.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Sofia

ГАфове.... ;(

Вчера като се изпразних и връкна върху монитора и го нацапа...а той е плосък-ЛСД и докато го изчистя ..та случвало ли ви се е нещо подобно?
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Веднъж... Момчето си е легнало по гръб, аз му бия чикия... И то като хвръкна, взе че му падна точно в окото... И той се разпищя като малко момиче и почна да тича из апартамента.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Веднъж... Момчето си е легнало по гръб, аз му бия чикия... И то като хвръкна, взе че му падна точно в окото... И той се разпищя като малко момиче и почна да тича из апартамента.

Вернно ли

TANAJUTSU

Guest
    edno vreme hvarcheshe navsqkade, nai chesto na stenata ili poda ili v kosata i, edin put bqh na kompa a tq varhu mene i dokato stane i klekne az metnah vsichko na klaviaturata i potuna mejdu kopchetata
    ama na posleduk ne hvurchi hich

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от crs

Вернно ли

100% Няма да тръгна да лъжа за да ви правя кефа, я :P Той после ми оябсни, че има чувството че окото му пресъхнало и спермата почнала да.. го стяга.. нещо такова. А на мен ми беше толкова смешно!

P.S. Най-романтично преживяване - да напълниш презерватив с вода и да си бутнеш ръката до китката в него. Много е забавно. Не се спука, но доста опръсках бившия

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Sofia

Вернно ли

100% Няма да тръгна да лъжа за да ви правя кефа, я :P Той после ми оябсни, че има чувството че окото му пресъхнало и спермата почнала да.. го стяга.. нещо такова. А на мен ми беше толкова смешно!

P.S. Най-романтично преживяване - да напълниш презерватив с вода и да си бутнеш ръката до китката в него. Много е забавно. Не се спука, но доста опръсках бившия
    Е не болница...а ами някой да сподели нещо друго?

TANAJUTSU

мммммммммм на мен не ми се случвало..
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Re: ГАфове.... ;(

Вчера като се изпразних и връкна върху монитора и го нацапа...а той е плосък-ЛСД и докато го изчистя ..та случвало ли ви се е нещо подобно?
    Това не се чисти,подобно на първата целувка по бузката!
    Иначе има един доказано действащ начин-с език,но след това може и да не напуснете тоалетната
    I'm good at everything...except stomatology.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си