- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с женен/а
Не съм била и няма да бъда поне не скоро. Аз втора ръка човек не съм!
Не съм била с женен мъж, но една приятелка ходи с такъв.Не го възприемам аз това....
Я да и звънна аз на нея да я уя какво прави....![]()
никога не казвайте никога, че не знаете какво ще ви дойде на главата някой ден![]()
durto magre
БРАВО и аз това искам да кажа..Първоначално написано от krem4et0
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Аз искам или всичко, или нищо. Не, няма да и бъда с женен мъж!
Ако положението е такова, ще напусне жена си, ще се изнесе от общия им дом и ще бъде само с мен, без да се крием. Оставането заедно заради децата е много по-болезнено за самите тях, защото те не са т ъпи, разбират какво става. По-добре да са деца на разведени родители и да виждат, че родителите им са щастливи с други хора, отколкото да живеят в караници...или по-лошо - в безразличие.Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Това е така , но мисля че обществото ни все още почива на архаични "соц"стереотипи в които тя/той си траят /защото виждаш ли положението може и да се подобри или пък затова как щяло да изглежда в очите на хората...незнам в това нямам преки наблюдения..не мисля че от който и да било частен случай темата би била обобщена.Вярвам че хората трябва да следват поривите на сърцето си , но и добре да си правят сметка за възможния краен резултат.Първоначално написано от `Death`Whore``
Казах ти за крайния резултатМен лично не ме интересува какво ще помислят хората, важното е човекът, с когото съм, да е с мен и толкова.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
това бях аз..не е добре да се влиза инкогнито.
Не съм била и не искам да бъда с женен. Не желая да съм втора цигулка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много си е добре да бъдеш любовник.Да заставаш между двама души?! Та те нищо общо нямат! Грешка написана на документ, който те задължава да си държиш на грешката.
Ако имат деца и ти си фактора, който ги раздели като семейство(пак тука има много различни варианти) е гадно.
Многото различни варианти има. Може да са както в случая на един приятел. Хвана се с някаква жена, която си има мъж и две деца. Мъжа и (по случайност го познавам) се държи като пълен идиот. Раздава шамари, и намира най-обидните епитети и ги лепва на децата(свиня, говедо, тепегьоз, галош, "тъп си кат гьон"). Е моя приятел в един момент се яви като спасител за тези несполучили деца и майка им.
Единствената тъпотия, която направи е, че наби въпросния мъж(май пред децата му), защото беше ударил жената.
Мисълта ми е, че ако си залюбиш с някой от вече развалено семейство - няма никакъв проблем. И не си мислете, че сте "втора целувка". Колкото и невероятно да ви звучи има дори и млади семейства, които заради лоши отношения правят секс 1 път на 2 месеца, а за прегръдки и целувки не може да се говори!
аааа ще извинявате, че малко объркано съм го написал на някои места, надявам се да разберете кво съм искал да кажа
Не ми се е случвало и нкога не бих го направила! Никога не бих разбила едно семейство. Никога не бих разрушила мечтите и амбициите на едни невинни дечица. Те нямат вина,че родителите им не са предценили добре с кого искат да прекарат остатъка от дните си! Децата тежко преживяват разводите,особено пък ако трети човек е причината за тях,трудно е да гледаш майка си или баща си в обятията на друг човек... Така че съм много против любовниците,презирам ги ...
Със женен не,но съм се срещала с човек,който си имаше сериозна приятелка и то пак се явява май като любовница.Много от мненията са против изневярата...аз лично съм за![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Така ли? "ЗА" ли си? Ами хайде,пожелавам ти,всеки с който тръгнеш да ти изневерява по няколко пъти...Първоначално написано от изгонена__от__рая
Или ти обичаш само да разрушаваш връзки ?
Да ми изневеряваПървоначално написано от DIVINE_TIME
Ако на мен нищо не ми липсва не би ми било тежко от някаква сексуална изневяра.Имала съм много приятели,който са чукали други знаела съм,но не ми е пречело.Не всяка изневяра трябва да значи края...А и до сега не съм разрушила нито една връзка
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
изгонена от рая, не ти пука дали приятеля ти ти изневерява,а ти изневеряваш ли му? Щом сте решили да си изневерявате,изневерявайт си! Ваша работа,но го правете с необвързани хора,понеже в противен случай е възможно и да разбиете някоя друга връзка... Не сме всичките толкова спокойни като теб. Повечето хора не обичат да делят половинката си с друг човек и мисля,че това е нормално!
Ако флирта е изнеряра значи да, иначе по-сериозно не, не съм.А до колкото до това, че не всички са не моето мнение за изнерярата спор нямаПървоначално написано от DIVINE_TIME
![]()
Изгонена от рая,ок! Да не пълним повече темата с излишни мнения,а?![]()
Аз бях с една доста привлекателна и секси леличка.Тя беше на около 24-25 годинки и със сигурност мацките които са на горе-долу тая възрас знаят за кво стая дума)
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/
PITBULL TERIER POWER
не
... но във тебе като рана
ще пари мисълта,че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Правил съм го и не съжалявам . Друга тема е дали бих го направил отново обаче![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ето за това си говорим, а не да ми морализуват тука.Всички които го правят знаят какво искат.Първоначално написано от YahooO
[quote="Анонимко"]Ето за това си говорим, а не да ми морализуват тука.Всички които го правят знаят какво искат, а има и такива които го правят и се правят на много честни , а има и други които искат да го направят но не им стиска.Първоначално написано от YahooO