.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    putin
    Guest

Пози за секс

v kakvi pozi obi4ate da pravite sex? nqmam golqm opit i o4akvam polezni s1veti.

Влади т. 7 от правилника

Град
    Sofia

Re: pozi za sex

Цитирай Първоначално написано от putin
    v kakvi pozi obi4ate da pravite sex? nqmam golqm opit i o4akvam polezni s1veti.
    Ами .........ъъъъъъъъъъъъ...кучешка та и много други..
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    мисионерска,ездачка,една с краката на раменете му...и други
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако съм настроена за секс-всичко ми харесва. Но-най силно се възбуждам с крака на ромената му, с широко разтворени крака пак в мисионерската или като клякам над него. Просто скимтя от кеф!

putin
    Guest
    blagodarq vi za savetite ama samo imenata ni6to ne mi govori. ako moje da razqsnqvate malko po obstoino 6tot sam nov v pran6a.

Град
    Свищов
    Мисионерска-жената отдолу. Ездачка-жената отгоре. Най-важното е да се експериментира. Независимо как ще се казва позата-просто да е приятно и на двамата. Пробвайте седнали 1 в друг(опа забравих и това да спомена като любимо). Т.е. тя седнала в теб и обгърнала кръст ти с крака, ти отгоре, а тя да мести краката си-около кръста ти, на раменете, разтворени в страни, прибрани до гърдите. Когато тя е отгоре да стъпи на ходило и да прикляка, да седне върху теб и да се отпусне, а ти да движиш. Да се движи тя напред-назад, нагоре-надолу. Отначало опитвате. С времето доста неща ще игнорирате, защото създават неприятно триене или не са удобни. Но в началото пробвайте каквото ви хрумне!

putin
    Guest
    em nz tiq pozi priatelkata ne gi haresa mnoo i iskam drugi saveti ako moje 6tot i nie dvamata se iz4erpahme ot kam mneniq.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако съм настроена за секс-всичко ми харесва. Но-най силно се възбуждам с крака на ромената му, с широко разтворени крака пак в мисионерската или като клякам над него. Просто скимтя от кеф!
    и аз така тази позата с краката на раменете му просто ме побурква,на повечето не им харесва обаче мене ме подлудява...
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

putin
    Guest
    koq poza nai mnooo udovolstvie i udovletvorenie vi pravi za da opitam neska ve4erta.

Супер фен
    az obojavam na zadna,vav vsi4kite i raznovidnosti
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    тази със краката на раменете му...за 8736836 път

Град
    Свищов
    em nz tiq pozi priatelkata ne gi haresa mnoo i iskam drugi saveti ako moje 6tot i nie dvamata se iz4erpahme ot kam mneniq.
    Е, ти нали си уж начинаещ, а ти е писнало и нямаш идеи. как става? Всеки харесва различно. А и важна е нагласата. Преди време сексът прави не ми допадаше и беше трудно, но сега само вдигам краче и се побъркваме от кеф. Просто трябва да опитате мноооого неща и да изберете това, което се харесва и на двамата!

putin
    Guest
    az det sam na4inae6t na4inae6t s1m ama priatelkata ne e i to4no tq iska tiq raznovidnosti. pak i mi kaza za nqkoi pozi 4e ne i haresvat.

Град
    Свищов
    За 100-тен път. Секс не се учи от това кой какво ти е казал. Просто опитваш и толкова. А и ако е правила дадена поза с друг с теб може да е различно. Все пак ти нямаш същия като неговия член. Просто или я върти на където ти хрумне или се остави тя да те води! Уф как така ние успяваме всеки път да измислем нещо ново, а вие 1 поза не можете!

putin
    Guest
    em nz mai 6te se opitam da se ostavq da pravi s mene kvoto si iska. ama taka 6te sam kato rob a mrazq da se pod4inqvam na drugite.

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За 100-тен път. Секс не се учи от това кой какво ти е казал. Просто опитваш и толкова. А и ако е правила дадена поза с друг с теб може да е различно. Все пак ти нямаш същия като неговия член. Просто или я върти на където ти хрумне или се остави тя да те води! Уф как така ние успяваме всеки път да измислем нещо ново, а вие 1 поза не можете!
    +1

Град
    Свищов
    В секса това е по-готината позиция. 1 на ръка, че не се мориш и потиш, а и се чувстваш подчинен по 1 особенно перверзен начин. Аз съм непокорен човек. Мразя да ме командват и прочие, но в секса е друго. Оставям се повечето време в ръцете му и в крайна сметка моята позиция е силната, защото аз му казвам кога да спре, кога да се премести, кога ме боли или ми е неприятно. Може той да води нещата на пръв поглед, но като си слаб покоряваш със думи. Не зная дали ме разбра,де!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    аз те разбрах крем4е при мене също е така оставям се в ръцете мъ и винаги съм доволна,казвам му кога д анамали темпото кога да засили...

putin
    Guest
    shvanah ideite vi. no vse pak iskam i az da vzemam nqkakva poziciq na dominira6t.

Град
    Свищов
    Е, когато си отгоре ще си доминиращ. Просто я остави да постави краката си както й харесва. Иначе ти ще се движиш!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    shvanah ideite vi. no vse pak iskam i az da vzemam nqkakva poziciq na dominira6t.
    BDSM надушвам
    Love you Kris !!!

Фен Аватара на Renate_Feliqr
    Град
    Пловдив

zdr

Obi4am misionerskata krakata mi da sa okolo garba kakto i na zadna pra6ka.
    "....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."

Guest
    kakvo predtavlqva ku4e6kata be?

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    на мен лично много ми харесва като съм отдолу и крачетата са ми на раменете на приятеля ми, или той да е седнал и аз вбу него.... задната също много ми допада
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo predtavlqva ku4e6kata be?
    abe ti idiot li si 4e da pita6 takoz ne6to,ku4eta nqma6 li v kvartala

P.S.sia ako sam obarkal 6e e golqm rezil a
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си