- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Урофилия
Какво ви е мнението за урофилията или казано по друг начин пишканетонякой от вас пробвал ли е ? споделете моля ви
![]()
kakvo to4no bi trqbvalo da e tova?nz ama mene mi zvu4i gadni4ko ako e tova koeto si mislq
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
Kvo iksa6 da kaje6 da si opikai6 gadjito li ???![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Otgovor za si4ki det haber si nemat
urofiliq (ot tva kot e napisal avtora) i ot tva kot znam e vid feti6 da pikai6 varhu gadjeto si (partnior ili kakto seki im vika)
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ква е тая урофилия бе? Чувала съм само за pissing...![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
ako e tva ^ napravo mislqПървоначално написано от bloodranger
boje izvrateni dy6i
Е, па дали има предвид същото.. Инак на мен не ми пука - не съм против разни пикльовци и пикли, щом им харесва, а мен не ме пикаят - всичко е ок.Първоначално написано от menta_loverka
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ами ако на някой му харесва - да го прави.... аз не бих....
В живота не е важно колко пъти вдишваш,...
а колко са моментите, които те оставят без дъх...
![]()
pazi Boje... [-o<
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
+1Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
тая тема тук хич не си е на мястото. Писинга се практикува от "по-напреднали" така да се каже, а и определено по възрастни хора, които са се наситили на обикновения секс и искат да пробват нещо друго. Не може да се очаква от хлапета дето не знаят понятието на думата "секс" да разберат какво е урофилия. И като гледам повечето от отговорите наистина са ги дали абсолютни хлапенца. Може би само Дарк_Принцес е отговорила по-нормално, защото не е нормално да критикуваш нещо, от което дори си нямаш понятие.![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз си имам перфектна представа какво е pissing, познавам и не малко хора в България, които го практикуват, тъй като се движа и в БДСМ сферите. Не мога да кажа че се отвращавам или че уважавам един човек само заради някакво негово влечение в секса.Първоначално написано от ZaRiBeN
P.S.
Не е само за възрастни хора. Просто много хора осъзнават свиоте по-ексцентрични влечения по-късно, след като са разбрали, че нормалното (според обществото) не им стига.
+1Първоначално написано от bebito0o
Все пак секи си е свободен да си праи кфото си поиска...аз не бих го правила
![]()
сиреч хич не е за тийнеджъри както казах....Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
bumpПървоначално написано от ZaRiBeN
=D>Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
“There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness.”
ne v nikakav slu4ai na bih go napravila
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
ми е мнението! А за тея "по-възрастните" дето го практикували,щото им бил омръзнал "стандартния секс" много ясно си представям схемата
Тя почва да прави свирки на 11,на 12-13 вече започва и секс,плющи се като ненормална докато стане на 15,тогава вече леко почва да и поомръзва всекидневния секс,започва да се разнообразява с анален,на 16 вече пробва тройка, и до 20 вече е опитала от всичкото разнообразяване-групово,с мъже,с жени,с животни или въобще с квото дойде
и и е омръзнало
Вече нормалния секс не може да я въбуди и ето го-перфектния фетиш-пишкането
![]()
![]()
ноу комент!
На който му харесва,да го прави, не е като за мен това.![]()
purvona4alno razbrax da ti pikae v ustataili ti v negovata xax.. ima gi tiq ludite det go praat ama da si opikae6 gadjeto
DD kfo vazbudja6to ima v tova?
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.