- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се пише "да" на френски? :)
ui![]()
oui
Що за тъпа тема??? Има си речници в интернет (щом нямаш вкъщи).. ПФ!
P.S. I`m bitchy, I know.. You`ll get over it.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Анонимко
Ей така е.
btw обичам те беше je t'aime нали..?
хъхъ..
+1 Oui, а когато трябва да отговориш на отрицателно зададен въпрос със да се казва/пише SiПървоначално написано от Анонимко
Мдаммм.. Жа та е`емПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от Shadow_Walker
мда![]()
Големи сте ми франкофони!![]()
Браво, браво..
Собственост на Canis_Dirus
всъщност се четеПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Жъ тем
Лю дю е морПървоначално написано от Desi_etnies
![]()
(le dieu est mort)
гаден френски,добре че се отървах след 5 години.
Първоначално написано от RAWRRR
Как гаден, бре? Обожавам го!![]()
ти си луда![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Е нали си във френскатаПървоначално написано от _Cuddly_
М/у др-то-кой клас ще си?
![]()
What you give is what you get!
Аз харесвам по-сложните неща от езика от типа на сюбжонктив плюс-къ-парфе.Първоначално написано от _Cuddly_
А ненавиждам всичките му изключения,даже си мислих,че французите нарочно са си го направили толкова завоалиран езика,за да се правят на много извисени,че говорят по-сложни неща.
Познаваш ли БоженаПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
What you give is what you get!
Първоначално написано от RAWRRR
хаха.. едва ли
то и българският език не отстъпва да ти кажа
я хвани едно франсе да го учи, бая ще се озори
а френският не е кой знае какво като цяло
Аууу, ФРЕНСКИЯ Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ ЕЗИК! адски готин, звучен.. ае ВЕЛИК Е, ЕВАЛАТА НА ФРАНЦУЗИТЕ ХАХАХА И на всичко френско![]()
Въобще не се чете така. Във френския има 2 звука, които могат да изговорят само французите и хората, учили френски. Един от тях се изговаря след "ж"-то.Първоначално написано от RAWRRR
Има много забавни изреченийца с думи, които имат по няколко значения...например 'La mere du mere et dans la mere'. Означава "Майката на кмета е в морето"
Френският е много шантав език. Едно изречение се познава дали е въпросително или съобщително понякога само по интонацията...някои форми на глаголите често нямат нищо общо с основната...'eau' се чете "о" и означава "вода"...но е сладък език. Учила съм го доста години..сега не знам почти нищо. Решила съм по някое време да отида на курсове и да го понауча...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от `Death`Whore``
Трябва да е La m
Първоначално написано от _donna_
Какво?