.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Как да обясня на една приятелка как да се целува?

molq vi daide mi savet kak da obqsnq na edna fr kak da se celuva hubavo s ezik.opitah se no ne uspqh raz4itam an vas

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Плевен
    хах.. как не ви омръзва.. за това НЯМА обяснение! То просто се случва и при всеки е различно.. Кво значи хубаво или лошо!? Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре'.. Като е толкова наложително научи я с практика
    You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:

Guest
    Аз съм чувала за 1 начин- слагаш в купичка с вода една джанка и се опитваш да я хванеш с език. Не знам дали действа, ма ако толкова се чуди какво да прави нека да опита.

Голям фен Аватара на 50cent
    da i az tva sum go 4uval nai dobre i dai 4a6ka s voda i led4e vutere i da go goni i 6te se useti ama spored men ne priqtelkata ti neznae kak da se celuva ami ti samata go izpolzva6 kato podtext ama kakto i da e

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    То си идва отвътре - няма специална тактика. Ако е навита и ти също просто се цункайте и се опитай да й покажеш.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Хммм няма как да и покажеш то си идва отсамосебе си,и с времемто

Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !

Хахах ми хвани я размляскай я и и обясни в детайли хаха дано се получи нещо
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

sladkish_14
    Guest
    Абе как така?Все едно ни питаш как се обича?С мерак!Няма да се научи,ако няма момче!Нали затова има два пола!? Някой неща можем да правим по отделно,но за някой просто трябва да се допълваме ....Та по темата Колкото и да се учи така или по други начини,като иде при момчето те убеждавам,че всичко ще забрави и определено няма да се води по чашата с вода ...защо изобщо се притеснявате никои не се е родил научен,какво толко?Ако е сигорна в момчето няма да и се присмее,а даже ще му е чест \/ ..Успех!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

x

ne i obqsnqvai,pokaji i
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Guest
    Еми просто и покажи...друг начин НЯМА

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми просто и покажи...друг начин НЯМА
    Смешно, но е така Аз имах подобен случай... Едно момиче ме помоли да се поцелуваме, за да се научи, защото си хванала гадже и я беше страх да не се изложи. После искаше и друго да тренираме, ама и' казах, че това вече трябва да си го тренира с гаджето....
    На който му се убива време...

Цитирай Първоначално написано от B.Davis
    хах.. как не ви омръзва.. за това НЯМА обяснение! То просто се случва и при всеки е различно.. Кво значи хубаво или лошо!? Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре'.. Като е толкова наложително научи я с практика

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Good idea .
    По темата : Всеки се целува както може , всеки се целува по различен начин , така че точно обяснение и правилно целуване с език - няма .

Град
    Перник
    Ami saglasna sam s B.Davis za celuvkata nqma obqsnenie za da se nau4i trqbva da probav i s vremeto i pove4ko opit 6te se nau4i
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA

Re: Как да обясня на една приятелка как да се целува?

Много е просто - Хващаш я селуваш ти И въпреки това, всеки си има негов стил и е добре да я оставиш да го открие сама
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    най-добре я прати на уроци при мене
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз па съм чувала че в една часа с вода пускаш дъвка и се опитваш да я хванеш!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Хайде, хайде, признай си, че питаш за себе си.

Все пак, както казаха, хвани приятелката ти и покажи нагледно. Не забравяй да снимаш, обаче. И да качиш снимките тук.

dryn
    Guest
    Не знам дали питаш за приятелката ти или за теб,но..това нещо не се учи..Да ти кажа и аз като бях на 12 с една приятелка се целувахме уж да се научим,защото много се притеснявахме,че не можем да се целуваме.Но после разбрах,че това нещо не се учи.Като си с момче,което харесваш изобщо няма да мислиш за това,а ще се отдадеш на чувствата си..

Град
    LuNaTa
    Цитирай Първоначално написано от sladko_dete
    Ti dobre li si ma?! Ta taq e grozna 6tom o6te ne se e celuvala ... ;/

Град
    Луната

Re: Как да обясня на една приятелка как да се целува?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    molq vi daide mi savet kak da obqsnq na edna fr kak da se celuva hubavo s ezik.opitah se no ne uspqh raz4itam an vas

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Защо не потрениеа с някой домашен любимец? хамстер примерно?

Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре

ку-ку
    Guest
    докарай я тука сички ще се втурнат да обасняват та даже и да показват

кажи и да не се тревожи за първия си път, но няма как да и го обясниш нито ти, нито някой от форума. Или първият път се получава добре, или не. Но с времето и с опита ще свикне. А когато толкова харесваш човека до себе си, последното, за което си мислиш е дали правиш правилните движения с език.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    pokaji i.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си