- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ, момчетата не ме оставят...
стани лезбийка
Казваш на приятеля си, че няма нужда да се намесва и да се кара с твоите свалячи, че си способна и сама да ги отблъснеш. След което правиш точно това - не им позволяваш да те зарибяват => приятелят ти няма да ревнува, щото ще вижда, че ти правиш нещо по въпроса.
SMILE FOR ME NOW
Че какъв е проблема, ИЗБИРАЙ!!!![]()
v slu4ai 4e iska6 da ostane6 s priqtelq si opitai slednoto:
predpolagam pove4eto ot "obojatelite" poznavat... kolkoto i da ti e trudno postapi jestoko s pone 1, postarai se da se poraz4ue kakva bezsarde4na ku4ka si i sled tva 6e se radva6 na spokoistvie pone za malko...
v slu4ai 4e tva ti e priqtno donqkade 6tot sme taka ustroeni momi4etata napravi nqkav podbor i se zanimavai s koito zaslujava, a na gajeto obqsni 4e 6tom si s nego ima za kvo...
i posledno, no sa6to mn veroqtno ako si nqkva det se opitva da privle4e vnimanie i da si po4e6e samo4uvstvieto, na4ukai si go![]()
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Първоначално написано от tuzaro
Ае я се стегни като мъж (или к`вото си там
) и земи да помогнеш с някое друго полезно мнение.
по темата
Поговори с гаджето си. Докажи му, че е единствен за теб. Друг начин не виждам
![]()
ооооооооф Боже Господи...Не мога да те разбера.Едни се оплакват,че момчетата ги отбягват...други пък,че не ги оставят...
на къде отиваме,бе?!
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
МИ ЗАСТРЕЛЯЙ СЕ ТОГАВА!![]()
![]()
![]()
ами стои по натрана от тях и когато се наложи, ги резваи малко да си стоят на гъза![]()
sex all night
ем ко нали ти нищо не праиш с тея момчета - значи няяя проблем ко искаш ся?
nema