- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Били ли сте се яко?
И аз искам да се включа,тоя човечец мноо зе да ми лази по нервитеПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Колкото повече,толкова повече.Първоначално написано от Enchantress
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Никога не съм се била и нямам намерение да го правя...това са абсолютни глупости!!!!!!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
МнеТова е голяма тъпотия и го правят само избухливите или тея които искат да се направят на интересни
![]()
Даниел Вълчев - министъра на образованието или както аз го наричам Данчо - шефа на кенефа.Първоначално написано от Co0l
![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
не го знам кой ама щом ще има меле само че няма дае фун много хора станахме аз ше влезна кам по слабитеПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
хахахаха абе само аз ли харесвам нашия министър(на образованието) ?а за боя-не и не ми и трява
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
Боят е за диваците...
Има много по-цивилизовани начини![]()
Mi bil sym se ... zaredi gadjeto i zaredi 1 fr-ka![]()
Oy q stigaaПървоначално написано от Болшевик
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Takia nqma![]()
Момиче сам !
mnogo 4esti4ko se biq. v daskalo rqdko.pove4eto v mahlata kato imame raznoglasiq ili prosto taka mejdy grypi4ki da si razdavame respekt.
a za vaprosa dali sme se bili za gadjetata si napravih sefteto na takav boi taq sedmica i smqtam ako e nyjno da povtorq![]()
Опитваш се да се направиш на интересна...Първоначално написано от Co0l
Не си!
А Болшевик е прав!
Най-голям бой съм прайла с кака..
Помня,че винаги се биехме докато не станем целите в кръв..
или поне една от нас![]()
За гаджета..никога не бих се била-не е в мой стил.
В училище нямам спомени да съм се била.
Като цяло не съм човек на насилието,но
кака винаги намира начин да ме изнерви..
Не знам,но мисля,че е много грозно да видиш
как две момичета се трепят.![]()
Walk go home boy...
az ne sum se bila do sega,oba4e v momenta edno mom4e iska da me bie oba4e samo da se opita da me dokosne i posle she e na sistemi![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
ми веднъж в шести клас набих едно момче, еми яко ме ядоса са кво да направя! той беше 5 клас с една година по-малък ама да не се заяждал с мене! Една тъпа патка ме беше ядосала в четвърти клас и и набих няколко плесници с няколко ритника, ся пак и се каня на овцата му с овца!![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз бях в същата ситуация и горе-долу ме наби тапанара грозенПървоначално написано от SlAdKoTo`KoTe
![]()
Е била съм се ама пойче по скоро на шега. А и нямам смелост да ударя някой с всичка сила, щоту ен си знам силата и...
Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
даедно момче ми се правеше на интересно /това беше скоро само да поясня/ и аз адски се ядосах започнах да го блъскам и ритам, той падна на земята, като се изправи ме ритна адски гадно, обаче аз не се дадох` взех един чадър и почнах да го налагам...цялото училище се събра да гледа
всички викаха "Бианка!!!Бианка!!!"...на следващият ден пък една мърша от класа ме издразни адски и започнахме да се блъскаме и да се ритаме, аз я блъснах веднъж в дъската, втори път, и тя най-накрая разбра с кого си има работа и се спря
![]()
Абсолютно си права !Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Посбивал съм се,и ванаги са били някви нереални циркове![]()
мда обаче кат деца , последното беше в 5 клас демек преди 5 години... или съм се разбирал кат човек или не съм имал повод да се збия с некой..
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
В интерес на истината, да. Е, не се гордея много с това...И с момичета, и с момчета. Всъщност момчетата аз ги биех, а те не отвръщаха... Толкова жестоко не, но определено имаше голяма доза ненавист в схватките ни. Не си правете погрешни изводи, че съм побойничка, аз далеч не съм, но се случва човек просто... ДА СИ ПРОСИ БОЯ.
Иии знам, че НАСИЛИЕТО НЕ Е НАЧИНЪТ ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ.