.

Виж резултатите на анкетата: Роб или господар?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Роб

27 50,94%
  • Господар

26 49,06%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от nofi
    Аз по принцип обичам да съм господарката, защото не се подчинявам в живота, а какво остава за леглото?!
    Az puk to4no za tova predpo4itam da sum "robinia".Vuv vruzkata si a i poprincip v otno6eniata si s horata i v ejednevieto iskam az da sum lider,da durja ne6tata v svoi ruce i da opredeliam kakvo i kak i v legloto iskam da moga da se otpysna i da ne nosia otgovornost za tova koeto se sly4va a da ostavia toi da oprdelia pravilata

naMy4Ho_KoTe i az i az

Аз пък най-сетне намерих мъж, на който да се подчиня. Инак във връзките бях голяма команджийка - и доста нещастна заради това. Е, сега трябва да търпя малко бои и шамари от моя (той е боксьор при това).. Ама това е щастието за мен
    Бой и шамари???
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз по принцип обичам да съм господарката, защото не се подчинявам в живота, а какво остава за леглото?!
    Az puk to4no za tova predpo4itam da sum "robinia".Vuv vruzkata si a i poprincip v otno6eniata si s horata i v ejednevieto iskam az da sum lider,da durja ne6tata v svoi ruce i da opredeliam kakvo i kak i v legloto iskam da moga da se otpysna i da ne nosia otgovornost za tova koeto se sly4va a da ostavia toi da oprdelia pravilata

naMy4Ho_KoTe i az i az

Аз пък най-сетне намерих мъж, на който да се подчиня. Инак във връзките бях голяма команджийка - и доста нещастна заради това. Е, сега трябва да търпя малко бои и шамари от моя (той е боксьор при това).. Ама това е щастието за мен
    Бой и шамари???
    Ми, да.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

naMy4Ho_KoTe i az i az

Бой и шамари???
    Ми, да.
    Господи, прости им на тез мъже! Те не знаят какво правят! [-o<
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Град
    Захарен памук
    Абе не е болка за умиране! Просто понякога когато прекалявам, държа се некоректно или високомерно.. Абе въобще когато се държа зле, изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки.
    golqma uteha nqma 6to

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки.
    golqma uteha nqma 6to
    Е, какво да направя като съм такова диване

Не пасивен или активен а ежен или страстен л0бовник.Лично аз страстен а иначе и 2-та вида л0бовници ми харесват зависи от настроението.
    Живота не се измерва с броя вдишвания, а с моментите, в които дъхът ти спира.
    _*(dpd)*_cAsPeR_DPFE_™

lapai 4urkata jivotnooooo
    Guest
    jivei aktivno, b1di pasiven!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че нещата се делят на роб и господар.Обичам той да е по-активния.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

naMy4Ho_KoTe i az i az
    И аз. Аз дърпам връзката и сам активната страна в нея. Той е добряка, а аз съм тази дето мърмори, сърди се, вдига скандали и налага мнание. В леглото обаче...........той има пълна власт над мен и може да прави каквото си пожелае. разбир се съм му определила граници и правила. И именно тези правила ме превръщат от привидна робиня в господарка на положението. Обичам да ме притиска, да ме дърпа, скубе, навежда............но докато не кажа да спре, защото е болезнено. И това не е някаква садо-мазо игра. Просто си е супер нормален секс, в който аз съм активна само, когато го задоволявам орално. При всяко друго положение предпочитам да съм глезената. А и не нося отговорност. така е по-лесно. И да-робската позиция 1 на ръка, че е по-възбуждаща, но е по-малко уморителна.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе не е болка за умиране! Просто понякога когато прекалявам, държа се некоректно или високомерно.. Абе въобще когато се държа зле, изяждам по някой заслужен шамар. Досега само веднъж шамара беше доста жесток - оглушах за няколко секунди и ми излезна синка на скулите. Но иначе са леки.
    Сексът е 1 на ръка. Може да ме пляска леко по дупето и т.н. но в останалите ни отношения 1 шамар ще е пагубен за връзката ни. никога не ми е вдигал ръка и не би го направил. Никога няма да позволя това! Иначе аз съм му удряла 1, ама отдавна!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Сексът е 1 на ръка. Може да ме пляска леко по дупето и т.н. но в останалите ни отношения 1 шамар ще е пагубен за връзката ни. никога не ми е вдигал ръка и не би го направил. Никога няма да позволя това! Иначе аз съм му удряла 1, ама отдавна!

Спокойно, още в началото на връзката ни сме ги уговорили тези неща. Той просто е контрола, от който се нуждая.. Пък и честно казано - тогава направих голяма глупост. Слава богу, не съм я повтаряла.

Зависи от много неща. Като че ли повече обичам другият да е активен, за да се чувствам желана и да чувствам силата му...но обичам и аз да съм активната, за да знам, че удоволствието му е изцяло мое дело.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0

naMy4Ho_KoTe i az i az
    И аз. Аз дърпам връзката и сам активната страна в нея. Той е добряка, а аз съм тази дето мърмори, сърди се, вдига скандали и налага мнание. В леглото обаче...........той има пълна власт над мен и може да прави каквото си пожелае. разбир се съм му определила граници и правила. И именно тези правила ме превръщат от привидна робиня в господарка на положението. Обичам да ме притиска, да ме дърпа, скубе, навежда............но докато не кажа да спре, защото е болезнено. И това не е някаква садо-мазо игра. Просто си е супер нормален секс, в който аз съм активна само, когато го задоволявам орално. При всяко друго положение предпочитам да съм глезената. А и не нося отговорност. така е по-лесно. И да-робската позиция 1 на ръка, че е по-възбуждаща, но е по-малко уморителна.
    същата история
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Ako za rob i gospodar..az sam robinqta po princip.Ina4e za aktivnosta..mom4eto e sa6to pove4eo aktivno.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

razli4no, obiknvenno sus vsi4kite koito sum bil sme se reduvali

Трябва да има и "ебач" нито 1-дното !!!! - Ебач
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си