.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Момчетата...чувствителни ?

Регистрацията ми е скорошна но се ровя из форумите от околко 3-4 седмици и сега ми дойде идея за тема, която десега не съм срещал. Знаеме за 4увствителността на моми4етата при раздяла или по сериозно скарване, но искам да питам дали и при мом4етата е така, дали те също пла4ат,разстройват се и се сдухват... щото нали пове4ето не го показват......еми това е запо4вайте да си признавате Моми4етата също да пишат ако искат
    П.П: Аз също съм плакал 1-2 пъти щото много лошо ме пре***ха ама... какво да се прави

ЕСтественоо! Всеки човек е чувствителен.. просто не го показват толкова колкото нАС особенно ако обичат човека до себе си ... НЯМА НАЧИН ДА НЕ ИМ Е КОФТИ !
    JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!

predi 8 meseca surceto mi be6e kato ot kamuk i ne izpitvah nikvi emocii, no momi4eto s koeto sum v momenta me promeni korenno, razbi leda okolo surceto mi i za 8 meseca izpitah stra6no mnogo emocii, do predi 10tina godini ne bqh plakal vuob6te, a za neq sum plakal nqkolko puti, koga ot 6tastie i radost, koga ot tuga i bolka, tva e purvoto momi4e na koeto sum padal na kolene i koeto obi4am
    i da ve4e sum 4ustvitelen, ni6to 4e pred neq ne go pokazvam tolkova

Супер фен
    Разбира се че и при момчетата е така

Guest
    естествено че сме чувствителни, като обичаш някой е нормално да те заболи или да заплачеш за него ако те нарани, просто се прикриваме защото гледката на разревано момче е някак си смешна в очите на другите и има изцепки от рода на - гледай го тоя ревльо, тръшка се заради няква п**ка" и почват базиците и подигравките, а и нали всички се правим на мъже, тряа сме сърови пред другите, аз лично съм ревал за момиче което не ме иска и пред момиче което много обичах и искаше да ме къса, не съжалявам че съм го направил и че съм си показал чувствата по такъв начин

Guest
    o da, povqrvai mi ot luovta vsi4ki gi boli. Nqkoi mom4eta si pazqt renometo, ama i te imat 4uvstva, ili pone se nadqvam....

Разбира се. И не само при раздяла или ако се случи нещо лошо и гадно. Аз съм плакал до гаджето си от радост, че е до мен. Докато сме гледали филм съм плакал и съм я целувал. Плакал съм за повечето момичета дори тези, с които не съм бил. Това, че някое момче не си признава, че е наранен и се крие... не е хубаво, защото понякога това задържане на лошите чувства избива на агресия.
    Клик ми (:

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Разбира се. И не само при раздяла или ако се случи нещо лошо и гадно. Аз съм плакал до гаджето си от радост, че е до мен. Докато сме гледали филм съм плакал и съм я целувал. Плакал съм за повечето момичета дори тези, с които не съм бил. Това, че някое момче не си признава, че е наранен и се крие... не е хубаво, защото понякога това задържане на лошите чувства избива на агресия.
    Еми да живее агресията !
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

Цитирай Първоначално написано от zmey
    Еми да живее агресията !
    Еми така ще е, защото не знаеш как да си контролираш чувствата и се правиш на много "силен" като не показваш това, което чувстваш. Трябва да знаеш кое чувство кога да го покажеш. И преди да се направи нещо се мисли... абе с този човек се разделихме... пука ли му за мен щом постъпи така с мен... НЕ! Следователно... както казва един футболист... айде чао, довиждане, лека нощ, мерси, приятни сънища \/
    Клик ми (:

I az sam sigurna che i na tqh im e dosta gadno no se draznq kato ne go pokazvat.Ne govorq samo za tova da se razplachat zaradi momiche a prosto da se sduhat..da pokajat che im puka...no poveche se pravqt che ne im puka, a vatre v tqh e nqkakav ujas..
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

Ами аз имах един приятел,който беше лудо влюбен в мен,обаче аз го чуствах само като приятел и като му го казах той много се разтрой,падна ми на колене,какво ли не прави за мен,но неможех да тръгна с момче към което не изпитвам нищо...за щастие той го разбра и сега сме само приятлеи,въпреки,че понякога постоянно ми повтаря че още продължава да ме обича...

Guest
    Еми така ще е, защото не знаеш как да си контролираш чувствата и се правиш на много "силен" като не показваш това, което чувстваш. Трябва да знаеш кое чувство кога да го покажеш. И преди да се направи нещо се мисли... \/

Ами ако просто нямам някои чувства ??

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми така ще е, защото не знаеш как да си контролираш чувствата и се правиш на много "силен" като не показваш това, което чувстваш. Трябва да знаеш кое чувство кога да го покажеш. И преди да се направи нещо се мисли... \/

Ами ако просто нямам някои чувства ??
    И кои са тези чувства?
    Клик ми (:

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    Според мен даже напоследък момчетата са по-чувствителни от момичетата и при раздяла се сдухват повече.Забелязвам в последно време следното нещо,момичетата се привързваме по-бързо,в края на първия месец от дадена връзка вече твърдим,че обичаме момчето,че никога не сме изпитвали нещо подобно и т.н.,докато при момчетат тези чувства се появяват малко по-натам,но са доста по-истински.И към 3-4 месец те наистина ни обичат,а на нас вече ни е писнало от тази връзка и край.Не знам това е лично мое мнение,но момчетата също плачат и са не по-малко чувствителни от момичетата.
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Пред мен са плакали 4 момчета. Не смятам, че това е признак на слабост. Слабост е да криеш всичко в себе си и да се страхуваш от чувствата си. Съвсем човешко е да ти се плаче, когато те боли. Не мисля, че момчетата се различават кой знае колко от нас. Друг е въпроса, че повечето момичета плачат за щяло и нещяло, докато мъжете сякаш си пестят сълзите за по-сериозните неща.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Било ми е много кофти, но не съм плакал

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Пред мен са плакали 4 момчета. Не смятам, че това е признак на слабост. Слабост е да криеш всичко в себе си и да се страхуваш от чувствата си. Съвсем човешко е да ти се плаче, когато те боли. Не мисля, че момчетата се различават кой знае колко от нас. Друг е въпроса, че повечето момичета плачат за щяло и нещяло, докато мъжете сякаш си пестят сълзите за по-сериозните неща.
    Napylno sam saglasna..No mislq che nqkoi momcheta trqbva da zemat primer ot nas i da si pokazvat chuvstvata, a nie ot tqh-da ne prekalqvame s pokazvaneto

Guest
    много точно го каза, просто не виждам какво още има да се допълни

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension

Вече целият форум знае за мен . . . мен конкретно ме боли и 4ти ден не съм спирал да плача

Цитирай Първоначално написано от BaD_GiRl_mL2
    Napylno sam saglasna..No mislq che nqkoi momcheta trqbva da zemat primer ot nas i da si pokazvat chuvstvata, a nie ot tqh-da ne prekalqvame s pokazvaneto
    От вас да вземем пример ? как става тази работа ?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1

Вече целият форум знае за мен . . . мен конкретно ме боли и 4ти ден не съм спирал да плача
    И какво ще постигнеш?!? Имах един период в който не бях спирала да плача повече от 3 дена и резултата знаеш ли какъв беше?!? Адско главоболие и минус 4 килограма

Горе главата... Нали знаеш... има много риби в морето

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от acidburn1

в което не виждам нищо срамно, напротив..
    надявам се да се оправят нещата, ако не, повтаряй си, че така е трябвало да стане(в това вече съм абсолютно сигурен)

Imam predvid, che..ne e tolkova losho da pokazvash kakvoto mislish..Smisal, povecheto momcheta mislqt che ako go napravqt i nie shte gi pomislim za mn slabi..no vsashnost tova pravi mn po-razlichno vpechatlenie..

[quote="BaD_GiRl_mL2"]
    Imam predvid, che..ne e tolkova losho da pokazvash kakvoto mislish..
    Smisal, povecheto momcheta mislqt che ako go napravqt i nie shte gi pomislim za mn slabi..no vsashnost tova pravi mn po-razlichno vpechatlenie..
    Зависи от момичето и момчето !!

E da...ima go i toq moment..saglasna sam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си