.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Обезкосмяване

Здравеите.Извинявам се ако има подобна тема ,но търсих и не можах да открия.
    Значи аз съм момче на 16 съм и искам да си обезкосмя корема.Там съм доста окосмен и не е приятно.За сега съм се спрял на коламаска.Може ли да ми обесните какво точно е тя и колко струва.
    Благодаря ви!!!

Град
    Трявна
    А въпроса е дали ще издържиш на болката ?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те ...
    ЦъК

Dianataaaaaaa
    Guest
    Ako ti e za parvi pat te savetvam da idesh na kozmetik,shot nemislq che she se spravish sam,ako pak si reshil sam da si q pravish ima mn razli4ni kola maski vav vseki kozmetichen magazin i ne sa mn skapi 10 lv she ti stignat

Охх ем как да ти обясня...Най-лесно и елементарно-кола-маската е смес...Лекава...Съществуват различни видове кола-маска...Течна,не знам си кфа...Най-общо казано мажеш си я там където ша се обезкосмяваш....Лепиш отгоре лентичката,притискаш...и дърпаш Забравих да кажа също че за различните части на тялото има създадени различни видове кола-маска.....но за кола-маска за корем не съм чувала Макар че и да ползваш тая за крака няма да е проблем А също да допълня че има и готова кола-маска....Направена направо на летнички ти само лепиш и дърпаш...но не е с много добро качество..поне според мен..и рискуваш да ти остане по корема половината (ако не и повечето) ...Първите няколко пъти след кола-маска участъка се зачервява ама не е опасно...Минава си....Само го мажеш с някфо кремче... Успех
    ПП:Има доста подобни теми....Да беше се поровил....Ползвай я тая търсачка от време на време

Guest
    zna4i kola maskata predstavlqva smola-gore6ta kola maska glukoza-studena kola maska vosyk-studena kola maska lenti
    ko se prai na gore6tata kola maska: vzemat s 6patola i nanasqt smolata(kolata) posle s lenti otskubvat boli mnogo no bolkata e ponosima
    ako smqta6 4e nqma da izdyrji6 si sipi vodka v 6i6e devin i pii na mqsto v slu4ai na nujda az izdyrjam na kraka bez da vikam dosta mom4eta sy6to momi4etata oba4e pove4eto gi e strah i se brysnat ili polzvat veet-depilan koeto e katastrofalno za gysto okosmqvane kato tvoeto

Guest

Re: Обезкосмяване

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи аз съм момче на 16 съм и искам да си обезкосмя корема.Там съм доста окосмен и не е приятно.За сега съм се спрял на коламаска.Може ли да ми обесните какво точно е тя и колко струва.
    Благодаря ви!!!

Ей ,браво бе пич.Взе ми думите от устата.Май и аз ще си направя ,ама те съветвам да отидеш на козметик ,щот мисля ,че няма да издържиш на болките!!!

Град
    nqkade tam

Благодаря ви!!!

Ей ,браво бе пич.Взе ми думите от устата.Май и аз ще си направя ,ама те съветвам да отидеш на козметик ,щот мисля ,че няма да издържиш на болките!!!
    tctc si4ko iska da e kuse v toq svqt
    P.S. za ko ti e kola maska mini sa s gradinskata reja4ka na tati i da vminava6 ei
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Благодаря ви!!!

tctc si4ko iska da e kuse v toq svqt
    P.S. za ko ti e kola maska mini sa s gradinskata reja4ka na tati i da vminava6 ei
    Недей да спамвай темата с тъпи постове!!!

Най-лесно ще стане с лентички за обезкосмяване. Купуваш си такива за тяло и действаш. Ако косъмчетата са по-дълги първо ги подстрижи за да не те боли чак толкова. Само мога да те посъветвам да дърпаш много, ама наистина много рязко, защото иначе няма да има ефект, тоес самата кола маска ще остане по теб или ако все пак успееш да махнеш косъмчетата ще ти останат синини ако бавно издърпваш лентата!
    Това е от мен и успех!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

1-2-3-
    Guest
    И аз имах подобен проблем, но след като се престраших установих че всъщност няма нищо страшно. Че боли боли но не бих казал че е нетърпимо, или пък е нещо с което не можеш да се справиш. Така че иди на козметик и не се притеснявай. Тъпото е само че после на кожата и се такова майката

Guest
    Благодаря ви за отговорите.Остана само да попитам колко струва козметика.Аз редовно ходя за да ми чисти лицето ,обаче никога не съм се интересувал от цени на кола маска.Вие случайно да знаете?

Голям фен Аватара на 50cent
    e za6to prosto ne izpolzva6 brusna4ka ako sa ti mnogo purvo gi podreji i posle gi iz4isti s brusna4kata

Град
    LoveTown
    А ,случайно да знаете колко струва колата маска при козметик?
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Газова горелка + телена четка.

Град
    Bulgaria,Varna
    em..zavisi i ot kozmetika..nqkoi vzimat dosta.. :}
    relax take it easy ;}{}

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от BiTa_SmEtaNka
    em..zavisi i ot kozmetika..nqkoi vzimat dosta.. :}
    Средно колко ,кажи една цена!!!

Депелатуар-5 лева -10 минути-няма косми лесно просто!
    Fitness Forever

razglezena hlapa4ka
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    e za6to prosto ne izpolzva6 brusna4ka ako sa ti mnogo purvo gi podreji i posle gi iz4isti s brusna4kata
    izvinqvai ama ti nared li si ? kak s brysna4ka bre.. posle 6te stane mnogo zle ..
    idi na kozmetik.. nqma da ti vzeme pove4e 5-10 leva ( zavisi ot kozmeti4kata )... a, i edin syvet.. nedei probva sam... nqma da izdyrji6...a i nqma da drypne6 sys sy6tiq zamah s koito 6te drypne kozmetika... ne zabravqi .. nego(neq) ne go(q) boli i dyrpa kolkoto moje

Да бее... После ще му израстнат 13913717 пъти повече и ПО-ДЕБЕЛИ!
    Най-добре си е с кола маска,но страшно много боли,особено когато ти е за пръв път! А, и най-добре да е на козметик. Кола маската,направена в домашни условия,не може да се сравнява с тази,направена от специалист!

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Да бее... После ще му израстнат 13913717 пъти повече и ПО-ДЕБЕЛИ!
    Най-добре си е с кола маска,но страшно много боли,особено когато ти е за пръв път! А, и най-добре да е на козметик. Кола маската,направена в домашни условия,не може да се сравнява с тази,направена от специалист!
    Да ама искам да знам колко струва при козметик.Кажете една цена.Средно.

ще "цитирам" един метод от един филм
    мажеш с мед (изобщо нещо лепкаво), слагаш бинт отгоре, оставяш да се стегне и дърпаш

въобще не боли... или поне холивуд твърди така
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Град
    LoveTown
    Цитирай Първоначално написано от qjte dreben penis
    мажеш с мед (изобщо нещо лепкаво), слагаш бинт отгоре, оставяш да се стегне и дърпаш

Защо спамваш темата с тъпипостове бе идиот!!!

Jaden,различно е зависи от това в кой град си,зависи при кого ще отидеш... Но варират цените между 20-30 лв...Говорим при добър козметик... Иначе можеш да намериш и за около 15,но не знам дали резултата ще е добър ...

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Цитирай Първоначално написано от qjte dreben penis

Защо спамваш темата с тъпипостове бе идиот!!!
    че това си е кола маска
    ефтино е
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

ami kola maskata ne e skupa nqkade okolo 3lv!moje i po-evtina zavisi ot markata vlez v nqkoi super ili magazin za kozmetika i si izberi.no ima i9 dr na4ini!naprimer az se obezkosmqvam s epilator ako iska6 probvai i ti edin pat i ako izdarji6 na bolkata i ti haresa efekta go polzvai
    JIVEITE DNES,ZA6TOTO UTRE MOJE DA E KUSNO!(no kogato doide momenta-sprete i pomislete)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си