.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    Bourgas

Забавяне на еякулацията

zdr. moje li nqkoi da mi kaje nqkakav medikament za zabavqne na izprazvaneto

Т.7 от правилника!
    swords1010

Град
    Bourgas
    izpolzval li e nqkoi kamagra i deistva li za zabavqneto???

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Nqmam predastava ot takiva neshta,sorry.

1 има мноого такива теми
    2 бий си една-две чекий преди секса и ще видиш,че ще свършиш по-бавно

Витамин Б ама трябва се консултираш с доктор а пък мойта приятелка ми казва следно свършваш си когато си искаш аз да нее да искам хапчета да свършвам по бавно !?

Така че ман другото решение е опит на 20тина годинки ще издръжаш повече а ако си със точният човек нема значение

Когато ти е на кеф тогава. Оптускаш се назад главата назад към края си, вече ти идва, вадиш го бият ти 1 бърза и ти само силно викаш ААААААААААААААААААААААААА А после си на 7мото небе
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами за медикаменти незнам честно да ти кажа, но защо не правиш малки паузи като усетиш че идва... Хем ще можеш да поцелуваш приятелката си и да си се радвате един на друг. Така е по-хубаво
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Ами аз мога да ти кажа един ефективен медикамент и той се казва joint.Напушваш са преди секс и ставаш машина пък и секса е доста по-приятен.

Цитирай Първоначално написано от nasco_90
    Ами аз мога да ти кажа един ефективен медикамент и той се казва joint.Напушваш са преди секс и ставаш машина пък и секса е доста по-приятен.
    Хайдееее циникът пак се обажда....

ima prezervativi s takova deistvie no ne moga da ti kaja koi sa i podkrepqm za jointa :P

Има едни чери презервтиви sportex или едни durex сас един часовник на тях.

сложи му тапа да не излиза... ...к'во ти пречи ,че свършваш бързо....като си свършил не осначава ,че секса трябва да спира

Аве дрислиовци не са правете на интересни кто бил свършил не означавало че и секса е свършил знам че с тва са хвалиш че можеш да свършваш повече от един път но штом човека пише тема значи штом свършва означава че и секса свършва.

joint.Напушваш са преди секс и ставаш машина пък и секса е доста по-приятен. taka e i az podkrepqm
    Sled mrachnata nosht vinagi sledva i svetyl den.
    Ky4ka sam no ne tvoq!
    http://www.vbox7.com/play:ad53321c
    http://www.starpulse.com/Music/Lavig...ry/DGG-009801/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си