- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Значи, да питам азСлед като сте получили оргазъм и съответно приятелят ви е свършил (да го кажа така - свършили сте едновременно), как се чувствате - в смисъл, имате ли желание за още секс или сте напълно задоволена
![]()
ako edin pat si go napravila 6te iska6 i o6te i o6te![]()
![]()
![]()
в продължение на час час и половина някаде ми стига след тфа пак и тфа е сичко е ок \/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
в повечето случаи искам още, но ако много се е изтощил гледам да не го цедя. Тоест искам, но се съобразявам.
SMILE FOR ME NOW
Може би одъртявам вече, но след първия тек искам почивка, малко мохабет, фас-два и след това ако съм в настроение - пак. Ама то кой ли ме пита - ако има време, пак пак пак... Пф.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Винаги искам още и още и още.....Никога не ми стига
Всъщост в повечето случай правим винаги секс по повече от веднъж дневно...
Обаче между актовете си даваме малка почивка
Рядко се засиваме пак без почивка
И ние сме машини де ама сяко нещо си има граница
![]()
След малко почивка и ако си оставаме в леглото искам пак.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моя приятел не ме оставя на мира, ако не ме задоволи орално иели с ръка поне 4-5 пъти. Просто при мен отприщи ли се 1 път всяко докосване води до нов и още по-силен оргазъм, а той обожава да се гърча в ръцете му. Но имам предел-по 1 време клитора ми усеща само болка и просто не може да се изкара нито 1 секунда удоволствие. Тогава се спираме, почивка и даваме със секса. там обаче не е така-оргазмите са били малко, а заедно сме свършвали само 2 пъти за година и половина.
Първоначално написано от krem4et0
и мен започва да ме боли,а когато се гърча в ръцете му ,той много се кефи и когато се разпъшкам той започва да пъшка с мене и умирам от наслада просто свуршвам с пръсти за 2 миути макс![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
sex... cigara... sex... cigara..![]()
мисля че има такава тема вечеама след секс ми се иска още и още пушим и наново \
/ докато вече неможе да се мръднем от умора
![]()
![]()
ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа
мда и аз такаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Собственост на Canis_Dirus
3 pati nai-malko
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ехе тука всички изпитват оргазъм заедно с гаджето си. Направо феноменален форум. Момичета на 13 изпитват многократен оргазъм, момичета на 17 всеки път свършват с гаджето си............Направо идилия!
4uvstvam se zadovolena i izto6tena, no sled edna cigara iskam pak!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Abe i na men mi se stryva neveroiatno no puk ne e nevuzmojnoПървоначално написано от krem4et0
Az sum na 18 i na nas s priatelia mi ni se sly4va 4esto da svur6vame zaedno a puk ne se stremim kum tova ma iavno e za6toto poprincip izglejda sum mn 4ystvitelna i dosta burzo poly4avam orgazum
Ina4e po temata poniakoga mi se iska o6te no ne vinagi.Poprincip sled vtoria put sum napulno zadovolena i gledam da napravim payza predi da produljim 6toto ina4e niama da mi e priatno
![]()
ami sled 2riq put kogato toi svur6i...i az sum napulno zadovolena![]()