко човека,това помогна ли ти по някакъв начин?
    =D>
    A qui

shaka_kan
    Guest
    Mila, predi d0sta g0dini bqh v sa6tata situaciq! M0mi4e na 16 i h0dih s d0sta p0-g0lqm batk0 0t men 27 g0di6en..roditelite mi bqha mnogo pr0tiv tazi vrazka, n0 v p0sledstvie me p0dkrepqha...za jal0st vsi4k0 svar6i sled g0dina i p0l0vina prejivqna s neg0, nal0ji se da zamine izvan BG i be6e neobh0dim0 da se razdelim..Predi izvestno vreme se varna i sega si jivee tuka...vijdame se ot vreme na vreme, n0 vsi4k0 e d0 tuk! Ta 6t0m izpitva6 4uvstva kum t0zi 40vek badi si s neg0, n0 vnimavai, 4e majete obi4at da se vazp0lzvat 0t malki i nevinni m0mi4eta... Vinagi si imai edn0 na um za neg0 Uspeh!

Град
    Някъде там
    Tova izob6to ne trqbva da te pritesnqva!Ima li privli4ane i flyidi,stiga da ne ejenen vsi4ko e nared!I az hodq s mom4e 11 godini po-golqmo ot men!Toi,za razlika ot mom4etata na moita vuzrast znae kak da me nakara da se 4yvstvam dobre!Jivei kakto iska6 ti,a ne priqtelkite ti!Te ne sa na tvoe mqsto,ne go zabravqi!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Ами, разликата наистина е голяма, но много си зависи от личността... Ти на какъв акъл си и той на какъв акъл е. Ако ти си надрастнала годините си, а той се държи по-детински... кой знае... може да се срещнете някъде по средата
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си