- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да обясня на една приятелка как да се целува?
molq vi daide mi savet kak da obqsnq na edna fr kak da se celuva hubavo s ezik.opitah se no ne uspqh raz4itam an vas
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
хах.. как не ви омръзва.. за това НЯМА обяснение! То просто се случва и при всеки е различно.. Кво значи хубаво или лошо!? Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре'.. Като е толкова наложително научи я с практика![]()
You can still touch my love - it's free! Boy, I like you just the way you are (:
Аз съм чувала за 1 начин- слагаш в купичка с вода една джанка и се опитваш да я хванеш с език.Не знам дали действа, ма ако толкова се чуди какво да прави нека да опита.
![]()
da i az tva sum go 4uval nai dobre i dai 4a6ka s voda i led4e vutere i da go goni i 6te se useti ama spored men ne priqtelkata ti neznae kak da se celuva ami ti samata go izpolzva6 kato podtext ama kakto i da e
То си идва отвътре - няма специална тактика. Ако е навита и ти също просто се цункайте и се опитай да й покажеш.
Хммм няма как да и покажеш то си идва отсамосебе си,и с времемто![]()
Никога не спирай да вярваш,никога не спирай да мечтаеш,никога не спирай да се бориш за истинската любов !
Хахах ми хвани я размляскай я и и обясни в детайли хаха дано се получи нещо![]()
![]()
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Абе как така?Все едно ни питаш как се обича?С мерак!Няма да се научи,ако няма момче!Нали затова има два пола!?Някой неща можем да правим по отделно,но за някой просто трябва да се допълваме
....Та по темата
Колкото и да се учи така или по други начини,като иде при момчето те убеждавам,че всичко ще забрави и определено няма да се води по чашата с вода
...защо изобщо се притеснявате
никои не се е родил научен,какво толко?Ако е сигорна в момчето няма да и се присмее,а даже ще му е чест \
/ ..Успех!
![]()
ne i obqsnqvai,pokaji i![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Еми просто и покажи...друг начин НЯМА![]()
Смешно, но е такаПървоначално написано от Анонимко
Аз имах подобен случай... Едно момиче ме помоли да се поцелуваме, за да се научи, защото си хванала гадже и я беше страх да не се изложи. После искаше и друго да тренираме, ама и' казах, че това вече трябва да си го тренира с гаджето....
![]()
Първоначално написано от B.Davis
![]()
![]()
Ami saglasna sam s B.Davis za celuvkata nqma obqsnenie za da se nau4i trqbva da probav i s vremeto i pove4ko opit 6te se nau4i![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Много е просто - Хващаш я селуваш ти![]()
И въпреки това, всеки си има негов стил и е добре да я оставиш да го открие сама
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
най-добре я прати на уроци при мене![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз па съм чувала че в една часа с вода пускаш дъвка и се опитваш да я хванеш!
Хайде, хайде, признай си, че питаш за себе си.![]()
Все пак, както казаха, хвани приятелката ти и покажи нагледно.Не забравяй да снимаш, обаче. И да качиш снимките тук.
![]()
Не знам дали питаш за приятелката ти или за теб,но..това нещо не се учи..Да ти кажа и аз като бях на 12 с една приятелка се целувахме уж да се научим,защото много се притеснявахме,че не можем да се целуваме.Но после разбрах,че това нещо не се учи.Като си с момче,което харесваш изобщо няма да мислиш за това,а ще се отдадеш на чувствата си..
Ti dobre li si ma?! Ta taq e grozna 6tom o6te ne se e celuvala ... ;/Първоначално написано от sladko_dete
Защо не потрениеа с някой домашен любимец? хамстер примерно?Първоначално написано от Анонимко
Всеки се целува по различен начин и не можеш да 'обясниш на някого как да се целува по-добре![]()
докарай я тука сички ще се втурнат да обасняват та даже и да показват
кажи и да не се тревожи за първия си път, но няма как да и го обясниш нито ти, нито някой от форума. Или първият път се получава добре, или не. Но с времето и с опита ще свикне. А когато толкова харесваш човека до себе си, последното, за което си мислиш е дали правиш правилните движения с език.
SMILE FOR ME NOW
pokaji i.....![]()