.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Hybrid View

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Да не забравяме че си от Пловдив и там определено има какаво да се види...аз от "Карамел" имам наблюдения...к'во стана бе...то май е позатворено "малко", а?
    То не бачка въобще
    Ся е яко чака-рака

Град
    По гетата...
    Цитирай Първоначално написано от McGreaN
    по 1 тон "кит"
    а
    без него са като Мумиии
    Ми за кво мислиш сега е модата на очиата тип муха, дето ти закриват цялото лице?

Смешното е че си вярват, че са големи... "Ама те момичетата се развиват по - бързо...", в гз може и по - бързо да се развиват

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Смешното е че си вярват, че са големи... "Ама те момичетата се развиват по - бързо...", в гз може и по - бързо да се развиват
    ммм

az sym na 18 i se 4ustvam durta pokrai 15 godi6ni pikli koito sa oble4eni kato nqkoi kaki4ki i se mislqt za mn golemi i 4e sa videli vsi4ko ot jivota.... q slezte na zemqta

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Офф а вие естествно си нямате друга работа, освен да съдите останалите
    Ама какво си говорим, на 18 човек е вече толкова видял и изпатил, че може да гледа на 14-15-16 годишните от мнооого високо. Да ви имам жизнения опит....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Ама какво си говорим, на 18 човек е вече толкова видял и изпатил, че може да гледа на 14-15-16 годишните от мнооого високо. Да ви имам жизнения опит....
    podkrepqm te!ama ne se li kazva jiteyski opit

Guest
    хаха, НАЛИ?
    една свястна дума да чуя в тая тема. аре, 18 и колкоси там годишните, глейте си работата. и оная секси коте ли ква е, ами пикличке, никой не ти е виновен, че на тая възраст не си видяла нищо от живота. Аре.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ахахаха, ще ме прощавате, ама някои сте доста прости
    Цигарите, едва след двадесет-годишна употреба, чак тогава биха могли да окажат някакво влияние на външността ни.
    на 20 /поради тоновете грим ,пиянските и курвенски вечери, цигарките ,дето си палвате от време навреме, козчето и т.н. / заприличвате на 40 годишни лелки...
    Бахти, не бях влизала във форума цифра време и за кво ли влезнах?!-Пак да чета някакви олигофренски размисли и страсти за живота от 'умни' тийнове.
    Мани мани.
    Ти си по-проста от някои,ш' мъ прощаваш.
    Доста си посредствена-цигарите оказвали вляние н а външния ти вид след 20 години,да но оказват вляние на белите ти дробове след 1вата кутия,ама какво ти пука на теб,ти си Свръх човек..с малко грим

Мега фен Аватара на koalka
    Все едно ми пука какво правят...техен си е живота, да правят каквото искат.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хаха, НАЛИ?
    една свястна дума да чуя в тая тема. аре, 18 и колкоси там годишните, глейте си работата. и оная секси коте ли ква е, ами пикличке, никой не ти е виновен, че на тая възраст не си видяла нищо от живота. Аре.
    К'во си видяла от живота пък ти бе? Аз поне виждам реалния свят.

Guest

Re: Модата на зрелите пикли

Цитирай Първоначално написано от Onaq_divata
    Аби немоа ви разбера за къде бързате да пораснете..... особено пъ почитатилките на чалгията .На на 15 глеате да сте кат 30 годишни после щете нещете на 20 /поради тоновете грим ,пиянските и курвенски вечери, цигарките ,дето си палвате от време навреме, козчето и т.н. / заприличвате на 40 годишни лелки... Ми после кфо прайм
    Пълна противоположност.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Ти си по-проста от някои,ш' мъ прощаваш.
    Мерси за комплимента.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Доста си посредствена-цигарите оказвали вляние н а външния ти вид след 20 години,да но оказват вляние на белите ти дробове след 1вата кутия,ама какво ти пука на теб,ти си Свръх човек..с малко грим
    Кой ти говори за дробове.
    В темата случайно Аз да съм написала "с тея цигари заприливат на дърти лелки".

Смислен/а си.
    Пич/ка, ти храната дето ядеш не е полезна, тръгнал си да ми говориш за цигари. Ха-ха.

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    направо ме разплакахте... чалгата е тъпотия!
    +10000 napalno si prav

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Аз искам да съм вечно на 13.Ама след месец ставам на 14 деба...
    След месец ще ми бъдеш наборка.

Супер фен
    Град
    в килера
    ^ Темата е стара м/у другото.

Както казва Шамара:
    "Нека опитат, к'во лошо? И ти си бил на 18, и ти си бил тъп"

Никой не съдя, не ме дразни, че някоя се докарва за да изглежда по-голяма, дразни ме ако има адското самочувствие.

Град
    София
    Ще съжаляват, че са се гримирали... Ох, каква грешка-непоправима, оставила трайни, незаличими следи в жалкият им съсипан от грим живот....
    Вие сте луди бе хора.... Типично за селкият българин - да преувеличава и драматизира...

Мега фен Аватара на amatorium
    Burzat da si hvanat nqkoi tlustat chichka dokato vse oshte gi ima v Bulgaria. Posle bogatite chivkovci shte sa turcheta, a te za ujas na chalgarkite obichat v duparata
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ъх...И после к'во прайм?!...Това да не е моя работа,та да ме интересува?...Гледай си живота и кротувай.Е това е отговора,който търсиш.

Стига сте им правили проблеми на кифлите и чалгарките и другите...помий...Не ги защитавам,но честно...Абе вас къде и какво ви ебе за тях?Нали казвате,че не струват!?Тогава,защо им объщате толкова голямо внимание,та чак и ПОРЕДНАТА тема сте направили...Излагате се.

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    направо ме разплакахте... чалгата е тъпотия!
    http://www.vbox7.com/play:f644b846

ТИ ДА МЪЛЧИШ!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    4alga suxXx totally
    The reasons of love... <3

Голям фен

Re: Модата на зрелите пикли

Цитирай Първоначално написано от Onaq_divata
    Аби немоа ви разбера за къде бързате да пораснете..... особено пъ почитатилките на чалгията .На на 15 глеате да сте кат 30 годишни после щете нещете на 20 /поради тоновете грим ,пиянските и курвенски вечери, цигарките ,дето си палвате от време навреме, козчето и т.н. / заприличвате на 40 годишни лелки... Ми после кфо прайм
    Е майка ми е на 40 Колко щях да се кефа ако верно пушеше коз... Стегнете се,бе.Външния вид и моментните "модерни удоволствия" не са мног важни.Е,сега,ако няма и акъл вече е неспасяемо,ама... Първо,нямат сметка да се правят на 40ки,защото никой не се заглежда по такива.Второ,и аз миналата година се наливах като смок,козех,"разбивах се",но за няма и 10 месеца ми мина и сега всичко е умерено...всеки има период,в който се прави на "як".Кофти е,ако е по-дълго от година-две

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Вече почти никои не слуша чалга.. рядкост са тия хора които у тях да си пуснат да я слушат повечето като пиинат и тогава... такаче не обвиняваите само чалгата.. (не слушам чалга винаги съм я мразила) но...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си