- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос за жени
Момичета, кажете ми моля колко най-много оргазъма сте изпитвали за една нощ. Защото аз лично изпитвам средно 12. На 18 години съм.
оргазмите не ги броя но свършвам някаде по 4-5 пъти![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
хм, честно казано доколкото знам средно статистично е 3-4 оргазъма за една нощ. Тъй, че ако е истина, мога да ти кажа , че си просто късметлийка или гаджето ти е мнооого добър.
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
мента а на колко си години? може да те посъветвам една мн хубава позаПървоначално написано от menta_loverka
при нея натиска отива направо през G-точката, и ефектът е невероятен.
За въпроси - ЛС
е аз за всеки случай ще я напиша, всеки знае тази поза -
момичето се казва върху момчето, с лицето към него
и се придвижва малко към него, за да бъде посоката на к?ра на момчето точно къв предната стена на вагината на момичето (незнам как да го опиша по-точно) когато стане така момчето упира ръцете си пред момичето за да тя не се мести напред и нагоре и започва да се движи ( задължително е да се движи само момчето, а момичето просто да си надигне леко и да се отпусне) за по голям ефект момичето трябва да се облегне назад. Позата е страхотна за жени, а и като свикнеш - може да правите секс доста дълго, особенно е интересно че при нея може допълнително да стимулираш гърдите, врата или клитора..
За въпроси - ЛС
а името на позата или снимка ала бала?
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
с тази поза аз карам гаджето ми да свършва за броени минути, единствено което се иска от момчето е издръжливост, ама ако той се чувства че не издържа - нека го извади и пусне едно пръсче по G-точката, ако не знае къде се намира нека си потърси из нета.
За въпроси - ЛС
името или снимка ? хм няма проблемПървоначално написано от bebito0o
![]()
един момент да се поровя из нета
За въпроси - ЛС
миси бацеПървоначално написано от Russian Mafia Boss
6. Жената отгоре
8. Шеста поза
1. Дълбоко проникване.
и т.н. са най-добрите, по-добре опитайте всички пък ще видите кои ви харесват най-много. отгоре аз написах моите любими (защото от тях гаджето ми получава най-много удоволствие)
та аз ти описах позата -Жената отгоре.
ама да кажа , че дълбоко проникване е мнннннн възбужаща за жените, макар че е мн изморяваща за нас, ама ко да ви кажа фитннессссс![]()
За въпроси - ЛС
а да де ето ви и сайта с всички основни пози - http://kamasutrabg.hit.bg/poses.htm
за всеки случай![]()
За въпроси - ЛС
Първоначално написано от Russian Mafia Boss
е бацееее каде е снимката ...![]()
http://kamasutrabg.hit.bg/poses.htm бейби, там ще намериш и снимки и описания, аз описвах позата "жената отгоре" е със своите коментари как ще е по-яко (според мен ) :PПървоначално написано от bebito0o
За въпроси - ЛС
emi i az tam 16-17 maj be6e max ama ponqkoga imam 4uvstvoto 4e i pove4e moga![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
abe mafiot tvojto gaje po kolko pati svar6va,ni6to ne kaza...?
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Рекорда ми е малко до шестия оргазъм (ако не ме лъже паметта).
Инак един-два пъти на ден са ми достатъчни, освен ако мъжо не ми е поставил като задача да свърша сама да кажем 3 пъти през деня или нещо такова.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Я кажи за тази поза!Първоначално написано от Russian Mafia Boss
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
абе едно мом4е като свар6и пре4или му не6то да продалжи о6те малко със секса, макар 4е е свършил де.нищо няма да му стане нали?
Ако може да продължи, нищо няма да му стане.Първоначално написано от Анонимко
По темата- 4-5, там някъде.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
казах, чети по-внимателноПървоначално написано от nofi
За въпроси - ЛС