- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Били ли сте се яко?
По принцип не съм конфликтна личност, но това не означава, че не мога да стигна до бойПомня, че в осми клас имаше една гарга , която постоянно ми чупеше нервите. Ама още от сутринта докато свършим даскало. И помня един ден ме нашари цялата с маркер, и тогава малее не и остана коса на кухата и глава.
В коридора на даскалото стана женско меле
Мен специално ме гледаха странно след това, защото за първи път ме видяха в такава светлина, но к'Фо ми пука..
Така, че БОят си е хубаво нещо, за "нуждаещи се" хора![]()
♥ ♥ ♥
4e hubavi spomeni imam!!!Vednaj po fizkultura igraem handbal i mi davat topkata i edna ovca ot B klas,az sam V mi darpa topkata ot racete i men otpredi me drazne6e,kazva se Alexandra i kato se fanahme za kositeSi4ki tragnaha da ni raztarvavat ama az ne puskam,ritam blaskam,naprao be6e varhovno!!!Bih iskala pak da go povtorq tazi godina,no s nqkoi drug \
/ Istinsko mele!!!Taq ovca prosta ve4e ima strah ot men!!!!!Da go duhat vsi4ki mar6i!!!
![]()
![]()
![]()
в стаята имаше 2 учителки и един тъпанар реши да се направи на мъж и също защото не се понасяхме с него...дойде с подтекста че съм педерас.............за момент бях в транс от това неочакфано и кат ма изби един гняф......кат го бутнах падна назад 3 метра върху стола на госпожата и се чупи
а после дане казвам кфо стана с него
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хах сори,4ак сега погледнах и видях какво си написалПървоначално написано от Verminaard
ААбееее тая дето я набих така жестоко е тъпа като манастирски 4ехъл!
Толкова е...бе нямам думи!Аз я бия,а тя се хили
![]()
Мале колко е задръстенаа...еми заслужи си го тва!Тя се държи страмно по принцип...цялото и семейство е лиднало заради нея!Тя крещи...бие се...бе лудетина направо или по то4но,както казах...тъпа е като манастирски 4ехъл
![]()
![]()
аз винаги се бия яко.........чупих си ръката веднъж,между другото съм тренирала бокс 3год. и доста добре се справям с боищата.......
Пфф дамного ме е яд ,че съм правила такива глупости ,ама едно момчие го бях смляла от бой
ужасс
![]()
Първоначално написано от Verminaard
бе тя на другия ден не можеше да се движи
Имаше една голяма подутина то4но по средата на 4елото от удрянето в стената
Да ти кажа...беше си наистина като боксова круша
![]()
SuNsEt,май наистина много се гордееш с постъпката си?!
то не беха хвалби,то не беше как си й ударила главата,как на другия ден не могла да ходи..пф
е не се хваля де, спокойноПървоначално написано от Under_my_skin
не съм побойни4ка,просто ми се слу4и един път и го разказах,какво толкова?
oo taq godina kuv boi padna prosto ne e istina nqkva pa4a ot moq klas mi se otvarq6e i az ne6to i kazax i tq se qdosa i me udari s lakut v nosa pri koeto go razbi i az taka se razgnevix 4e q hvanax za kosata(purvoto koeto mi hrumna) i s takava sila q izdurpak 4e tq padna posle izbursax staqta s neq vla4ix q okolo v min i ne 4uvax ni6to osven neinite ot4aqni pisui![]()
i sled tva q naritax i posle dori nqma6e smelosta da vikne nqkoi "pi4" da q za6titi...
![]()
tva koi s koi se e bil izob6to ne e xvalba tupo e .
aaaa az vednuj takav boi udarih na edna...ma ne za mom4e tam ne deistvam taka...a 6ot be6e 4orbarka...ne6o mn znae6e da govori..poslu6ah q 10 min pa posle kat q fanah za kosata![]()
![]()
boi boi na zemqta q svalih...posle na6te i platiha obez6tetenie za s4upenata raka a az bqh nakazana mesec
ma ne me gree6e nali q natupah qkata
ina4e i men sa me bili ama ne pove4e ot 6amari \
/
.!.
Ауу с едни курвета-10 бяха.Начи излизам си аз с още 2 френдки и сядаме в едно кафене на центъра. И тия баце идват и сядат около нас и почват да ни обиждат.И аз съм мн избухлива но си замълчах и станахме.И насред центъра тия почнаха да се базикат за дрехите на едното момиче с мен.И аз се обърнах и на 1 от тях и забих един в лицето,после стадото ми се нахвърли и аз кат започнах да ритам и да бия с юмруци всичките ги разкарахучудих се на себе си.
За момче съм се била веднъж, но не че ми беше гадже, беше ми добър приятел.
Вчера бих едно келеме от 5 клас.Ще обижда братчед ми, а?
Бих се заради скейта си шот едни "батковци" искаха да се повозят![]()
ама аз викнах няколко други батковци и станаха на батковци сичките.
В детската градина веднъж една ми взе куклата и аз и забих едно шамарче.Обаче после ме наказаха да седя до учителката и беше забавно шот и помагах да рисува за някъф празник.
Била съм с е с една курвичка, която искаше да ми гепи гаджето![]()
Wow !!!Първоначално написано от o.c.
Te bili 10! Predstavqm si kak vie trite sqdate v kafeneto i te 10 sqdat okolo vas.
A posle ti sama gi natry6kva6 i desete.
Mnogo filmi gleda6!
![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
auuu kakva prostashtina...pfff napravo nemoga da si pomislq da se sbiq s nqkoi ili da vdigna skandal i da se razkrashtq kato nenormalna...prosto ne e prisashto za edna mlada dama...shte se razberem kato golemi hora...e nakraq choveka koito sedi sreshtu men moje da se razreve ama...takav e jivota...tihite vodi sa nai-dalboki![]()
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Az tia postove det gi pro4etoh do sia me navegdat na misulta 4e ne samo az sum gledal boen klub(Fight Club) s brad pit. Ako iskate moge da si spretnem edin takuf i da se mlatim za kef. A ina4e cel boi da sum izqgdal ne sum,nito sum bil niakoi,6tot vinagi igaraq roliata na pregovaria6t megdu dvete vragduva6ti grupi4ki.No razbira se i tazi profesia krie svoite riskove 6tot ne e lesno da ob6tuva6 s raziareni i piani hora i ne edin put sum izigdal i az tupalkite bez vina,prosto bivaha naso4eni za drug no az biah megdu iumruka/6utovete i gertvata. I vednug edin taka hubavo me svali na zemqta-s edna tupalka i az kupka dolo-sled tva priatelite razpraaha 4e sa se opitvali 5 min da me svestiat dokato az ne si doideh nakrai sam v suznanie. Ne obi4am da se bia,no nalogi li mi se znam kude da udrim i da go svalim ot edin put (prosto sum zazubkal malko vizneno vagni to4ki ot anatomiata na 4oveka).Dage na edin poznat,det ne mi verva6e s dva prusta mu hvanah rukata na edno specialno miasto i posle 30 min mu be6e iztrupnala i shvata v edno pologenie-svita v lakuta i pribrana kum tialoto.
“Вчера две неизвестни лица нахлули в дома на семейство Иванови. След като заключили гражданката Иванова в банята, те принудили гражданина Иванов да изпие с тях две бутилки водка.”
имала съм, да..
не беше заради гадже или нещо такова, а защото се избазиках с една крава..
мдам.. определно не беше приятно като се има в предвид че ми откъсна двете нови обици на ушите[горе на хрущялите ;( ]..
а след това и ми написаха в досието че съм се била <_<'
мн весело..
Ами да бил съм се...в 6 клас с едно момче си хвърлихме голям тупаник...биеме се вече 30-тина секунди и на мен ми писна за това играта загрубя и му разбих носа..пък той си тръгна...Бил съм се и по други случаи..например някои приятел да има проблем .. задружни сме и този си плаща.Накрая да кажа че и мен са ме пребивали доста яко...после го намерихме тоя и аз го бих даже по яко..![]()
![]()
И аз потвърждавамПървоначално написано от Ex-Change
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Еми да, няколко пъти.
Веднъж се бяхме сбили целия клас. Разделихме се на групи, едните бяха от ЦСКА другите от Левски, беше голяма лудница. Полсе кат дойде госпожата направо се уплаши и доведе няколко учители и директора и едва ни разтърваха. Май 3-4 клас бях тогаз![]()
Иначе съм се била и с едно момиче, щото ме беше ядосала много, изподрахме се целите и бях и отскубнала един кичур коса. После бедната ходи няколко месеца се с вързана коса високо на опашка, да не и личи, че няма коса. МуХахХАхХа
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Nicole_Richie .... Xaxa ako si4ki postupvat kato teb 6e e mn hubavo....no za jalost ima doosta ..mm kak da gi nare4a
....idioti ,koito se mislqt za ''veliki'' i za nekvi ''tarikat4eta''
![]()
.....za tva trea nekoi da gi natupa.
![]()
.. ina4e si prava
![]()
Момиче сам !
Не,боя не е средство за решаване на проблемите.Ама ако видя Данчо Вълчев ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... дупе да му е яко.
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Айде и аз ще ти помогна...нищо,4е и ти сама можешПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Е,2ма срещу един не е 4есно, но...2ма срещу Въл4о...хехехе
![]()
![]()
Тва е друго нещо
![]()