.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    *CrAzY*
    Guest

Нещо за презервативите

abe hora q mi kajete koi sa nai-dobrite prezervativi poneje az znam 4e tva sa durex i sportex no tuk se namira v nqkoi temi 4e bili p1lni bokluci kajete mi koi sa nai-nadejdni???

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

За милионен път-ако се постави правилно,вероятноста да се скъса презерватива е по-малка от 1%....Наистина Дюрекс и Спортекс са добри...Но май тфа за сяко момче е индивидуално....При някои презервативите от по 20-30ст. вършат повече работа от тези с цена 2лв В нашето време високата цена не винаги се равнява на високо качество... Трябва да опиташ май...от сички... И да разбереш на теб самия с кой ти е най-комфортно,удобно и с кой се чувстваш най-добре Успех

Лично за мен най-добрите са Spotrex Exsotic!
    Позволявам си да ти прехваля Sportex-a, защото Durex и LifeStyle са ми се късали!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    За милионен път-ако се постави правилно,вероятноста да се скъса презерватива е по-малка от 1%....Наистина Дюрекс и Спортекс са добри...Но май тфа за сяко момче е индивидуално....При някои презервативите от по 20-30ст. вършат повече работа от тези с цена 2лв В нашето време високата цена не винаги се равнява на високо качество... Трябва да опиташ май...от сички... И да разбереш на теб самия с кой ти е най-комфортно,удобно и с кой се чувстваш най-добре Успех

oooooooo HE 2 лева за презерватив НЕ

20 30 ст. са достатачни! на която не и харесва да ми земи и от 5 лева ако иска

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912

oooooooo HE 2 лева за презерватив НЕ

20 30 ст. са достатачни! на която не и харесва да ми земи и от 5 лева ако иска
    Абе, верно има ли презервативи, които да са бройката 2лв?
    Щото Sportex-a кутийката 3те са между 1.70-2.10
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Guest
    ние с гаджето ми сми ползвали и евтини и скъпи презервативи....до сега нито са се късали нито изхлузвали.... само трябва много внимателно да го поставиш и нема страшно \/

Всеки презерватив, който се поставя правилно е качествен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си