.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59

Hybrid View

Град
    Blondeland
    Живей си живота...
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Вече почти никои не слуша чалга.. рядкост са тия хора които у тях да си пуснат да я слушат повечето като пиинат и тогава... такаче не обвиняваите само чалгата.. (не слушам чалга винаги съм я мразила) но...
    да бе,те за тва пълнят стадионите,щото никой не слуша

Супер фен Аватара на _donna_
    Ае,немате ли си пишки да си играйкате.
    Дай да не живеем,че да не вземат да ни излязат бръчки.

абе откъде изкопахте тема,дето пиша че ше ставам на 14...алоу голЕма съм 2 месеца и са петнайсееееее!?!

Град
    Скитосвам по улиците
    Нали ти не си от тях....А после какво,ами как какво,да му мислят...Ще се оправят хората все някак,ти гледай себе си.
    Rest In Peace....We Will Never Forget You

ne ne...az ne b1rzam
    JusT FreAk OuT..:;."`,*.:^;`<

ЛялЯля... ) ;Pp

на 15 искаш да изглеждаш на 20
    на 20 искаш да изглеждаш на 15

нормално е

Ам и аз преди исках да съм голяма и сега някой път ми се ще да сум голяма но като се осъзнайш животът е кратък и е по-добре докато сме още малки да си изживейм дествтвото и после да не ни са ще да сме тинейджъри пак да да си тинейджър не е лесно ;Д но всичко с времето си а тия дето се мислят за голямата работа и дето се праят на големи дет още 13 няят ама пушат пият ебат са без да осъзнават кво пр ама толкоз им е ума шото тр сме газари да сме по модата ама тва си е техен проблем за тва ви казвам хора радвайте са че още сте малки ;Д щото и на децата сичко са прощаа ае че мн са унесох не ми спира устата

Не е само да изглеждането,на 15 пиклите ходят с батковци на 20 и 20 и нещо,на 20-25 ходят с мутри на по 40,и кат станат те на 30-40 търсят млади...ако не им е дошъл акъла и не са се омъжили.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си