- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спешну съветче!
Та значи: Влюбена съм в едно момче 3 год по голямо от мене(аз съм на 13). Познаваме се, но не сме толкова близки. Просто ходим в едно и също кафе. Та аз отскоро съм си го заплюла. Дори се е случвало да ми помаха, намигал ми е, а и когато е седнал на маса от която ме вижда съм го забелязвала че ме зяпа(надявам се че не съм си въобразявала, но единия път съм 99% сигурна, че точно мене гледаше). Та с едни фр мислим някой път да го извикаме на нашата маса и да поговоря с него. Неска бяхме навити ама не стана. Та аз супер мн го харесвам, ама неска с едната ми приятелка докат се прибирахме и тя ми вика "Ма да зн сигурно няма да се съгласи да дойде на нашата маса.". Аз после й викам "Ама аз съм го виждала да ме гледа. Така че може и той да ме харесва", а тя вместо да ме окуражи ми вика "Едва ли. Кво пък само си е гледал" и некви такива(баси френдката).
Та искам да ви питам, тъй като в този форум има мн по опитни хора от мене:
1.Да го повикаме ли на нашата маса или аз направо да ида да говоря с него?
2.Да се влияя ли от мнението на моята приятелка?
Плс за съветчета!!!
Влияй се от твоето мненйе.Не се влияй от 4ужди мнения за такива не6та
1-повикай го нищо не губиш
2-не се влияй от чуждото мнение било то на приятел...
Аз съм на 14 , но ще ти кажа моето мнение приятелката за да ти каже така значи или не ти вярва и си казва на ума(тя за ква се мисли, за толкоз красива ли?) или го харесва или поне и й е симпатиче, а дали да го повикаш на твоята маса гледай да няма никой с него или и ти бъди сама и си разговаряйте спокойно! Пожелавам ти успех и се надявам,че съм ти помогнала!![]()
Мн ви благодаря за съветите на сички. да ви каа тая моя фр по принцип се гледа сичките момчета нея да харесват и аже ме е страх него да не ми го отнемеПървоначално написано от Анонимко
. Иначе зн че не губя нищо но КАТО ИДА ПРИ НЕГО МЕ Е СТРАХ ТОЙ ДА НЕ ВЗЕМЕ ДА МИ КАЖЕ "МАХАЙ МИ СЕ ОТ ГЛАВАТА" ИЛИ НЕЩО ТАКОВА
! А и според вас щом ме гледа често тва означава ли че го кефя?
1.Най-добре говори с него ама лично!Първоначално написано от Влюбенъъъ
2.НЕ СЕ ВЛИЯЙ ОТ ХОРА,КОИТО ТИ ЗАВИЖДАТ!!!!!!
да кажа че и аз много се заглеждам по една 13 годишна ама ми се струва с много детски акъл ама ако ме покани на нейната маса няма да откажа![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Виж ти си момиче и д направиш първата стъпка е рядкост - това ще му направи впечатление...отгоре на всичко той е момче..ако си има гадже може да ти откаже,но съм почти 100 % сигурна,че ще седне при теб.Само няколко съвета:
1.Дреж се сдържано
2.Не се лигави и не се смей на висок глас
3.Дръж се като принцеска
4.Включвай го в разговора и не го игнорирай,като говориш само с приятелките си
5.Не клюкари с приятелките си докато той е там
И последно...той може да седне на твоята маса,но дали ще има нещо повече зависи само от теб и от първото впечатление,което му направиш.BTW кое е това кафе:P
Еее не си тиПървоначално написано от tuzaro
!
И по ПодписаПървоначално написано от tuzaro
![]()
По темата: Нен вярвам да те е гледал и след това да ти каже махай ми се от главата тва щте бъде грозна постъпка от него страна![]()
Ми да ти кажа едва ли ще има гадже шоту не съм го забелязала в кафето да се прегръща или целува с някое момиче, шоту ако има гадже щеше да ходи с нея на кафе! А и от къде си толкова сигурна че ще седне при менПървоначално написано от happy_cute
?
тва последните два съвета са много важни аз кат седна с момичета само и те кат почнат да разправят клюките на махалата кой с кой се скарал и такива и ми става много неприятно сигурен съм че и на повечето момчета няма да има хареса и тва че той ще седне при теб може да го направи само защото е възпитан добреПървоначално написано от happy_cute
![]()
Просто не мога да си представя как ще ти откаже...Първоначално написано от Влюбенъъъ
Ше гледам да запомня сичките съвети. Ама 100% кат го видя пе ги забраяПървоначално написано от tuzaro
!
Да ама ня1ма аз да го извикам а една фр! Аз само ше бъда с нея!Първоначално написано от happy_cute
1-vo vyrvi pri mom4eto i se razberete da se vidite i da pogovorite
2-ro ne se vliqi ot mnenieto na tfoqta fr-ka tq prosto ti kazva kfo misli no tfa ne promenq ne6tata...za kfa li se misli pyk tq
Еми запиши си ги и като стигнеш пред него ги изрецитирай като стихотворение
Извикай си го ти По щастлив щте бъде да не загледа случайно приятелката ти![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Неее тогава ще си помисли,че тя го харесва и ще сваля нея сигурно...Първоначално написано от Влюбенъъъ
Да ама той като дойде(ако изоб6то дойде) на нашата маса аз ше говоря с него,а не тя!Първоначално написано от happy_cute
Дааа,но той ще гледа нея...защото ще си мисли,че всъщност тя е тази,която го харесваПървоначално написано от Влюбенъъ
![]()
Da ama men mee strah da ne zeme da mi kaje "be q se razkarai ot tuka" ili ne6to takozПървоначално написано от happy_cute
![]()
Така ли не проумя че щтом те харесва тва няма да ти го каже![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
абе ние момчетата сме възпитани и не режем така момичетатаПървоначално написано от Влюбенъъ
![]()
Да но не съм 100% сигурна 4е ме харесваПървоначално написано от Anf3tamin4o