.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

За поръчване на дрехи от Ebay

Та скоро ще си идвам в България да живея пак там и попринцип тук винаги си купувам дрехи от Ebay. Исках да попитам някои има ли в България който си купува от уебсайта и дали са имали проблеми при досавянето на колета. (Пр. екстра такси, дълго отнема да пристигне) и подобни? Благодаря

Guest
    Баце, само си сметни колко трува международен банков превод (България я няма в paypal) + международна доставка. В ebay отдавна няма нещо толкова евтино, че да си заслужава да си го поръчаш в България. Това е толко рядко напоследък, ама ако имаш време да висиш по цял ден на компа - може и да набараш нещо.
    А българските пощи имат гадния навик да губят безследно колети от чужбина (горчив опит). За 5 лева не си заслужава а губиш удобството да мериш дрехата на място и да имаш шанса да я върнес, замениш и тн.

Град
    София
    ^ съгласна съм.Пък и я си направи сметка ,ако си земеш нещо дето ти е малко

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    ^ съгласна съм.Пък и я си направи сметка ,ако си земеш нещо дето ти е малко
    Не тва не ми е проблем ако е малко ак наистина е малко тогава те не са го пермерили като хората и или не им плащам или ми ги сменят. Но мерси на госта, точно това се чудих. За колетите това наистина е истина, само че съм сигурен че крадат защото или не са получили колета или ми го дават вече отворен с някакво извинение.

Ще си пазарувам от Витошка и тва е =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Navixo
    Не тва не ми е проблем ако е малко ак наистина е малко тогава те не са го пермерили като хората и или не им плащам или ми ги сменят. Но мерси на госта, точно това се чудих. За колетите това наистина е истина, само че съм сигурен че крадат защото или не са получили колета или ми го дават вече отворен с някакво извинение.

Ще си пазарувам от Витошка и тва е =D>
    МИ не знам кой ще ти прати нещо, преди да си го платил. Едва като им пристигнат парите на сметката тогава пращат. Пък като искаш да смениш - пращаш го обратно (което пращане обратно е за твоя сметка) и кво става? Яко вътре.
    Друг е въпроса, че от L на една марка до L на друга марка разлка има.

Ама то се видя, че темата е да си покажеш, колко си пекан и колко си як и как пазаруваш "яки" дрехи и си яко кинта. Поне смех прайш.

Вече има Пейпал и в България така че проблема е никакъв
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    Вече има Пейпал и в България така че проблема е никакъв
    \/

vcvcvcv
    Guest

vcvcvccv

nqkoi poru4val li si e ne6tu za BG ot eBay i idvalo li e ai pls nqkoi da kaje 4e sum si haresala 3 4ifta maratonki plssssssssssssssss

georgi123456789
    Guest

eBay

kade trqbva da se registriram za da si poru4am ne6tu ot eBay pravq si registraciq v saita no ne6tu ne stava pomognete molq vi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си