- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Урофилия
Ne sym probvala, no ne mi dopada i edva li nqkoga 6te mi se priiska, ama na koito mu haresva... nqma lo6o, ne e kato da ubiva6 i t.n![]()
Няма абсолютно никаква схема. Общите принципи са в главата, в живота има само частни случаи!Първоначално написано от rame
Хората просто си го имат влечението! Сега всички го смятат за извратено.. А по времето на баба ми свирката сигурно е била най-извратеното нещо, заради което попадаш в ада.. Абе, както и да е. Аз не съм привърженичка на писинга, въпреки, че съм имала приятели, които си падат по това. Не мога да разбера защо на всички толкова им пречи? Нали не пикаят по вас...
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от rame
![]()
направо изби рибата!!!
незнам какво да добавя... вероятно на повечето от въпросните индивиди казанчетата им са амортизирани и някак си лесно им се отдава я писинг , я серинг..а може би това е и вид лечение..
уринотерапия..знае ли човек?Ама като им е кеф ло6о нема , стига мен да не ме вали "златния дъжд"/да им се забрани тоз вид секс на обществени места
/
Хмм и аз не го бях чула до сега а и не проявявам интерес![]()
Because all I want is u ....
Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
И ти кво, виждал си ги на живо да се пикаят един друг???! Аз досега нито съм видяла такова нещо, нито някой, който е зарибен и ми е познат, не го е правил.
P.S. Не се казва серинг, а scat play.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Fenka,kak da te namerq?![]()
Сладури =^.^=Първоначално написано от OfertaAa
Памучна Писано , благодаря за "безцената информация" - значи можем да обобщим когато пикльо/пикла прави чиш в/у някойПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
не напикава а извършва pissing , a дрисльо/дрисла не правят серинг а играят на scat /SCAT aм. раз. махай се/ play!?!.Не не съм ..казвам само че /чисто хипотетично /ще ми е неприятно да бъда засегнат от тяхното "свещенодействие".Виждам че си много осведомена по отношение на нестандартния секс и фетиши..от любопитство как се нарича ако някой драйфа в/у другия и има ли някакви разновидности /драйфа от алкохол, екстази, развалени яйца и прочие/ ?
Благодаря предварително?
Това, че зная някои неща от обща култура, не значи че зная всичкоИнак, и опикаване да го кажеш - все тая. Просто звучи искрено негативно. А аз съм неутрална по въпроса, за това използвам термина писинг.И спокойно, никoй няма да те засяга.
кой, аз ли? Ми, не съм привърженичка на това. Съжалявам, ако съм те разочаровалаПървоначално написано от MajeStic
![]()
Виж сега схемата ми беше по-скоро базик,не го ли схвана?rame написа:
ми е мнението! А за тея "по-възрастните" дето го практикували,щото им бил омръзнал "стандартния секс" много ясно си представям схемата Тя почва да прави свирки на 11,на 12-13 вече започва и секс,плющи се като ненормална докато стане на 15,тогава вече леко почва да и поомръзва всекидневния секс,започва да се разнообразява с анален,на 16 вече пробва тройка, и до 20 вече е опитала от всичкото разнообразяване-групово,с мъже,с жени,с животни или въобще с квото дойде и и е омръзнало Вече нормалния секс не може да я въбуди и ето го-перфектния фетиш-пишкането
Няма абсолютно никаква схема. Общите принципи са в главата, в живота има само частни случаи!
Хората просто си го имат влечението! Сега всички го смятат за извратено.. А по времето на баба ми свирката сигурно е била най-извратеното нещо, заради което попадаш в ада.. Абе, както и да е. Аз не съм привърженичка на писинга, въпреки, че съм имала приятели, които си падат по това. Не мога да разбера защо на всички толкова им пречи? Нали не пикаят по вас...Но все пак отразява мнението ми,което е,че към с pissing почват да се занимават хора,на които стандартния секс им е омръзнал по простата причина че или са почнали от мн малки-11-13 години,или вече са пробвали във всички възможни дупки,пози или начини...Затова почват да се занимават с такива извращения,за да се разнообразят
![]()
Спокойно, мъжа ми си има кенеф у тях (макар и адски мръсен.. мъжка ми ралта). Дискутирали сме това и двамата не си падаме по пишкането. Въпреки че ми е много забавно да го гледам как пикае и да го ебавамПървоначално написано от MajeStic
![]()
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от Анонимко
този бях аз![]()
ами че аз съм си спокоен ...ако се случи голям праз те дрехите се мият ама на него ще си му требе катетър после..за да си продължава игрите.Това, че зная някои неща от обща култура, не значи че зная всичко Smile Инак, и опикаване да го кажеш - все тая. Просто звучи искрено негативно. А аз съм неутрална по въпроса, за това използвам термина писинг.И спокойно, никoй няма да те засяга.
Първоначално написано от _Cuddly_
Впрочем съществува субкултура в Япония, наречена Омораши, чийто фетиш е пълният пикочен мехур. Партньорът по принцип получава оргазъм, когато вече не може да се сдържи и почне да пишка (оргазма е предизвикан от почустваното облекчение и срама).![]()
P.S. Знам, че много ще ме псуват след това - но според много исторически източници Хитлер също си е падал по пишкането.
Минаващ чичко, скат play е разговорен термин. По принцип се нарича копрофилия( сексуално удоволствие получено от изпражнения) и копрофагия (сексуално удоволствие получено от изяждане на изпражнения). Шарен свят - шарени хора. Интереси всякакви!
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
недей така човека иначе си е бил перфектен
![]()
какъв алтруист, хуманист..
4ak opikavane ili pikane v ustata e brutalno..ujas...ne bih probvala takova ne6to.
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Първоначално написано от monityY
Не съм сигурна за това, но подозирам, че удоволствието идва от срама, унижението, деградацията. От силата и властта, която доминиращия изпитва. Също така за това се изисква доверие и близост (в повечето случаи) - още един фактор за удоволствието. Да не забравяме и, че това е нещо, което погнусява и отблъсква обществото... Нещо мръсно и перверзно.
С такива впечатления останах след разговори с хора, които се интересуват от писинг.
Na men mi se stryva dosta gnysni4ko no sled kato vidiah temata pitah priatelia si kakvo misli po vuprosa i toi kaza 4e bi my haresalo da se izpi6kam vurhy nego!![]()
![]()
Ne znam az ne mislia 4e bih go napravila ili 4e bih ostavila niakoi da pi6ka vurhy mene
![]()
Аko nqkoi znae sait da kazwa.
i azПървоначално написано от DarkPrincess
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...