.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като станеш на 30, тогава се притеснявай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Мн си малка,за да се притесняваш,че ще останеш стара мома.Честно казано няма нищо ненормално в това че си нямала гадже.Има време за всичко.Излез,забавляваи се с приятели и не мисли за това че нямаш гадже.Когато най-малко очакваш той ще се появи.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    Русе
    vij sega ne se pritesnqvai tolkova 6toto i az sam na 15 i ne sma hodila s nikoi i ne sam grozna darja se estestveno i 4estno kazano sma na kosam da tragna s edno mom4e prosto badi sebe si i vse 6te se nameri savsem neo4akvano nqkoi koito da te oceni takava kakvato si uspex

i az s1m taka i men me haresvat edni takiva nikvi ili sa po malki ot men vzeh da se ot4aivam ve4e
    Big GirLS Don't Cry BuT I dO!!!!

Голям фен
    Оф ти на 15 стана стара мома вече,аз дето съм на 18 тряя съм дърта вещица вече

Град
    Po SfEtA I u NaS
    axahaxahaxa stara moma na 15 godini Da si na 30 i da ne si imala gadje,razbiram da se nare4e6 stara moma ama na 15 ... apf

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Обличаш се яко отиваш по някоя яка дискотека и гледаш как се навързали 3,4-ма Може би липсата с Хора ти е проблема да не си намериш
    В смисъл по малко излизаш
    хахахахахаххахаххахаххаха а, нека позная. Хаус дискотека, нали?
    =D>

Guest
    i az i priatelkata mi sme na 15 i si niamame gadje no ne se oplakvame nito umirame po skoro po4akai malko i sled vreme shte si haresa6 niakoe mom4e no ako ti e takuv problem hodi se izperi s niakoi

Guest
    разбирам ви момичета и мисля, че знам от какво имате нужда. Пишете ми на skype: typshop

Тръц
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Обличаш се яко отиваш по някоя яка дискотека и гледаш как се навързали 3,4-ма Може би липсата с Хора ти е проблема да не си намериш
    В смисъл по малко излизаш
    На перфекното място я прати да търси
    Нямам думи
    При наркоманията и алкохолизма

Мега фен Аватара на sasha_90
    Има време,момиче.Не бързай.Нормално е на 15 да си нямаш гадже.Не е задължително да си с някой.Когато си намериш момче трябва да си с него не за да не останеш стара мома,а защото го харесваш.Ще срещнеш някого,който ще е подходящ за теб.

мда скайп имаш ли?
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Re: стара мома???????

И аз съм на 15г. имала съм гаджета,ама все такива едни...разбирам те...И аз не съм грозна,нито имам някакъв лигав характер...Ама понякога ме е страх да не остана стара мома И аз искам НОРМАЛНО МОМЧЕ , КОЕТО АЗ ДА ОБИЧАМ И ТО ДА МЕ ОБИЧА!!![/quote]

poznato 4uvstvo ;/

Град
    ми у нас бе :D
    Не бързай да вземеш всичко от живота...всичко с времето си
    от всичко ценно което сьм изгубила в живота си най-много ми липсва... акьла

za vsi4ko si ima vreme..jivei si jivota hodi po kuponi,diskoteki,kafeta nasam natam..zapoznavai se s novi horica i vse 6te haresa6 nqkoi.aide uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си