Sega 6e vi razkaja istoriikata si...Pyrvona4alno s tova momi4e bqhme prosto sau4enici,koito daje rqdko si kazvat zdr po ulicata.Posle zapo4nahme da izlizame s drugite ot klasa i taka izvednyj se okaza 4e sme v edna kompaniq.Ve4e ne bqhme samo na zdravei,zdrasti...Az si imah mnenie za neq 4e e mnogo veselo i priqtno momi4e pyk i na vyn6en vid ne e zle.Za period ot okolo godina stanehme dosta blizki,po4nahme da si spodelqme,da izlizame dvamata,da hodim na na6i si li4ni mesta...V momenta ne mojem edin bez drug,bukvalno kazano sme kato brat i sestra,poznavame se adski dobre i ne mojem edin bez drug deto se vika.Vsi4ki si kazvate"emi super nai-dobri priqteli nz si kvo" i ste pravi de,ama az iskam i ne6to pove4e ot priqtelstvo.Moje da prozvu4i sme6no no imam 4uvstvoto 4e sme edin za drug prosto.Ve4e gubq granicata na priqtelstvoto i nz kakvo da pravq.Absoliutno vsi4ki priqteli mi kazvat 4e trqa da sme zaedno i 4e sme perfektnata dvoika i nz si kvo.Koftito e 4e sym po4ti siguren 4e tq me ima samo i edinstveno za nai-dobyr priqtel i me e strah da i kaja istinata za6toto moje da sloja krai na naistina hubavo priqtelstvo....V zadynena ulica sym hora.Davaite syveti...Siguren sym 4e ne sym edinstveniq koito e izpadal v takava situaciq.....

Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!