.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Neizdyrjal
    Guest

Тъпи пъпки ...

Ve4e ne izdyrvaj maja se s nqkva maska 2 pyti v sedmicata, no zabelqzvam 4e po4vat vse pove4e da izlizat. Po4nah da se maja dokato edvam se zabelqzvaha i vse pove4e po4naha da izlizat a typata maska ne pomaga. Prochetoh dosta temi no nasqkade pishe razlichni raboti i syvsem se obyrkah. Ako ima mom4eta na moqta vyzrast ( 16 ) i sa se spravili s problema da kajat, che veche smqtam da vadq brasnacha i da si nakylcam kojata.
    Pls help (:

Поправено от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

ем аз съм на 14 брат и аз имам мн мажи6 яку с кфот ти падне и си4ко е 6анс и аз немога са утарва ама... аи успех

Хех..както писах в друга тема,ако сте от Варна отидете при Др-Томов...Той май Доцент де Най-Добриа във Варна....Щи помогне 100% съм сигурен ина4е има един хап4ета 15 са 30 лева те ти треат 40 лева :>и си зимаш още един там некъф антибъотик и го маеж на сека пъпка...както и Акне оут и едно нещо дет се миеш със него едно такоз синъо 30 лева мисля,4е струва сорри 4е не ти каам имена ама ме мързи да одя да глеам....пък и да ти каа то е разли4но...иди при него ща опрае

Guest
    of i az sam tai mnogo gadno,nqma otarvane super depresira6ta istoriq ko li ne sam probval,otidi na lekar po-dobre e ot samole4enie

Град
    СофиЯ
    Абе хора ..знаете ли как помага СИЛИЦИЛОВ СПИРТ и 7 капсули ХЛОРНИТРОМИЦИН на прах ! супер действа - опитайте няма да сгрешите.!!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Купи си от аптеката катранен сапун..струва някакви стотинки и почиства кожата много добре.След това се намажи с някакво кремче..например Здраве.Това можеш да го правиш веднъж или 2 пъти на седмица.Другото,което препоръчват е крем Скинорен,Акне Аут...но дали на теб ще ти помогнат не се знае.Зависи от кожата.Важното е да я почистваш редовно и да не ядеш много сладки неща,защото от тях се появяват пъпки.Храни се с повече плодоже и зеленчуци,защото проблема,който имаш не е външен,а вътрешен и изисква не само външно лечение.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Цитирай Първоначално написано от Sweet__baby
    Абе хора ..знаете ли как помага СИЛИЦИЛОВ СПИРТ и 7 капсули ХЛОРНИТРОМИЦИН на прах ! супер действа - опитайте няма да сгрешите.!!!!
    Как помага хах само ти оспокоява лицето и след 1 ден пак става...ако си от Варна Знайш ко да прайш...
    Успех
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Град
    LoveTown
    Аз ходя при козметик и ги маха една по една.Зема 15-20 лева и после съм зачервен ,но след 3-4 дена лицето ми е като кадифе!!!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Аз ходя при козметик и ги маха една по една.Зема 15-20 лева и после съм зачервен ,но след 3-4 дена лицето ми е като кадифе!!!
    Една приятелка на майка ми ходила навремето на козметик и са лицето и има няколко пъпки а преди е нямало...ддз...моеж да идеш ти махне неколко пъпки ама баш си4ките немисля 4е козметика е добра идея....треа да е некой мн добър/ра

Emi az sum na 16 nai-dobre mi e s vichy gel exfoliant norma derm (19.30 lv)1 sedmica go polzva6 i liceto ti stava 4isto posle za ad ne se poqvqvat pak po 1-2 puti sedmi4no produljava6 ina4e hodih po mn doktori i vs mi kazvat zinerit mn dobur e okolo 20 lv e i su6to skinorena no az polu4ih alergiq ot nego akne auta e mn dobur

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Emi az sum na 16 nai-dobre mi e s vichy gel exfoliant norma derm (19.30 lv)1 sedmica go polzva6 i liceto ti stava 4isto posle za ad ne se poqvqvat pak po 1-2 puti sedmi4no produljava6 ina4e hodih po mn doktori i vs mi kazvat zinerit mn dobur e okolo 20 lv e i su6to skinorena no az polu4ih alergiq ot nego akne auta e mn dobur
    ЗИНЕРИТ добър Х*Й....на мен не ми помогна,а и ако ти влезне във окото
    1 sedmica
    Таратанци...тфа да не е магия ! 1 седмица да да !

Цитирай Първоначално написано от M!taka
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    ЗИНЕРИТ добър Х*Й....на мен не ми помогна,а и ако ти влезне във окото
    1 sedmica
    Таратанци...тфа да не е магия ! 1 седмица да да !
    emi vs tva e strogo individualno pri men taka deistva

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M!taka
    моеж да идеш ти махне неколко пъпки ама баш си4ките немисля 4е козметика е добра идея....треа да е некой мн добър/ра
    Ми то за т'ва се ходи при козметик, който ти е препоръчан,а не е така без да знаеш как работи.+ това работата на козметика е точно такава да ти изчисти ЦЯЛОТО лице - ВСИЧКО! Парна баня, чисти лицето и те маже с маски и кремчета дето успокояват кожата и свиват порите.

е аз непредпо4итам да ходя на козметик...вие си решавате

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ...ау нене..недей да ходиш на козметик...аз ходих преди ... и както бях зле,след тва бях мнооооооооого по зле... никъВ козметик...
    най добре си вземи на Garnier Skin naturals - Pure ...anti bacterial..
    мажи се когато станеш и като си лягаш..може също така да си вземеш и Elea(Skin care - non-alcoholic розовка опаковка - води се тоник...) много ми помогнаха тези неща...понеже ходих при някаква кожен лекар май се води..и аз незнам.. и още нещо да ти кажа,ако искаш си вземи витамин А - течен,ако няма течен на топченца и ще ги пукаш с игличката..мажеш си пъпката с витамин А вечер когато си лягаш,и до няколко дена я няма..да ти кажа - действа... аз преди в лицето бях ужасна..сега се пооправих и ползвам само тези неща който написах по-горе.. пробвай - няма да съжаляваш ... дано съм ти помогнала,и да си ме разбрал.. успех

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    ...ау нене..недей да ходиш на козметик...аз ходих преди ... и както бях зле,след тва бях мнооооооооого по зле... никъВ козметик...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    Lindau, Germany
    аз до колкото знам тря и да не се яде шоколад шото тия пъпки избиват на неква хормонална основа. аз лично ползвам Eucerin серията срещу пъпки и съм доволен.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Преди се бях осолила бая финансово за една серия на Teen Clean,ама много добра се оказа.На мен много ми помогна,пробвай...А друг вариант е Лептен - една приятелка си го взе и си имаше ефект.Е,не изчезнаха баш всичките пъпки,ама намаляха.Ама все пак ти си решаваш.
    Ай със здраве

Лептена не ти го препоръчвам. Бях са набутала веднъш с него. Наистина има ефект, но краткотраен пък и пъпките не изчезват на пълно (както казват в рекламата....за 10 дни....дръжки ) Няма смисъл. Сега чувам нещо за т'ва Акне Аут...аз се чудя дали да не си го взема, но ми трябват повечко мнения и .... наистина ли има ефект??

Акне Аут-а наистина е добър, но не на всички действа. На сестра ми й действа доста добре. Като го комбинира с още няколко неща се получава наистина добър ефект.

А това за козметика - ходи, недей ходи...
    Зависи от козметика. Била съм и при некадърници и при много добри, но всички правят едно и също и вече си го правя вкъщи сама. Не е нужно да давам пари за нещо, което мога и сама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си