.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Fun Story :]

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Fun Story :]

Айде стига сдухващи стихотворения ;]
    Надявам се да ви е забавно :Р
    Искам критика! :]

От предния ръб на една квадратна сфера паднал един лилав камион, претърколил се и подскочил 5 пъти.От него изскочила една муха и се пльокнала в монитора на съседния блок.
    През това време грозната печка от третия етаж изпекла една салата, хвърлила малко боб да види какво и казват зелевите сърми, и решила че е време да покани симпатичния разгонен тостер от 13тия етаж.Тостера обаче бил женкар и редовно подгарял пламъка на филийките, пъхани в него.
    Обаче мухата решила, че ще изяде тостера и му дала един бонбон, от който той се подул и заприличал на умряла катерица.След което нашата героиня му изпила мозъка..от който не било останало много след онази страстна нощ с пералнята.
    От толкова много стрес гърдите на Глоря се спукали и изтекъл толкова силикон, че наводнил Добруджа, цели семейства се запасили за години напред с материал за залепване на прозорци.
    The Day Was Saved с помощта на power puff girls, които решили да станат чалга звезди за по–забавно.Откраднали малко песни от съседите и направили хита – “чики чики бум.”
    Но се появила princess, която ги претрепала.Станала миризлива рокерка и ядяла тебешир.Самата тя обаче се гръмнала от свръхдоза - цветните се оказали по-насищащи...
    През това време Хари Потър се снимал гол за списание и хората се изповръщали като видели космясалите му топки... за боулинг. Той от яд ги запратил по кралицата , обаче тя се оказала Желязна Девица...и топките счупили Лувъра.О какъв ужас - от това цял Париж умрял от липса на вкус, а превзетите френски кроасани пък се съсухрили и заприличали на Баба Яга на ... усмивката.
    Единствено оцеляла развратницата на Европа – Айфеловата кула - стърчащо гладно нема...
    Естествено потресени от загубата властите в България не направили нищо.
    Вместо това българина продължил да се чуди къде са му чорапите и защо оня трактор там бибитка.
    А какво станало с камиона и квадратната сфера?Били прекалено пияни за да видят края на историята.

The End

П.П. Клуб "Вратовръзка" кани на вечеря.Изисканите ястия се състоят от задушено човешко с пица и зеле + заливка от боза.Ще се консумира до кенефите на централна гара.

п.п.2 - да, оправих грешките

хъхъ..

Ми не ми хареса... допадна ми само това с тостера и филийките, както и с powerpuff-чалгарките. Опитал си се да го направиш забавно, но на мен лично ми се вижда доста плоско и нескопосано Малко на детски хумор ми избива.... Надявам се, че не се обиждаш
    На който му се убива време...

Супер яко (:
    Детски хумор?Кво лошо има...не знам...на мен ми хареса...ако целта е да е весело-весело е.Акое друга...не знам.

Dianataaaaaaa
    Guest
    hahhahahah...tva tam za cicite na Gloria nai mn me izkefi

Хяхяхя, you have some good points there ;>

Идеята е прекрасна, нещо по-весело винаги е налице. Браво )
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Ае,Найт Шадоу,упълномощаваш ли ме някой хубав ден да му напиша продължение...Найстина ме накефи...пък мен ме ббива в глупостите

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Ае,Найт Шадоу,упълномощаваш ли ме някой хубав ден да му напиша продължение...Найстина ме накефи...пък мен ме ббива в глупостите

леко ми пообърка ника, ама упълномощавам те
    хъхъ..

Супер фен Аватара на Exothermic
    Бива,ама не се смях.
    Само малко тряба да си пооправиш грешките.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Оп...сориииии
    Ма то се Шадоу,беее
    Сериозно,не знам що реших,че си Найт Шадоу
    Ееее,мерси за упълномощението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си