- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешну съветче!
Това е!Първоначално написано от cracken
LaraFairie Photography ...
дА АМА АКО МЕ ОТРЕЖЕ ОТ РОДА НА "АЕ МАХАЙ СЕ" КВО ДА НАПРАВЯ![]()
![]()
ама ти верно си голямо бебе хората ти казаха 100 пати че нищо не губиш и той ше седне ама ти НЕ няма да седне![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дА АМА АКО МЕ ОТРЕЖЕ ОТ РОДА НА "АЕ МАХАЙ СЕ" КВО ДА НАПРАВЯ
да ама ако не тъ отреже пък ако тъ отреже преминаваш на следващияПървоначално написано от Влюбенъъъ
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ааа писна ми покани го утре на масата и после пиши в тази тема(НЕ Я ЗАКЛЮЧВАЙТЕ) какво е станало вече достатъчно доводи ти дадохме да го заговориш,как да го заговориш,за какво да не говориш и тн.
Тя сега е щастлива девойката че няма да я отреже![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
бъди смела и го покани при вас и не се обезкуражавай от чуждите съвети, те невинаги са доброжелателни.
SMILE FOR ME NOW
Оправи си правописа, ето моето СпЕшНуУуУ сЪвЕтЧе![]()
Може тя да си го е харесала, затова да се опитва да те откаже от него. Както и да е, не я слуша, сама трябва да си избираш с кого ще си.
Заговори го, извикай го на масата ви, дано нещата се развият така, както искаш![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мерси за съветите. Утре(стига да не ми замине смелостта) ще се опитам да поговоря с него.
happy_cute после ще напиша кво е станало!
deistvaiiii, izob6to ne slu6ai momi4eto 6toto mai ne ti e ot "priqtelkite" ama nz de to moita priqtelka nikoga ne bi postapila taka da me razobejdava edin vid ama nz de stqgai se i var6i rabota, 6tom ne si ot tezi deto 4akat mom4etataaa![]()
s dve dumi nemam dumi
govori s nego pak kakvoto 6te da stava riskuvai i ni6to nqma da zagubi6 ili 6te si s nego ili... ima mn drugi koito sigurno biha dali milo i drago za teb taka 4e jivei za momenta i si gledai kefa ne se pritesnqvai 4ak tolkova mn uspex![]()
poslu6ai syrceto si i pravi tova koeto iska6 i misli6 a ne tova koeto ti kazvat dr
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Moqt savet e da ne se vliqe6 ot mnenieto na tvoqta "priqtelka" a po dobre go povikai na va6ata masa i vij akk 6te se razviqt ne6tataYSPEX :]
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ne znam dali ve4e si napravila tova koeto iskash,no spored men shte e po-dobre da otidesh do tqhnata masa,kogato se zase4ete v kafeto i da go izvikash da pogovorite otvan a ne na vashata masa...taka nqma nikoi da vi pre4i i shte mojete da se razberete na spokoistvie...v kafeto 6te se pritesnqvash,zashtoto vs oklo vas shte vi gledat(negovite i tvoite priqteli)...taka 4e ako iskash poslushai me...az taka bih napravila...ili mu napishi nqkakva belejka,dai q na servitiorkata i i kaji ako moje da q dade na vaprosnoto momche...nz tova dalie dobra ideq,no zashto puk da ne probvash,ako te e strah tolkova da otidesh i da go izvikash navan tova sashto e variant...predpolagam servitiorkata nqma da otkaje,no vnimavai da i pokajesh i opishesh tochnoto mom4e i na belejkata da pishe,4e e ot momicheto na sasednata masa ili neshto takova,za da ne vzeme da si pomisli,4e servitiorkata go haresva...vijdash li v tezi varianti vinagi moje da se obarka neshto,zatova nai-dobre otidi na tqhnata masa kato se zase4ete v kafeto,izvikai go da pogovorite otvan i GOTOVO...:P
![]()
Imali nQkoi,koitO e fen/fenka na CHAMBAO?...:P
в никакав случай не го викай на вашата маса !!!! няма да ти обяснявам защо
издебни го като стават и отиди при него, или ако е сам уж случайно се спъни бутни или нещо такова покрай него, така е малко по естествено
Такаааааааааааа... за сички коит искаха да разберат кво е станало. Начи отидахме ний с една фр на тяхната маса(тя помоли ако мое да седнем). И така аз седнах отсреща му. Обаче както си говорихме и разбраха че го харесвам. И така. Един от неговите фр вика "ОООоооо аре ши ва женим" и той вика "Бе ари махай са ве" или некви такиа. Аз ест не му останах длъжна и тръгнах да казвам че не го харесвам и секви такива. Ама те разбраха де. На няколко пъти се случи да го видя да ме гледа, а и сички го базикаха че се е изчервил.
После като се прибирахме с една фр тя вика "Ама усмивката му не падна от лицето". И аз кат й каах "Ма той не ме харесва!" и тя вика "Оф ми мн ясно че ше каже така пред приятелите си"...
Вие кво мислите?
амииии значи щом сте седнали на една маса тва е добре, щом е почнал да са оправдава пред приятелите си пак добре, сега друг е въпроса как ще тръгнат нещата от тук нататък, което зависи само от тебе. Ако има как излез само с него без негови или твои приятели .......![]()
So free
Мисля ся да го чакам да видя той кво ще направи. Щото според мене ако има зор би намерил някакъв начин да се видим или излезем сами...Първоначално написано от CBupen`3aeK
да ама не чакай прекалено дълго като видиш че той не ти се обажда ... обади му се първа :P
So free
Извикай го, няма да загубиш нищо. И слушай приятелките си, но не вярвай сляпо на всичко, което ти казват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
pokani go,nit6to nqma da izgubi6!Razbira se,po-dobre 6te e ako govorite na same,no ako se pritesnqva6 ne vijdam pri4ina da ne si s priqtelkite si![]()
P.S.: Dulboko me sumnqva da otkaje da sedne pri teb.100% sum sigurna 4e 6te doide![]()
извикай го разбира севсе пак това е опит от който нищо неможеш да загубиш нали? а колкото до приятелката ти...не и се доверявай явно не е това което показва
успех и пиши какво е станало после
{}
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg