.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Разград

Въпрос към момичетата

Значи, да питам аз След като сте получили оргазъм и съответно приятелят ви е свършил (да го кажа така - свършили сте едновременно), как се чувствате - в смисъл, имате ли желание за още секс или сте напълно задоволена

Mimentseto
    Guest
    ako edin pat si go napravila 6te iska6 i o6te i o6te

В повечето случаи ми стига.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    в продължение на час час и половина някаде ми стига след тфа пак и тфа е сичко е ок \/
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

в повечето случаи искам още, но ако много се е изтощил гледам да не го цедя. Тоест искам, но се съобразявам.
    SMILE FOR ME NOW

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Може би одъртявам вече, но след първия тек искам почивка, малко мохабет, фас-два и след това ако съм в настроение - пак. Ама то кой ли ме пита - ако има време, пак пак пак... Пф.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Винаги искам още и още и още..... Никога не ми стига Всъщост в повечето случай правим винаги секс по повече от веднъж дневно... Обаче между актовете си даваме малка почивка Рядко се засиваме пак без почивка И ние сме машини де ама сяко нещо си има граница

След малко почивка и ако си оставаме в леглото искам пак.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моя приятел не ме оставя на мира, ако не ме задоволи орално иели с ръка поне 4-5 пъти. Просто при мен отприщи ли се 1 път всяко докосване води до нов и още по-силен оргазъм, а той обожава да се гърча в ръцете му. Но имам предел-по 1 време клитора ми усеща само болка и просто не може да се изкара нито 1 секунда удоволствие. Тогава се спираме, почивка и даваме със секса. там обаче не е така-оргазмите са били малко, а заедно сме свършвали само 2 пъти за година и половина.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Моя приятел не ме оставя на мира, ако не ме задоволи орално иели с ръка поне 4-5 пъти. Просто при мен отприщи ли се 1 път всяко докосване води до нов и още по-силен оргазъм, а той обожава да се гърча в ръцете му. Но имам предел-по 1 време клитора ми усеща само болка и просто не може да се изкара нито 1 секунда удоволствие. Тогава се спираме, почивка и даваме със секса. там обаче не е така-оргазмите са били малко, а заедно сме свършвали само 2 пъти за година и половина.

и мен започва да ме боли,а когато се гърча в ръцете му ,той много се кефи и когато се разпъшкам той започва да пъшка с мене и умирам от наслада просто свуршвам с пръсти за 2 миути макс
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер е, когато свършим едновременно
    Чувствам се многоооооооо щастлива и разбира се, 4е искам оше
    стига и моето Ангел4е да иска още секс след това. \/
    Обичам Те, МилО

mishle
    Guest
    sex... cigara... sex... cigara..

мисля че има такава тема вече ама след секс ми се иска още и още пушим и наново \/ докато вече неможе да се мръднем от умора
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    В повечето случаи ми стига.
    мда и аз така
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен
    3 pati nai-malko
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ехе тука всички изпитват оргазъм заедно с гаджето си. Направо феноменален форум. Момичета на 13 изпитват многократен оргазъм, момичета на 17 всеки път свършват с гаджето си............Направо идилия!

4uvstvam se zadovolena i izto6tena, no sled edna cigara iskam pak!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ехе тука всички изпитват оргазъм заедно с гаджето си. Направо феноменален форум. Момичета на 13 изпитват многократен оргазъм, момичета на 17 всеки път свършват с гаджето си............Направо идилия!
    Abe i na men mi se stryva neveroiatno no puk ne e nevuzmojno Az sum na 18 i na nas s priatelia mi ni se sly4va 4esto da svur6vame zaedno a puk ne se stremim kum tova ma iavno e za6toto poprincip izglejda sum mn 4ystvitelna i dosta burzo poly4avam orgazum Ina4e po temata poniakoga mi se iska o6te no ne vinagi.Poprincip sled vtoria put sum napulno zadovolena i gledam da napravim payza predi da produljim 6toto ina4e niama da mi e priatno

Град
    Plovdiv

ami sled 2riq put kogato toi svur6i...i az sum napulno zadovolena

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си