.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    На мен всичките ми са на Ruby Rose, много са яки.Ти кво точно не им харесваш?
    moite su6to sa takiva i sum mnogo dovolna
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Град
    v kenefa pod vodata :D
    аз пък използвам на руби....много се ронят, но другите просто са фалшификати за мен и все още не съм попаднала на точните

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    И аз съм на Руби и ми харесват,не са лоши.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Dreamland Varna
    еми аз имам едни сенки за 4лв. от пазара и са около 15-20 цвята, обаче никъде не пише кфа марка са
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

I na men vsi4kite mi sa na ruby rose (ili tam kakto se pi6e) i sam mnogo dovolna, mnogo sa qki...

На Manhattan са много готини сенките и не само това де..всичката им козметика е хубава..и не са прекалено скъпи..отначало си мислих че са много скъпи заради марката обаче не са толкова

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    q stiga s teq kychi marki !!! ... kato nqmate pari za lyksoznite ... pone si vzemaite ot prilichnite hybavi kozmetiki na dostupni ceni! ... seventeen spored men sa super! na l'oreal , na Bourjois !!! ... vlizate v magazin za kozmetika, ama KOZMETIKA - HYBAVA ! ... i tam do 10-15 lv ima kakvi li ne hybavi i kachestveni senki i kakvo li oshte ne ...
    Hahaha ti ne6to na kompleksarka mi prili4a6 Az li4no izpolzvam tova koeto em da mi haresva em da mi otiva!!!

Imenno! tq o6te malko 6e po4ne da kazva taka i za drehite.. 4e samo na dior si kupuva .. abe momi4e ne e vajno dali sa 5 leva 15 cvqta ili 15 leva 5 cvqta.. vajnoto e da ti haresvat!

Myballine наистина е много скъпа козметика не само сенките но и всичко но е много ефектна

Na PUPA i na Dior... makar 4e naposledak ne se grimiram
    Testis unus,testis nullus...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си