- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Били ли сте се яко?
Абе боя е най-глупавото нещо, лошото е че някой път се налага...![]()
♠ The Nuts! ♥
Еми, случвало се, ама като бях малка и то беше заради простотии. И с момчета съм се била, не се гордея с т'ва. Не си падам много много по насилието.
oxoo наскоро кво меле падна пред един магазин :Д отиваме ний с авера в магазина да си купим ядене и един дрисло от квартала който се се ебава с нес почва да се дърви . обижда там гадни метъли (щото сме си метъли) мазни незнам кво ...и се прай супер много , той бе6е с една друга малка пикла и тя само сехил6е обаче ние си мълчим нали и на излизане приятеля ми като го фана тоз направо през асвалта и тя хукна да се върле на моя и тогава аз се хвърлих в боя коса не и остана . ... :Д хората на гледат малее излагация велика . та разтървахме се там то псувни ли не бяха кво ли не бе6е
![]()
никога д0 сега не съм удрял момиче но ... веднъж бутнах 1 по стълбите за което съжалявам и до ден днешен ( на момичето нищо му нямаше а и бяха 2-3 стапала "
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Абе така се случи че бая бойща са минали през менПоследния даже беше по-вчера когато 3ма нападнали един приятел.После трябваше да отмъстим , нали
И под яко може да се каже , защото на мен ми разбиха носа и ми насиниха окото и други места , а на противниците ... Единия с спукана глава , друг с счупена ръка ... абе кофти работа ...
![]()
Скайп: doombringer2006
Бой ли?Скубане на коси и шамари?Т'ва бой ли е бе..loosers..
но щом така мислите..помня, че веднъж една се опита да се напрай на яка пред брат ми..после изхварча..ама и аз ядох бой де..за последно се бих миналата седмица..една чапа от класа се праеше на яка пред няколко фр-ки /абе обиждаше ги, заплахи, глупости бла бла/ и взех бокса на един фр..и я измаах няколко пъти по лицето..още я няма на училище![]()
![]()
С момиче се свбих,като малка...причината бе,е повече от тъпа,изкарах по-висока оценка от нея и тя се ядоса![]()
![]()
хахха,другото ми сбиване бе,е преди 2 години с едно момче...обиждаше най-добрата ми френда(по онова време)и аз го наплиух
и .... можете да си представите филма след това
![]()
Много пъти съм се била с,което не се гордеяНо сериозно е било само веднъж и имаше големи последствия и за двете страни
![]()
и аз съм се била миналата година се сбих много сериозно с едно момиче от другия клас и ме водиха при директорката
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
oo миналото лято с една дето беше по-малка с една година .. доста време ме дразнеше и накрая си го изяде .. ии още една лигла ама ние бяхме две..
Преди много се биех.Спомням си в 3 клас 2-ма съученика ме заплашваха че ще ме вкарат в интензивното![]()
.АЗ им слушах глупостите отидох и се оплаках на госпожата но тя не направи нищо.И реших сам да се оправя.Наведох единия бих му един здрав юмрук в гърба и после с коляно в слънчевия сплит.Тоя падна на земята целия червен едвам си пое въздух и аз като бесен крещя:Кво стана бе б*клук кой кой вкара в интензивното.Тоя излезе с оня и влиза в стаята надухан вече върви много наперено и аз пак един юмрук и на земята го свалих
Колкото и странно да изглежда никога не съм се била с никой.![]()
Don't worry, be happy!
1-4 клас -> Постояно се биех.
Но училището бе малко и като по-чудо не ме изключиха.
4-7 съм се бил точно 1 път и то на 15ти септември.
8- още в началото се сбих с 1 саученик 3 пъти
жалко , че все го набивах.
9 - досега не съм се бил в училище, ама навън
Иначе, редовно се сборваме на шега с приятели.
бил съм сериозно
бях с разкървен нос но и тва копеле си отнесе 2 удара с бокс в лицето
на мене ми беше текнала кръв от ухото и от носа
ама на него от главата и носа.дупката(щото аз го ударих бокса 2 пъти на едно и също място) беше колкото 2 пръста голяма но аз бях наръган в рамото с пеперуда
от тва сбиване имаше 3 гадни последици за мен:
1 Тряяше да ходя на промивки всеки ден
2 бях наказан 1 седмица без комп
3 търпях 20 мин. конско от наще
така че моят съвет е внимавайте ката се биете
тва беше като бях на 13 сега съм на 14 почти 15 и вече ме е страх да се бия сериозно
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Някой хора доста се кефят като се сбият, но всъщност не знаят какво е истински бой. Нямам предвид 2 юмрука - говоря за столове, бутилки и всичко друго, което може да добараш в дискотеката. Имах НЕщастието да участвам в един такъв бой наскоро и мога да кажа, че сега в никакъв случай няма да направя това, което сторих оная вечер.
Едни пичове цяла нощ ни дразниха и след т'ва удариха един приятел с бокс, с което се започна цялата работа. Нямате си и на представа колко съжалявам за постъпката си. Бия се горе-долу добре, щот съм тренирал Таекуон-До и се отървах се само с посинено рамо и 1-2 поети удара, но пък заради мен и моята несъобразителност 2 от момчетата лежаха в болница. Единия го хванах за врата и го съборих с цялата си тежест на земята и при удара той получи сътресение на мозъка, но тогава не разбрах нищо. Другия, след като видях, че остана сам (и безпомощен) се помъчих и успях да го хвана за главата и започнах да го удрям в една стена. Той също лежа в болница. Отървахме се без проблеми с полицията и другите органи, защото никой не е казвал нищо (всичките били пияни и не помнели нищо :S ), но 2 седмици след това не можех да спя заради т'ва, което бях направил. Ужасно е. А не бях пиян (дори и не пия). Просто не знам от къде дойде тази агресия. Искам да ви посъветвам да оправяте нещата с думи и да избягвате сбиванията...