значи....историята е такава!ходя с едно мномче вече почти 9 месеца.през това време сме имали много караници но винагия единия е отстъпвал.но вече 3 дни подред той ми се сърди за някви глупости.абсолщтни глупости.примерно..щяхме да излизаме с 3-ма приятели.той излезе извън къщата с едно момче а аз и едно момиче останахме вътре тя да се дооправи.той преди тва още ми каза да звънна на 3-тото момиче когато той ми каже.е да но аз й звъннах по рано да й кажа че янма да ходиме на дискотека а на кафе.и той ми се обиди че съм и се обадила и ме "наказа" да не ме целува.вчера пак за наква глупост ме "наказа".а днес той имаче работа с един приятел и аз му казах че ще отида с едно момиче на кафе още вчера вечерта.той каза добре и ми каза че когато се освободи ще ми се обади.обади ми се.ние вече бяхме в кафето.и аз му казах че сме там нали и той ме попита защо не съм му се обадила.аз му казах че не съм защото чаках той да ми звънне.и той ми затвори.после му звънях и той не ми дигна.и след точно 5 минутки гледам как той и приятеля му спират в отсрщното кафе и сядат там.не дойде да ми каже нито здр нито нищо.после си тръгнаха преди на си пак същото.кажете ми моля ви какаво да мисля.преди постоянно ми казваше че ме обича а сега само когато аз му кажа.но пък онзи ден ми подари едни обички без никакъв повод.нз... ;( кажете ми кво да мисля защото нз.мн благодаря предварително ;(;(;(