.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73

Град
    gorno nanadolni6te
    nqmah nikakav problem ama to nie mnogo si se bazikame po princip za takiva raboti i sig za tova e taka si4ko poprincip si varvi tok nemoga da se opla4a ot semeistvoto mi, samo ot batko mi xax mnoo mi se kara
    s dve dumi nemam dumi

Mi.. Ni6to ne bqh kazvala na na6te no maika mi razbra tyi taka s maikata na priqtelq mi bqha mn dobri priqtelki no ni6tu ne mi kaza
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

anjito0o
    Guest
    ooo mi az daje ne kazah na na6te ... da be ako im kaja 6te po4nat da me razpitvat nqma nikoga da im kaja pone na ba6ta mi de maika mi sus sigurnost 6te razbere za6toto az i bez tva izlizam s nego ... mi po dobre kaji na priqtelkata da si predstavi kakva e situaciqta kato maika i i ba6ta i razberat ... az li4no sum nz za vas .... em az kazah kvoto ima6e za kazvane taka 4e nadqvam se da e re6ila problema si

ami moeto 1-vo gaje go pokanih na rd-to si trqbva6e da go zapoznaq s na6te s ba6ta mi nqma6e pr no maika mi...e toi i donese cvete(roza)!ami spored men ne e nujno da gi zapoznava ako ne e seriozna vrazkata!ako e taka da go pokani vku6ti i taka nz i az!az ne obi4am da gi zapoznavam da ne mi mrankat samo na glavata!vaob6te ne im davam obqsneniq!
    JIVEITE DNES,ZA6TOTO UTRE MOJE DA E KUSNO!(no kogato doide momenta-sprete i pomislete)

е миткооз те си го познаваха ... ии чесно казано маика ми него от всичките ми гаджета наи си го харесваше щото беше умен забавен ииии спр сладък даже родителите ни се познаваха

Да казвам на наще за 1-то ми гадже?! Мне! Те се бяха досетили ест, но нищо не ми казваха, а и аз нямах никакво желание да го обсъждам с тях, защото бях на 11 и като че ли се притеснявах. А да ги запознавам - в никакъв случай, то си е между мен и момчето, какво да прави с тях... Малка съм още за мн сериозна връзка - на 16, няма нужда да се познават с гаджетата ми според мен. Пък и те нашите са едни... за чудо и приказ
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Ne razbraha

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

ку-ку
    Guest
    вече не е сред живите бог да го прости /треаше да скрия пушката на тате/ а беше толкоз свестен готино цигание черпеше ме с дрога не беше скръндца дори си напраих тату аз и тошето форевер а ся...съм самотна майка...

Ххахха...
    В 6. клас...
    Ххаха
    Не искам да си спомням...неееее...

ку-ку
    Guest
    дали са му дъвка вместо кола какви сурови родители

Град
    Плевен
    до сега не са разбирали, а за първото за което разберат ще ви кажа като стане
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Guest
    ha e az ......... te ne znaeha za 1 i 2 mi gadje a i povecheto ne gi poznavat taka mi e po dobre...... mislq

s mama nqqqh problemi ot ba6ta mi vinagi sam krila za gajetata ama toi neznaino otkade vinagi razbira6e i me zapitfa6e a az vinagi bqgah ot vaprosite my... i sq e taka..
    nema

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ми съвсем нормално реагираха, не ми се караха...пък и да ми се бяха скарали едва ли щеше да има ефект...аз не ги слушам - луда глава съм си

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Zapoznah gi.Nikakvi problemi sam nqmala.
    Next Time I`ll be True...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ае сега чак съм с едно момиче, с което работата е по-истинкса (не е като лапешките истории от градината) та наще знаят..незнайно откъде ама само ме бъзикат...не е имало някви лекции
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Непостоянно
    emi na4i...to4no purvoto gadje re6ih da go premul4a 6ot ne iskah da stana vdovica prejdevremenno...zapoznah gi naprao s 2roto koet te misleha za purvo..po-kusno i mservirah novinata 4e tva e 2riq 6tastlivec nekfo mn stranno mi be6e....ama onova momi4e da ne s epritesnqva ..6ot tehnite sa dostatu4no golemi i mn dobre znaqt 4e za vsqko ne6to si ima 1vi put
    .!.

ку-ку
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от deni4kata333
    s mama nqqqh problemi ot ba6ta mi vinagi sam krila za gajetata ama toi neznaino otkade vinagi razbira6e i me zapitfa6e a az vinagi bqgah ot vaprosite my... i sq e taka..
    абе много позната ми се виждаш /сериозна съм/ от къде си

Град
    на плажа =)
    Хммм... никога не съм запознавала нашите лично с гаджетата ми. Но с времето те разбират кой е и се оказва, че го познават. Обаче според мен си е кофти тръпка.

shaka_kan
    Guest
    hahahaha kat0 se setq me nalqga smqh! Be6e i zabavno i mnogo stra6no! Parv0t0 mi seri0zn0 gadje be6e d0sta p0-g-lqm 0t men..az bqh momi4e na 16 g0dini , a t0i maj na 27...Be6e pi4, n0 g0lqm jenkar p0 prir0da i na6ite g0 znaeha! V na4al0t0 ne im kazvah za neg0,be6e me strah kak 6te reagirat...i bqh prava! S vremet0 oznaha,4e da6terq im se e zabarkala s g0lqm batk0,k0it0 e qvn0 kakv0 si tarsi 0t m0mi4e kat0 men! N0 uvi,vrazkata ni se okaza mnogo zdrava i stabilna i pr0dalji malk0 p0ve4e 0t g0dina. Ta v na4al0t0 ima6e peri0d v k0it0 mi zabranqvaha da izlizam, ne me puskaha ve4er p0 disk0teki i az stradah, n0 g0 priemah p0 nqkakav na4in. Sled t0va kum kraq na ne6tata g0 prieha za m0e g0lqm0 u4udvane i si idva6e sp0k0in0 u nas i vsi4k0 si be6e ok.. N0 ne6tata za jal0st se razvaliha,nal0ji se dazamine za USA da rab0ti tam..predi dve g0dini se varna da si jivee tuka i sme si mn d0bri priatyeli sega! I maika mi vse mi p0vtarq...t0i e za teb,varni si g0! hahahaha

Мнеее не съм ги запознавала с първото ми гадже,а когато им казах си реагираха съвсем нормално.Но сега с последното-да.Майка ми много добре го прие и се разбират перфектно.Дори той и вика "МАМО" готиното е че на нея и харесва това \/
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

kak reagiraha roditelite mi?

hah.....ami az ne zapoznah na6te s parvoto mi gadje,pak i precenih 4e ne im e rabota i mojeha da napravqt nqkva prostotiq.minalata godina kazah na mama 4e si haresvam edno mom4e ot bloka, a tq razdranka na tate vsi4ko.tate kato vidq mom4eto koeto haresvah,toi otide pri nego i zapo4na da si govori s nego........ i t.n.posle razbrah 4e toi me ee haresval a tate go e izpla6il.
    ot miluvka na celuvka.ot celuvka na ezi4e.no moje i da e ne6to pove4e!!! :P :*

да, знаят за него, казах на майка ми на първия ден още, баща ми разбра ма втората седмица, но иначе е знаел отпреди това, но не от мен. И така...
    SMILE FOR ME NOW

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами ние се запознахме в нета... и той беше малко по-голям и майка ми беше против това да се срещнем... но ние все пак си се видяхме и тръгнахме. Тогава тя разбра и нищо не ми каза, нямаше нищо против.
    А те на живо се видяха чак месец след като се разделих с него (случайно се видяхме)...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Re: Реакцията на родителите ви?

Цитирай Първоначално написано от reactiv soul
    Каква беше реакцията на родителите ви като разбраха за първото гадже, запознахте ли ги, караха ли ви се, криехте ли се?При моето първо гадже нямаше никакви проблеми, но една приятелка има и затова искаме да чуем повече мнения...
    Еми хаха, не ми се караха, не са такива, че да ми се карат за т'ва, че си имам гадже Казах им, приеха го нормално, бях на 10, той на 13-14 Все пак бяхме лапета, ама ходихме мнооого време, близо 6 години Иначе не съм го запознавала с наще, него го беше срам ама те са го виждали де :P
    ~!1912!~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си