- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Виновна .. много,много виновна :(
Моята история е малко слощжна.В случея аз съм виновната.На 16 съм.Майка ми и баща ми винаги са ми имали доверие и не са ме лишавали от нищо.Задоволена съм много добре финансоле.Единствения ми проблем беше излизането.Имам вечерен час 10:30..дефакто се прибирам тогава когато моите приятели излизат и заради това реших да напражя наи голямата глупост - да изляза вечерта от нас без разрешението на родители те ми.Излязох 1 пьт - всичко мина добре..не ме разбраха,но тожа се пожтори и 2-ри и 3ти,4ти пьт и ниъф никой не разбра.Беше ми супер,хем бях с приятелите си,хем нащте не ми правиха проблеми за вечерния час.Компанията ми е голяма - много момчета,много момичета...всичко беше ОК докато не ме видяха и не казаха на нашите.Те бяха много разачаровани(аз никога не съм ги лъгала и винаги съм и казвала всичко и съм споделяла с тях проблемите си и те просто не са го очаквали)Сега съм наказана,но най-тежко ми е това,че ги разачаровах и огорчих.Михаха няколко дни и всичко си е почти като преди,с разликата че сега вечерта си стоя в къщи.Родителите му се правят,че нищто не е станало,но аз знам,че са все още йм е болно и ми нямат никакво доверие(а преди това ми имаха птлно)Моля жи кажете ми какжо да и кажа и как да и се извиня,защтото дори нямам сили да ги погледна в очите - срам ме е от себе си.Страшно сажелявам за грешката си и мовече няма да посмея да напавя нещо което да ги нарани така.А й сега сме ваканция не ми се седи вкъщр когато всичките ми приятели са на вън и се забавляват.Искам да и обесня,че съм осъзнала какво съм направила и че няма да се повтори,и също така да ги помоля да ми отменят гадното наказание.Моля ви да ми помогнете .. какво да кажа,как да го кажа .. найстина страшно сажаляжам![]()
ти сама го каза: "Страшно сажелявам за грешката си и мовече няма да посмея да напавя нещо което да ги нарани така.Искам да и обесня,че съм осъзнала какво съм направила и че няма да се повтори,и също така да ги помоля да ми отменят гадното наказание.найстина страшно сажаляжам "
Ами,щом родителите ти винаги са те подкрепяли и са ти вярвали,това наистина ги е разочаровало.Но пък от думите ти личи,че много те обичат и винаги сте се разбирали.Просто им се извини,знам че е трудно,но все пак трябва да го направиш.Поговорете си като големи хора и им кажи ,че съжаляваш че си постъпила по този начин,но че те е било страх да ги помолиш да излезеш по-късно(поне аз така разбрах)Обясни им,че не си искала да ги разочароваш,и че тяхното доверие е много важно за теб.Кажи им че ги обичаш и цениш.Накарай ги да разберат,че съжаляваш...![]()
![]()
Колкото до вечерния час-много внимателно подхвани темета,като започнеш с това ,че си голяма и разумнаКажи им ,че си винаги в компания.Позволи им да ти звънят ,когато се притеснят и когато стане късно(знам,че е малко странно да ти звънкат родителите през 10 мин,но само това е решението в случая).
Не започвай с някакви фрапиращи часове.Първо ги помоли да ти разрешат да оставаш до 11 часа.Когато се убедят ,че нищо няма да те изяде докато си навън,увеличи с още половин час.Малко е дразнещо наистина да си стоиш вкъщи,когато другите са навън ,но помни,че вече веднъж си изгубила доверието на родителите си и не можеш да очакваш чудеса в кратки срокове...![]()
Пък и всички родители се притесняват за децата си,една малко дразнеща,но много полезна на моменти черта...![]()
[color=green]Je fais bien de ne pas rendre l’acc
Примерно можеш да купиш букет с цветя на майка ти или цвете в саксия, заедно с голяма картичка, в която да опишеш всичко, което мислиш.Успех![]()
Наистина много лошо си постъпила.Подиграла си се с тяхното довериеТова ,че сте си споделяли всичко е било страхотно ,те няма да ти се сърдят ,но от тук нататък винаги ще се съмняват в това ,което им казваш.Не можеш по никакъв да им се извиниш според мен
Дръж се добре и с времето можеш отново да спечелиш доверието им, ако заслужаваш
![]()
НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА ЛОШО СПОКО ИМА МНООО ПО ГАДНИ НЕщА ОТ ТОВА КОЕТО СИ НАПРАВИЛА щЕ ИМ МИНЕ
kaji i vsichko tova koeto si napisala
Кажи им това, което каза на тях, че си осъзнала грешката си, че няма да се повтори повече, с времето надявам се ще възвърнете старите си взаимоотношенията и доверието между вас. Успех.![]()
You`re frozen when your heart is not open..
Наистина си се ''подиграла'' с доверието им.Но им се извини и им кайи колко се разкайваш.Изтърпи си наказанието и след време всичко ще бъде както преди![]()
Можеш да ми свалиш сутиена!!!
Можеш да ми свалиш полата!!!
Можеш да ми свалиш прашките!!!
Но моля те не оставяй щипките по простора!!!!!!!
Чувствах се по същия начин,когато наскоро се напих като прасе..!Почувствах че иэгубих доверето им,эаради лекомислието ми.Но така става като човек се подаде на емоциите си..
Раэбирам те и ще те посъветвам да направиш ,това което и аэ направих.Просто докато вечеряте им кажи ,че имаш да им каэвмаш нещо.Кажи им,че съжаляваш ужасно много эа постъпката си и ,че теэи думи не ги каэваш само ,эа да отменят накаэанието.Кажи им,че ти е болно ,че си ги раэочаровала и искаш да эапаэиш доверието им.Кажи им,че то е важно эа теб и оттук- нататък ще се бориш эа него!Просто им го кажи ей така -в прав текст,беэ эаобиколки.При мен свърши иэвестна работа.Е естествено и деиствията ти оттук нататък ще трябва да оправдаят думите ти...
Късмет ти желая.
[size=7][b][u]fosse cos
То да не става тъйПървоначално написано от Excu
![]()
Доверие се печели мнооого трудно,особено ако веднъж е предадено..опитай да поговориш спокойно с тях,извини се и обясни защо си го направила,че просто си искала да бъдеш с приятелите си и не си знаела как да ги помолиш за по-късен час и такива подобни,но гледай да си искрена.
Поговори с тях. Кажи им, че мн съжеляваш.. и че не няма да се повтори повече... а след известно време, когато поотминат нещата ги попитай дали не може да ти удължат вечерния час![]()