- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Върза ми тенекия!!!
Трябваше днес да се срещна с едно момче което аз мн харесвам мислех че и той изпитва същото към мен но явно съм сгрешила.Аз го чаках да дойде но той не се появиили има мн сериозна причина за да не дойде или изобщо не му е пукало за мен,вие как мислите?
Сигурно не те харесва шоту ако имаше причина щеше да ти се обади и да ти каже!
ти да не си се запознала с него в някой такъв сайт кат флиртчето или нещо подобно?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Може да е забравил...знаеш ли къде му е бил умът...първо си изясни фактите и тогава пка ще напишеш тема![]()
ами проосто му звънни и задай този въпрос на него, не на нас... Кой тук би могъл да знае със сигурност?Или почакай един ден да видиш дали няма да ти звънне да се извини за това, което е направил. Ако не го направи, можеш просто да оставиш всичко и да забравиш, че сте имали среща. Но ако бях на твое място, щях да го питам защо е постъпил така.
SMILE FOR ME NOW
Питай го непременно!Или не те харесва,или просто има ЗДРАВА причина да не дойде...
Първоначално написано от mariel4eto
az pak 1 pat 4akah edin [deto se vode6e 4e me haresva] 1 4as i toi na drygiq den se prave6e na priqtno razseqn tai 4e spoko
![]()
само аз ли звъня на хората, след като ги 4акам 10 мин![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Първоначално написано от alice sw
Ne i az sashto zvanq sled 15 min zakasnenie![]()
...is just too little too late...
мале, мацки...вие сте добрички в сравнение с мен.
аз си имам принцип: 5 минути чакам от учтивост, до 10 от инат, а след 15 -не. И толкова.![]()
аз на 5мин закъснение звъна....да знам дали да чакам или да си ходя...Първоначално написано от GalleNo_MoMi4eNce
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Добре, бе. Ние от къде да знаем?
Пъх. Аз звъня веднага щом пристигна, ако съм подранила или другия закъснява(което е рякдост, защото закъснявам към 15 минути минимум).
P.S. По темата: Може да не му е звъннала, просто защото му няма
телефона.. Нито нищо.. Само nicka. Знае ли човек?
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И аз 4акам 5 мин тфа енеа пой4и
леки4ка от мени![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ако е имал сериозна причина да не дойде поне е трябвало да се обади, а той какво е направил?Не му е пукало според мен.Остави го, изчакай го той да те потърси, ако го направи и виж какво ще ти каже.
пумияр. аз дори с познати когато се срещам и съм наблизо до мястото на срещата, но закъснявам с 5 минути, се обаждам да кажа, че съм на път и че след малко пристигам. неточността на хората отблъсква, признак за несериозност е.
i na men mi se e slu4valo i obqsnenieto be6e :"aa zabravih" ...a druga pri4ina moje da e 4e toi e prekaleno stesnitelen ili ne6to takova ...
+1Първоначално написано от Guarana®
не понасям системното закъснение за срещи, това е много дразнещо, а и повече от 15 мин не чакам НИКОГА, само веднъж съм забравял за среща понеже имах много напрегнат ден и никога няма да си го простя
durto magre
Ууууу какви сте Вий кавалери бе?![]()
НЯМА те ли срам малко?да оставиш момичето?Амиии да ти кажа аз лично никога не чакам,мраза да застана на някое място с много хора и да се чудя какво да права,срамежлива съм
!Пък и така после той съжалява не аз!Питай го или ако не ти се обади или ако не ти пише с чата(ако от там сте се запознали) до няколко дена е ясна причината или е в болница
или не те харесва!
![]()
Може наистина да е имал причина!Не прави заключения преди да разбереш защо не е дошъл.Все пак всичко се случва...би трябвало да ти се обади да те преупреди,но може да не е успял...Ние само можем да гадаем.Най-добре той ще ти каже защо не е дошъл.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
И аз се чудя защо не си му се обадила да го попиташ какво става. Ако му нямаш мобилния телефон, попитай го сега защо не е дошъл.
А щом не се обадил, че няма да дойде, не е защото не те харесва или по скоро не е само заради това, а просто няма и възпитание. Единствено го оправдава някоя много сериозна причини, поради която му е изфръкнало всичко от главата или не е успял да се обади.
am naistina ako e nqkoi ot 4ata, 4e to si e normalno![]()
s dve dumi nemam dumi