- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно пръстчета - за момичета
Може ли да помоля женската алдитория да ме светне по въпроса относно това как точно искате да ви задоволяват с пръсти ? Знам, че е за всеки индивидуално, но ако дадете идеи и броики на пръсти, ще съм ви адски благодаренПросто се интересувам как мога максимално да задоволя приятелката си, а знам, че пръстите са най-доброто средство .
ahaha ako rechesh samo s prysti da q zadovolqvash begi se skrii po dobre![]()
QdeniE, PieNIe I NEkoQ SgoDna JEniCa Pa DrugOtO Go Man1.
xaxaxaxaxaПървоначално написано от CraZy_K1LlErR
а относто въпроса - търси в нета за G-точката, намери я в приятелката си и я стимулирай с един пръст, а с друга ръка стимулирай клитора и (само гледай пръстта ти да е мн мокър)
пак го пиша, че си забравих да вляза в профила, а иначе няма да ми се отчетат коментарите
CraZy_K1LlErR написа:
ahaha ako rechesh samo s prysti da q zadovolqvash begi se skrii po dobre
xaxaxaxaxa
а относто въпроса - търси в нета за G-точката, намери я в приятелката си и я стимулирай с един пръст, а с друга ръка стимулирай клитора и (само гледай пръстта ти да е мн мокър)
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
1-2 prysta.. s poveche zapochva da boli.. a inache nai dobroto e da namerish G-tochkata i da q stimulirash... ama kato se zamislq mai si neopiten shtoto opiten ne bi zadal podoben vypros.. tei che nai dobre stimulirai klitora..
6to puk da ne bi go zadal?
az znam kak moga da q zadovolq, no i az bih go zadal vuprosa, moje puk da ne znam ne6to ili da ne se se6tam za ne6to i da pitam ako nqkoi znae nqkoi nomer kak da q zadovolq po-dobre primerno
(ne sum avtora na temata)
G to4kata + klitora vur6at rabota
G to4kata + ezi4e po klitora su6to vur6i rabota
(mom4e sum, no mislq 4e sum prav, se pak neka damite da kajat)