- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо за презервативите
abe hora q mi kajete koi sa nai-dobrite prezervativi poneje az znam 4e tva sa durex i sportex no tuk se namira v nqkoi temi 4e bili p1lni bokluci kajete mi koi sa nai-nadejdni???
Поправено от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
За милионен път-ако се постави правилно,вероятноста да се скъса презерватива е по-малка от 1%....Наистина Дюрекс и Спортекс са добри...Но май тфа за сяко момче е индивидуално....При някои презервативите от по 20-30ст. вършат повече работа от тези с цена 2лвВ нашето време високата цена не винаги се равнява на високо качество...
Трябва да опиташ май...от сички...
И да разбереш на теб самия с кой ти е най-комфортно,удобно и с кой се чувстваш най-добре
Успех
![]()
Лично за мен най-добрите са Spotrex Exsotic!
Позволявам си да ти прехваля Sportex-a, защото Durex и LifeStyle са ми се късали!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Първоначално написано от KimBerLy1912
oooooooo HE 2 лева за презерватив НЕ![]()
![]()
![]()
![]()
20 30 ст. са достатачни! на която не и харесва да ми земи и от 5 лева ако иска![]()
Абе, верно има ли презервативи, които да са бройката 2лв?Първоначално написано от Анонимко
Щото Sportex-a кутийката 3те са между 1.70-2.10
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
ние с гаджето ми сми ползвали и евтини и скъпи презервативи....до сега нито са се късали нито изхлузвали.... само трябва много внимателно да го поставиш и нема страшно \/
![]()
Всеки презерватив, който се поставя правилно е качествен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!