- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притрих го и ме боли
zdraveiiti 4ikidjii. imam golqm problem taq ve4er go pritrih ot mnooo 4ikii i sq boli. spe6no se molq za pomo6t.mnogo me boli i sega agoniziram ot bolka.pls help
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
ми лапай си чурката бе, животноама не забравяй да си напълниш устата с водка или въобще някъв високоградусов алкохол.. а може и със спирт, ако решиш
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
ti mi lapai huq az 6 sa nalivam s vodka.
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
vie ne priemate problema mi na seriozno no az naistina imam golqm problem s 4lena mi iskreno se nadqvam nqkoi da otklikne na zova mi za pomosht o4akvam seriozni s1veti!!! blagodarq predvaritelno
Оффф спрете да се обиждате . Намажи го с вазелин или някакъв крем . Изчакай към 3 дни ... През тези 3 дни ако почне да се влошава или просто не се подобрява отивай на гинеколог![]()
sramuvam se da razkriq tozi problem pred dr hora bolkata e neupisuema nz dali vazelina shte mi pomogne
emi probvai..i za ko kara6 na suho da te pitam az?![]()
![]()
![]()
Пробвай . На 1 фр така му се беше случило . Даже не можеше да ходи , толкова много го болеше и го беше срам да отиде на лекар , но то си мина от самосебе си . Най вероятно и при тебе ще мине бързоПървоначално написано от lapai 4urkata jivotnooooo
Имай вяра и не се страхувай , това е най-важното . Това не е нищо страшно споко . Не е болка за умиране . Успех пич
![]()
da naistina e seriozno no 6te te posavetvam da otide6 pri nqkoi madama![]()
az ne sum ot nai obshtitelnite tova e i dr moi problem vinagi kogato se sreshtam s momi4e vse se ob1rkva neshto prosto nemoga da stigna do s1shtestvenata 4ast t.e. sexa i zatova q karam na suho![]()
Mnogo mi e stranno,dali moderatorite mislqt temata za seriozna!?!??!![]()
Gledam sa moderirali zaglavieto ama sa si q ostaili![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
+1Първоначално написано от DjBaloon
по темата:кой те кара да биеш толко са се превивай от болки ако ще умирай се ми е тая![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ako nqkoi si misli 4e temata e ebavka po dobre da ne pi6e a ako moderatorskiq ekip misli sa6toto da mahne temata no za men problema si ostava seriozen. blagodarq za razbiraneto. iskam polezni s1veti.
Ne se plashi tolko mnogo shte ti mine do den dva. I drugia put pone naplun4i !
Не се впрягай в живота , и без т'ва няма да излезеш жив от него...!!!
mislq si dali ne moje da izpolzvam neshto za smazka
- вазелин, лубрикант, слюнка... и освен ако не си е сменил цвета и размера / вследствие на оток например / недей се притеснява!Първоначално написано от lapai 4urkata jivotnooooo
![]()
koe lekarstvo 6te pomogne nai barzo za bolkata
ножаПървоначално написано от lapai 4urkata jivotnooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ne sam 4ikidjiq,6te ti mine karai po-spokoino prosto
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
emi nz kakvo da ti kajq qvno ti e golqm problema taka 4e moje samo o6te pove4e 4ekii da udra6 i da ti mine
da no ne moga da izd1rja edin den bez da masturbiram. pristrastil sam se . i sq mnoo mi e kofti 6tot me e strah daje da go dokosna 6tot boli ujasno.
emi nz 4ovek qvno si mnoooo ZARIBEN ama vij nameri nqkakva dr igra4ka za neska taq ako q barne6 o6te edin pyt moje da se s4upi![]()
![]()
![]()
![]()
ako imah priatelka 6tqh vsekidnevno da i pravq 4omberi(da q biq s 4lena si po 4eloto) ama nqmam priatelka![]()
emi priqteli nqma6 li![]()
![]()
![]()
![]()
![]()