.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Тъп "проблем"

Тази вечер ми беше първият път и изобщо НЕ ми хареса.Имаше леко удоволствие вначалото но после се молех всичко да свърши по-бързо.Имах огромно желание да го направя и след като го направих НЕ ИСКАМ скоро да се повтори.И при вас ли беше така?Исках да запомня първия път като страхотно изживяване а не стана така,сякаш се мислех че ще е като по-филмите 8( Вие хубаво ли си изкарахте като го направихте за 1 път?
    ПП на 16 съм.
    Ще съм благодарна ако няма тъпи коментари 8(

Не можеш да очакваш, че още от първия път ще ти хареса. Тогава боли, самото проникване е трудно, абе ... и при мен не беше кой знае колко приятно. Втория път беше горе-долу същия. Вече от 3-тия път започна малко по малко да ми харесва.
    Така че имай търпение - "апетитът идва с яденето" са казали хората.

Град
    София
    Аз още съжелявам за първия си път макар че беше преди 3 години. Надявам се при теб да не стане така. Просто не беше с правилния човек....
    В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
    а колко са моментите, които те оставят без дъх...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нормално е първият път да не си очарована ...
    Все пак те е страх малко или много, боли те ...
    Аз лично не усещах нищо хубаво, но въпреки всичко пазя хубав спомен от първият си път, защото беше с човек, когото обичах безумно много...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

o4akvaniqta na 4ovek sa mn pove4e ot istinskoto prejivqvane.i az bqh taka,samo 4e s razlikata 4e nqma6e nikakvo udovolstvie.samo s opita 6te useti6 onova,koeto vinagi si iskala ...
    I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си