- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- стара мома???????
Като станеш на 30, тогава се притеснявай.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мн си малка,за да се притесняваш,че ще останеш стара мома.Честно казано няма нищо ненормално в това че си нямала гадже.Има време за всичко.Излез,забавляваи се с приятели и не мисли за това че нямаш гадже.Когато най-малко очакваш той ще се появи.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
vij sega ne se pritesnqvai tolkova 6toto i az sam na 15 i ne sma hodila s nikoi i ne sam grozna darja se estestveno i 4estno kazano sma na kosam da tragna s edno mom4e prosto badi sebe si i vse 6te se nameri savsem neo4akvano nqkoi koito da te oceni takava kakvato siuspex
i az s1m taka i men me haresvat edni takiva nikvi ili sa po malki ot men vzeh da se ot4aivam ve4e
![]()
Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!
Оф ти на 15 стана стара мома вече,аз дето съм на 18 тряя съм дърта вещица вече![]()
axahaxahaxa stara moma na 15 godini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da si na 30 i da ne si imala gadje,razbiram da se nare4e6 stara moma ama na 15 ... apf
![]()
![]()
![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
хахахахахаххахаххахаххаха а, нека позная. Хаус дискотека, нали?Първоначално написано от Anf3tamin4o
=D>
i az i priatelkata mi sme na 15 i si niamame gadje no ne se oplakvame nito umirame po skoro po4akai malko i sled vreme shte si haresa6 niakoe mom4e no ako ti e takuv problem hodi se izperi s niakoi
разбирам ви момичета и мисля, че знам от какво имате нужда. Пишете ми на skype: typshop
На перфекното място я прати да търсиПървоначално написано от Anf3tamin4o
Нямам думи
При наркоманията и алкохолизма![]()
Има време,момиче.Не бързай.Нормално е на 15 да си нямаш гадже.Не е задължително да си с някой.Когато си намериш момче трябва да си с него не за да не останеш стара мома,а защото го харесваш.Ще срещнеш някого,който ще е подходящ за теб.
мда скайп имаш ли?
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
![]()
![]()
И аз съм на 15г. имала съм гаджета,ама все такива едни...разбирам те...И аз не съм грозна,нито имам някакъв лигав характер...Ама понякога ме е страх да не остана стара мома
![]()
![]()
![]()
И аз искам НОРМАЛНО МОМЧЕ , КОЕТО АЗ ДА ОБИЧАМ И ТО ДА МЕ ОБИЧА!!![/quote]
poznato 4uvstvo ;/
Не бързай да вземеш всичко от живота...всичко с времето си![]()
от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла![]()
![]()
za vsi4ko si ima vreme..jivei si jivota hodi po kuponi,diskoteki,kafeta nasam natam..zapoznavai se s novi horica i vse 6te haresa6 nqkoi.aide uspeh![]()