.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Дали ме обича наистина?

zna4i predi 6 mes se zapoznah s edno momi4e i vs varve6e ok oba4e se polu4i nadorazumenie ne se razbrahme qvno i skysahme tva be6e april
    i sled vs tq prodaljava da napira da sme gadjeta tvardi 4e me obi4a v4era q pregyrnah i te se razreva az sa6to imam 4ystva kam neq oba4e neznam dali da i vqrvam
    az sam na 20 a tq na 18

Модерирано по т.7 от Правилника!
    koalka

Град
    Плевен
    по принцип не се предполага ние да знаем дали тя те обича или не, понеже няма как.. Но все пак явно не си и безразличен поне
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

shtom plache samo ot edna pregrydka... sigurno te obicha!
    no ne si igrai s neq... ako naistina q obichash moje da se syberete!
    Sigurno e razbrala greshkata si i nqma da povtori
    No ne q poznavam... ne sym vrachka

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Супер фен

Re: dali me obi4a naistina

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i predi 6 mes se zapoznah s edno momi4e i vs varve6e ok oba4e se polu4i nadorazumenie ne se razbrahme qvno i skysahme tva be6e april
    i sled vs tq prodaljava da napira da sme gadjeta tvardi 4e me obi4a v4era q pregyrnah i te se razreva az sa6to imam 4ystva kam neq oba4e neznam dali da i vqrvam
    az sam na 20 a tq na 18
    Щом имаш чувства какво се чудиш ?! Просто действай,щом твърди ,че те обича,значи е така.Ако не те обичаше нямаше да продължава да се занимава с теб,след като сте скъсали...

Guest
    vsa6tnost sega si opredelihme sre6ta i neska 6te se vidim i mislq da i pokaja 4ustvata si

Супер фен
    vsa6tnost sega si opredelihme sre6ta i neska 6te se vidim i mislq da i pokaja 4ustvata si
    УСПЕХ! И нека всичко мине наред!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    УСПЕХ! И нека всичко мине наред!
    mersi )

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, твърде е вероятно да те обича, щом от април не е спряла да те търси.Ако не беше искрена, може би нямаше да чака да е с теб толкова време.Сам реши дали е искрена, поговори с нея.

Bravo! da se obichate mnogo...

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

Щом има сълзи, има и любов, бъдете щастливи
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Според мен трябва да и дадеш шанс от личен опит ти го казвам.Има момичета които правят грешки и сажеляват искренно за тях.Дай и шанс и си мисля,че ще се получи

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си