Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Цитирай Първоначално написано от Анонимко
imam edin taka da se kaje delikaten problem. ot izvestno vreme se vijdam s edno mom4e kato ne6to pove4e ot priqteli i ne6to po malko ot gajeta. problema e 4e toi pu6i a az ne i mi e super gadno kato go celuvam. v smisal v ustata mu ima vkus na cigari postoqnno nezavisimo predi kolko vreme e pu6il. izbqgvam celuvkite mu ponqkoga, no vse pak e gadni4ko... predi vreme bqhme na kafe i toi izqde limon4eto ot sodata i daha mu be6e perfekten cqla ve4er(poneje nqma6e cigari).
daite idei kak da mu namekna 4e ima gaden dah?
Няма намеци. Мъжете не разбират от намеци, не го ли разбрахте вече. Кажи му в прав текст, не че дъха му е гаден, а нещо от рода на "имам молба към теб - тъй като ми е неприятна миризмата на цигари, особено когато се пренесе в устната ми кухина, те моля за в бъдеще като пуших и реших да ме целуваш, да лапнеш една дъвка или стръкче джинджифил".. Абе схвана мисълта ми.. Просто бъди деликатна и искрена. Това е. Акцентирай върху "цигарения дъх" а не "твоят гаден дъх"
=D> А и ак0 наистина иска да е с теб и да се п0лу4и нещ0 за в бъдеще, ще те разбере и ще се 0пита да пр0мени нещата - бил0 т0 с дъвка или п0 друг на4ин