- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъпи момичета защо сте толкова надути.....
Отдавна се канех да пусна тая тема но ето вече е факт. Много ми е чудно защо повечето момичета са толкова надути? Давам пример виждам някое хубаво момиче пробвам се да я заговоря а тя се прави че иобщо ме няма . Но на мене не ми пука. Но на някой момчета им става адски кофти, и като опитат два три пъти да заговорят някое момиче и тя се окаже толкова надута резолтатът от това е че момчето се здухва много и се затваря в себе си. Какво пък толкова дайте им шанс те не хапят, не ги отрязвайте още в началото
п.п. написах тая тема защото ми е писнало мои приатели да исват при мен и да ми разпраят ка са ги отрязали и тем подобни, пък и мися че ще стане добра дискусия
aWE ako ne ti puka6e nqma6e da puska6 taq tema.. kurvi kolko iska6, svestni momi4eta - malko..
А ти защо мислиш, че момичетата са длъжни да общуват с теб? Аз например не обичам непознати мъже да ми говорят и да ме свалят. А може пък и да не те харесват. Пробваш на друго място и толкова...а може и да използваш прекалено изтъркани свалки.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
На мене не ми пука ама ми пука за някои мои приатели
Ами може би момичето,което те е отрязало не е била надута,а ти си се държал друго и си я свалял като селянин,а тя си е имала достойнство![]()
хехе още малко ще искараш че ние сме виновниПървоначално написано от `Death`Whore``
Не съм казала таквоа нещо. Просто се замисли над думите ми...ако момичето не дава признаци на желание да говори с теб, се махаш и това е. Не всеки обича да му се натискат непознати, както казах.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хах добре я ми кажи как да ги свалям че да не ми отказват като подходами не е правилен кажи ми ти какъв трябва да бъдеПървоначално написано от happy_cute
Abe prosto moje na momi4etata da ne im e priqten na4ina po koito gi svalqte be...
Ами не можеш просто да отидеш при нея и да я заговориш...трябва първо тя да покаже,че иска да отидеш при нея да я заговориш...да не е някаква случайна,защото няма смисъл или да помолиш приятел да ви запознае...пфу какво да де уча все едно ще ме послушашПървоначално написано от Анонимко
Еми, повечето са ебати и лепките.
Обаче айде да не изкарваме и момчтата виновни, защото си има и девойки, които не се дават лесно и е нужно да отдрежат момчето, за да видят дали ще се откаже бързо от тях или няма да се предаде, защото все пак никой не обича слабаци.
Аз, например, случи ми се да одрежа момче цели 4тири пъти и си рекох, че ако ме заслужава - ще се пробва отново, ама уви - пича се отказа.
Така, темата е друга.
..: Като цяло бая народ са настроени негативно към непознати (както каза дет уор). А и при първото виждане, дори несъзнателно на абсолютно всички хора им е заложено веднага да привключат "тоя кефи ме - не ме кефи". точка.
А пък примерно ако една девойка гори по някакъв друг момък и не може да погледне друг, осфен него - нормално да те одреже.
точка.![]()
az li4no gledam da ne ignoriram takiva kadet tragvat me zagovarqt a dori ne mi e fanal okoto s ni6to.. za6toto ako mu otgovorq i toi si vkarva filma 4e sam go haresala i posle glei kakva dosada stava za tva o6te otna4alo davam da se razbere 4e ne sam zainteresuvana i da ne si gubim vzaimno vremeto. da otgovarqla sam kogato po4ne nqkoi da me svalq ot vejlivost oba4e posle stav po trudno da go otreje6 i za tva ako ne mi fane okoto ve4e o6te ot na4aloto go reja
tva ne trqbva da vi ot4aiva a naprotiv d avi nadahva da prodaljite znam ne e lesno 6tot i men nqkoi kat otreje(rqdko se slu4va priznavam, az da hoda pri mom4e no se pak..)qsno mi e za kvo stava vapros nikak ne e priqtno no e taka ot krai vreme kolkoto i nespravedlivo da e e za mom4etata nie jenite sme teq det podbirame :P
Честно казано и аз не обичам да ме заговрят непознати, а особено да ме гледат мазно и после да идват да се запознават с мен.А и това не значи че едно момиче е надуто,а просто си има приятел или не й допада тоя човек,който я заприказва,както казах вече
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
цели 4 пъти си го отрязала и искаш още един път да се пробва само да видиш да ли те харесва толкова много се пак и той си има достойнство пък и сгиорно е разбралл че не си му приатен пак и не говоря да я питам аре да ходим аз просто питам някое момиче искаш ли да отидем на кафе или да пиинем по нещо какво ще загубиш ако приемешПървоначално написано от cherinka
А какво ще спечелиш...разговор с надут селянин,който си мисли,че всички момичета са негови...сваляч до мозъка на костите си и ооо да сигурно е супер романтиченПървоначално написано от Анонимко
ох сори просто мразя такива мазни типове,на които не им връзват и после изкарват момичетата надути!
![]()
да бе надут селянин ти от каде знаеш че аз сам надут селянин или какво имаш предвид надут селянин какви са му неговите постъпки че да знам аз надут селянин ли съм?Първоначално написано от happy_cute
Под надут селянин може би има предвид някой самонадеян сваляч, който си мисли, че всяка може да е негова... А на въпроса ти октъде да разбереш какъв си...Че ти не можеш ли да преценяваш действията си и да оценяваш трезво поведението си?Първоначално написано от Анонимко
![]()
[quote="mid_get"]добре как за някой сам надут селянин а за някой не съм и ми е интересно какво е надут селянин според вас момичетата и какво са неговите постъпкиПървоначално написано от Анонимко
[quote="Анонимко"]Бе, глупчо, как ще кажеш на непозната "ИСкаш ли да идеме да пием едно кафе".Първоначално написано от mid_get
![]()
Ти добре ли си ?!
То първо се започва с некви общи приказки, смисъл - да й покажеш, че можеш да мислиш и разсъждаваш, а не веднага с - ае на кафе/пица.
Пък и вече е демоде "айде на кафе". По-добре пробвай с "Искаш ли да идеме да пийнем по един топъл шоколад" ахахахаха мкар, че времето е топло, обаче ти ще минеш с номера, че в жегите е много по-добре да се пие топло, отколкото студено.
Тва го бях гледала по новините, че не е полезно при 40 градуса вънка вие да пиете ледена кока кола примерно
[/i][/b] Еми селянин не знаеш ли какво е?! Мазен ,гнусен човек със самочувствие без покритие.....![]()
It`s all about satisfaction
We don`t need love
Tonight I`ll give you my perfection
Tonight I`ll waiting for you
So,take it slowly don`t run in a rush
Take it slowly...slowly
значи не спадам към тяхПървоначално написано от Treselle_s
happy_cute kaza: "Ами не можеш просто да отидеш при нея и да я заговориш...трябва първо тя да покаже,че иска да отидеш при нея да я заговориш...да не е някаква случайна,защото няма смисъл или да помолиш приятел да ви запознае...пфу какво да де уча все едно ще ме послушаш"Първоначално написано от `Death`Whore``
OMG абе ви много принципни се извадихте.И аз съм мислил по тоя вапрос, не че ми пука (аз съм голям непукист), а просто ви се чудя на акъла.Какво милсите че печелите с тва свое дуржание?От тваможе само да загубите, но не и да спечелите.От къде занете че няма да попаднете на идеалното момче за вас еи от такава свлка?А от тва че се правите на важни само падате в очите на мочетата.И далече сам от мисалта да ставате прители с секи които ви сваля, а просто поговорете вижте що за човек е и ако не ви хареса тогава му бите шута. И специален поздрав за надувалниците с песента DJ Aligator Project - The Whistle Song наблегнете в слушането на фразата Blow whistle baby!
на 100 % съм с теб!!!Първоначално написано от Анонимко
az naprimer vaob6te ne sam naduta i ne bih otrqzala 1 mom4e osven ako ne zapo4ne da mi dosajda.A tezi momi4enca,koito se pravqt na mnogo naduti ne struvat ABSOLUTNO NISHTO!!! Ne si zaslujava da se zanimava 4ovek s takivaПървоначално написано от Загрижения
![]()
Да, има момичета, които са надути и се правят на недостъпни, но има и момичета, които не са.
Аз не съм надута, но ми е неприятно да ме заговори непознат, докато си ходя по улицата. Още по-неприятни са тези, които се мислят за голямата работа и само с едно намигане и момичето е тяхно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!