.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 117 от общо 117
    Град
    гр. Пловдив
    Абе боя е най-глупавото нещо, лошото е че някой път се налага...
    The Nuts!

Град
    40 Miles from the Sun
    Еми, случвало се, ама като бях малка и то беше заради простотии. И с момчета съм се била, не се гордея с т'ва. Не си падам много много по насилието.

oxoo наскоро кво меле падна пред един магазин :Д отиваме ний с авера в магазина да си купим ядене и един дрисло от квартала който се се ебава с нес почва да се дърви . обижда там гадни метъли (щото сме си метъли ) мазни незнам кво ...и се прай супер много , той бе6е с една друга малка пикла и тя само сехил6е обаче ние си мълчим нали и на излизане приятеля ми като го фана тоз направо през асвалта и тя хукна да се върле на моя и тогава аз се хвърлих в боя коса не и остана . ... :Д хората на гледат малее излагация велика . та разтървахме се там то псувни ли не бяха кво ли не бе6е

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    никога д0 сега не съм удрял момиче но ... веднъж бутнах 1 по стълбите за което съжалявам и до ден днешен ( на момичето нищо му нямаше а и бяха 2-3 стапала "
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

не съм се била найстина сериозно с някого

Абе така се случи че бая бойща са минали през мен Последния даже беше по-вчера когато 3ма нападнали един приятел.После трябваше да отмъстим , нали И под яко може да се каже , защото на мен ми разбиха носа и ми насиниха окото и други места , а на противниците ... Единия с спукана глава , друг с счупена ръка ... абе кофти работа ...

Скайп: doombringer2006

Бой ли?Скубане на коси и шамари?Т'ва бой ли е бе..loosers..
    но щом така мислите..помня, че веднъж една се опита да се напрай на яка пред брат ми..после изхварча..ама и аз ядох бой де..за последно се бих миналата седмица..една чапа от класа се праеше на яка пред няколко фр-ки /абе обиждаше ги, заплахи, глупости бла бла/ и взех бокса на един фр..и я измаах няколко пъти по лицето..още я няма на училище

С момиче се свбих,като малка...причината бе,е повече от тъпа,изкарах по-висока оценка от нея и тя се ядоса хахха,другото ми сбиване бе,е преди 2 години с едно момче...обиждаше най-добрата ми френда(по онова време)и аз го наплиух и .... можете да си представите филма след това

Много пъти съм се била с,което не се гордея Но сериозно е било само веднъж и имаше големи последствия и за двете страни

Град
    плд
    и аз съм се била миналата година се сбих много сериозно с едно момиче от другия клас и ме водиха при директорката
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

oo миналото лято с една дето беше по-малка с една година .. доста време ме дразнеше и накрая си го изяде .. ии още една лигла ама ние бяхме две..

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Преди много се биех.Спомням си в 3 клас 2-ма съученика ме заплашваха че ще ме вкарат в интензивното .АЗ им слушах глупостите отидох и се оплаках на госпожата но тя не направи нищо.И реших сам да се оправя.Наведох единия бих му един здрав юмрук в гърба и после с коляно в слънчевия сплит.Тоя падна на земята целия червен едвам си пое въздух и аз като бесен крещя:Кво стана бе б*клук кой кой вкара в интензивното.Тоя излезе с оня и влиза в стаята надухан вече върви много наперено и аз пак един юмрук и на земята го свалих

Голям фен
    Колкото и странно да изглежда никога не съм се била с никой.
    Don't worry, be happy!

Guest
    1-4 клас -> Постояно се биех.
    Но училището бе малко и като по-чудо не ме изключиха.
    4-7 съм се бил точно 1 път и то на 15ти септември.
    8- още в началото се сбих с 1 саученик 3 пъти
    жалко , че все го набивах.
    9 - досега не съм се бил в училище, ама навън
    Иначе, редовно се сборваме на шега с приятели.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    бил съм сериозно
    бях с разкървен нос но и тва копеле си отнесе 2 удара с бокс в лицето
    на мене ми беше текнала кръв от ухото и от носа
    ама на него от главата и носа.дупката(щото аз го ударих бокса 2 пъти на едно и също място) беше колкото 2 пръста голяма но аз бях наръган в рамото с пеперуда
    от тва сбиване имаше 3 гадни последици за мен:
    1 Тряяше да ходя на промивки всеки ден
    2 бях наказан 1 седмица без комп
    3 търпях 20 мин. конско от наще
    така че моят съвет е внимавайте ката се биете
    тва беше като бях на 13 сега съм на 14 почти 15 и вече ме е страх да се бия сериозно
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    ОО мойко не питай...

Някой хора доста се кефят като се сбият, но всъщност не знаят какво е истински бой. Нямам предвид 2 юмрука - говоря за столове, бутилки и всичко друго, което може да добараш в дискотеката. Имах НЕщастието да участвам в един такъв бой наскоро и мога да кажа, че сега в никакъв случай няма да направя това, което сторих оная вечер.
    Едни пичове цяла нощ ни дразниха и след т'ва удариха един приятел с бокс, с което се започна цялата работа. Нямате си и на представа колко съжалявам за постъпката си. Бия се горе-долу добре, щот съм тренирал Таекуон-До и се отървах се само с посинено рамо и 1-2 поети удара, но пък заради мен и моята несъобразителност 2 от момчетата лежаха в болница. Единия го хванах за врата и го съборих с цялата си тежест на земята и при удара той получи сътресение на мозъка, но тогава не разбрах нищо. Другия, след като видях, че остана сам (и безпомощен) се помъчих и успях да го хвана за главата и започнах да го удрям в една стена. Той също лежа в болница. Отървахме се без проблеми с полицията и другите органи, защото никой не е казвал нищо (всичките били пияни и не помнели нищо :S ), но 2 седмици след това не можех да спя заради т'ва, което бях направил. Ужасно е. А не бях пиян (дори и не пия). Просто не знам от къде дойде тази агресия. Искам да ви посъветвам да оправяте нещата с думи и да избягвате сбиванията...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си