- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Реакцията на родителите ви?
Големи гаджете ще са тези на 11-12 да знаеш![]()
emi te ne razbraha na6te....za purvoto mi
√$ĨﭲKǿ
zakvo da mi se karat 4e se zabavlqvam li ne samo me bazikaha i az ottogava ni6to ne im kazvam 4e mrazq da se maitapqt s tva
e to i az za tva im go spestih 6ot se me bazikat..bqha razbrali za edin martin i 1 mesec samo tv im be6e na ustata pfff brei 4e hora sa na6te ne vi gi pojelavam takivaПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
.!.
Казах им,но не са реагирали лошо.Не съм ги запознавала.
parvoto mi gaje be6e za 1 lqto bqhme hlapaci na po 12-13 godini i se celuvahme kato igraehme na istinata lajata ili osmelqvam semaika mi znae6e tq be6e parvia na koito se pofalih teka da se kaje a ba6ta mi si nqqq6e i idea
nema
Ami na6te ne znaqt za mom4etata s koito sam izlizala. Do predi nqkolko dni se sre6tah s edno mom4e. Lajeh 4e otivam do magazina a vsa6tnost se sre6tah s nego. Be6e mn qko. Na6te taka i nerazbraha![]()
![]()
![]()
Да,бе да...Първоначално написано от Мо6no
На 12 вече си застарял...пф
Ми дааа... на 12 вече си старейшина... опитен дядка, който учи подрастващите как да правят здравословед секс като него едно времеПървоначално написано от Madness
![]()
mi az bqh na 12 i pri men be6e sa6toto na6te ne mi se karaha a na parvata sre6ta tai kato toi me izprati do nas maika 4aka6e otvan za da se zapoznae s negoПървоначално написано от XxX*MeTaJL^BiTcH*XxX
a ba6ta mi i maika mi mn mi se bazikaha koeto naistina e po ujasno otkolkoto da ti se karat
![]()
" I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones. " Albert Einstein
Ми запознах ги
харесаха я и т.н
Но реакцията на нейните родители ме разби![]()
![]()
![]()
Цитирам:
Айййй какви са тия обици на устата ти момче не ти ли пречат как ядеш с тях и секви такива![]()
![]()
![]()
![]()
но после може да се каже че ме харесаха хората![]()
I Wish I Could Vomit Blood On You... ...People
Не разбраха![]()
Who Needs A Heart When It Can Be Br0ken?!
az sam rambo, ne mi trqbva kaje imam si noj
Голям размер на картинката! /machoka/
na6te nikoga ne razbraha za gajeto mi samo podoziraha no ne bqha sigorni i samo mi puskaha bazici ama ne sam gi zapoznavala![]()
Ми аз изобщо не им казвам кви ги върша
Баща ми е по-любопитния като ме пита закъде така се гласиш да няма някое момиче и аз викам да бе да бе![]()
а иначе с момичето което съм в момента такива бяха обстоятелствата че на първия ден тя се запозна с наще а аз с технитет това е![]()
![]()
Mi az si kazah vkashti na vecherq i nashite pochnaha da mi se smeqt takiva. Mn veselo go prieha. Ne se shashkaite![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
абе вие сте идиоти бе, какви са тия въпроси бе!