- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа целувка-с език или без ?
Когато се целунахте за първи път как беше ? С език или не ..Кажете как мина първата ви целувка![]()
Еми, как...както ти си решиш.Моята беше с език и беше хубаво.
Много ясно, че преди да пробвам с език, съм се целувала без. С 1 момче се водихме "гаджета", но бяхме мънички и едвам се целунахме по устните и то засрамено. По-късно тръгнах с друг, с него опитахме С език, но да си призная, първата целувка не беше много хубава, но не беше и лоша :P
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
И аз съм се цункала с гаджето от детската градинка без език![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Директно с език. Той си го навря в гърлото ми. Ама така де-аз бях почти на 18. От къде да знае човека, че ми е за първи път!
Преди бяхме мн забавна компания и играхме истината или се осмеляваш та там в един ден се целунах и с език и без език преди дори да имам гадже
![]()
moita pyrva celuvka be6e s ezik ne be6e osobeno xubava moje bi za6toto mi be6e pyrva ama posle mi xaresa![]()
Значи,първата беше без език,след това още няколко без,после една със,но аз не участвах особено много,после ве4е се престраших ,бече ми много приятно.
първата беше по муцката без език![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
еми със...аз тогава нз че може и без![]()
Feel my pain
пьрвата ми целувка беше с език....тя си напьха езика си в гьрлото ми..случи се неочаквано![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми за истинска целувка с език ,а преди това в детската градина може да е имало и други без език![]()
Очаквах я без език, но стана така, че беше сБеше готина обаче
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Първата беше без, после пробвахме и с език. Разбрах, че не е голяма философияНе се притеснявах, защото момчето ме изненада и нямаше за кога да се притеснявам
Просто се случи, но тогава не ми хареса. Вече си ми харесва, мн при това
Обаче мога да спомена, че се веднъж се целувах С език с 1 момче, на което му беше 1-та целувка и той малко се сдуха. Тогава оцених колко хубава първа целувка съм имала аз \
/
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Моята беше с език и с момичее
Обичам такива компанйикиПървоначално написано от Navixo
![]()
МиииС език беше,приятеля ми беше по-голям и определено си разбираше от работата
Лелеее каква целувка само
Жалко че вече несме заедно
![]()
![]()
![]()
![]()
като се замисля, първата ми целувка беше с език...но се получи супер, аз не мисля, че момчето въобще разбра, че не съм се целувала дотогава.
emi s ezik..lolz...gadjeto mi be6e po-golqmo i ima6e dosta opit...be6e ebati qkata celuvka i nikoga nqma da q zabravq
И моята беше с език и беше много много хубавка![]()
![]()
![]()
Because all I want is u ....
bez