- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модата на зрелите пикли
То не бачка въобщеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Ся е яко чака-рака![]()
![]()
![]()
![]()
Ми за кво мислиш сега е модата на очиата тип муха, дето ти закриват цялото лице?Първоначално написано от McGreaN
![]()
Смешното е че си вярват, че са големи... "Ама те момичетата се развиват по - бързо...", в гз може и по - бързо да се развиват![]()
az sym na 18 i se 4ustvam durta pokrai 15 godi6ni pikli koito sa oble4eni kato nqkoi kaki4ki i se mislqt za mn golemi i 4e sa videli vsi4ko ot jivota.... q slezte na zemqta![]()
Офф а вие естествно си нямате друга работа, освен да съдите останалите![]()
Ама какво си говорим, на 18 човек е вече толкова видял и изпатил, че може да гледа на 14-15-16 годишните от мнооого високо. Да ви имам жизнения опит....![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
podkrepqm te!ama ne se li kazva jiteyski opitПървоначално написано от Axel_f
хаха, НАЛИ?Първоначално написано от Axel_f
една свястна дума да чуя в тая тема. аре, 18 и колкоси там годишните, глейте си работата. и оная секси коте ли ква е, ами пикличке, никой не ти е виновен, че на тая възраст не си видяла нищо от живота. Аре.![]()
Ти си по-проста от някои,ш' мъ прощаваш.Първоначално написано от cherinka
Доста си посредствена-цигарите оказвали вляние н а външния ти вид след 20 години,да но оказват вляние на белите ти дробове след 1вата кутия,ама какво ти пука на теб,ти си Свръх човек..с малко грим
Все едно ми пука какво правят...техен си е живота, да правят каквото искат.
К'во си видяла от живота пък ти бе? Аз поне виждам реалния свят.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Пълна противоположност.Първоначално написано от Onaq_divata
Мерси за комплимента.Първоначално написано от RAWRRR
Кой ти говори за дробове.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
В темата случайно Аз да съм написала "с тея цигари заприливат на дърти лелки".
Смислен/а си.
Пич/ка, ти храната дето ядеш не е полезна, тръгнал си да ми говориш за цигари. Ха-ха.
+10000 napalno si pravПървоначално написано от MostHated
![]()
След месец ще ми бъдеш наборка.Първоначално написано от Madness
![]()
^ Темата е стара м/у другото.
Както казва Шамара:
"Нека опитат, к'во лошо? И ти си бил на 18, и ти си бил тъп"
![]()
Никой не съдя, не ме дразни, че някоя се докарва за да изглежда по-голяма, дразни ме ако има адското самочувствие.
Ще съжаляват, че са се гримирали... Ох, каква грешка-непоправима, оставила трайни, незаличими следи в жалкият им съсипан от грим живот....
Вие сте луди бе хора.... Типично за селкият българин - да преувеличава и драматизира...![]()
Burzat da si hvanat nqkoi tlustat chichka dokato vse oshte gi ima v Bulgaria. Posle bogatite chivkovci shte sa turcheta, a te za ujas na chalgarkite obichat v duparata![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ъх...И после к'во прайм?!...Това да не е моя работа,та да ме интересува?...Гледай си живота и кротувай.Е това е отговора,който търсиш.
Стига сте им правили проблеми на кифлите и чалгарките и другите...помий...Не ги защитавам,но честно...Абе вас къде и какво ви ебе за тях?Нали казвате,че не струват!?Тогава,защо им объщате толкова голямо внимание,та чак и ПОРЕДНАТА тема сте направили...Излагате се.![]()
http://www.vbox7.com/play:f644b846Първоначално написано от MostHated
ТИ ДА МЪЛЧИШ!
Е майка ми е на 40Първоначално написано от Onaq_divata
Колко щях да се кефа ако верно пушеше коз...
Стегнете се,бе.Външния вид и моментните "модерни удоволствия" не са мног важни.Е,сега,ако няма и акъл вече е неспасяемо,ама...
Първо,нямат сметка да се правят на 40ки,защото никой не се заглежда по такива.Второ,и аз миналата година се наливах като смок,козех,"разбивах се",но за няма и 10 месеца ми мина и сега всичко е умерено...всеки има период,в който се прави на "як".Кофти е,ако е по-дълго от година-две
![]()
Вече почти никои не слуша чалга.. рядкост са тия хора които у тях да си пуснат да я слушат повечето като пиинат и тогава... такаче не обвиняваите само чалгата.. (не слушам чалга винаги съм я мразила) но...