- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Модата на зрелите пикли
Живей си живота...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
да бе,те за тва пълнят стадионите,щото никой не слушаПървоначално написано от Rofl4e
![]()
Ае,немате ли си пишки да си играйкате.
Дай да не живеем,че да не вземат да ни излязат бръчки.![]()
абе откъде изкопахте тема,дето пиша че ше ставам на 14...алоу голЕма съм 2 месеца и са петнайсееееее!?!
Нали ти не си от тях....А после какво,ами как какво,да му мислят...Ще се оправят хората все някак,ти гледай себе си.
Rest In Peace....We Will Never Forget You
ne ne...az ne b1rzam![]()
![]()
JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<
ЛялЯля...) ;Pp
на 15 искаш да изглеждаш на 20
на 20 искаш да изглеждаш на 15
нормално е
Ам и аз преди исках да съм голяма и сега някой път ми се ще да сум голяма но като се осъзнайш животът е кратък и е по-добре докато сме още малки да си изживейм дествтвото и после да не ни са ще да сме тинейджъри пак да да си тинейджър не е лесно ;Д но всичко с времето си а тия дето се мислят за голямата работа и дето се праят на големи дет още 13 няят ама пушат пият ебат са без да осъзнават кво пр ама толкоз им е ума шото тр сме газари да сме по модата ама тва си е техен проблем за тва ви казвам хора радвайте са че още сте малки ;Д щото и на децата сичко са прощаа ае че мн са унесох не ми спира устата![]()
![]()
Не е само да изглеждането,на 15 пиклите ходят с батковци на 20 и 20 и нещо,на 20-25 ходят с мутри на по 40,и кат станат те на 30-40 търсят млади...ако не им е дошъл акъла и не са се омъжили.