- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъпи момичета защо сте толкова надути.....
Аз пък винаги се опитвам да покажа доброто си самовъзпитание и съм много мила, и приветлива и понякога се получава обратното - мъжете си мислят, че им се "слагам" ли, че ги свалям ли, а то изобщо не е така....
Погледнах последните няколко мнения.... и аз не се обръщам като ми подсвиркват било то от някое кафене или строеж. Като цяло това свиркане/подвикване ми се вижда просташко. Пък за поканите за кафе от случайни хора, независимо дали е 20-годишен или 50, не се сещам до сега да съм приемала.
Опитай да смениш тактиката си за сваляне на мацки. Навместо да и подсвирнеш по улицата или директно да и кажеш колко много искаш да я вкараш в леглото си защо не идеш при нея и не се опиташ да завържеш нормален уж приятелски разговор. Но при жените, както и при мъжете всичко е много индивидуално така че не спирай да опитваш докато не намериш онази която с усмивка ще приеме закачливите ти подмятания![]()
xax v34e gi razqsnihme,nadqvam se![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Еми гледай са...Има различни видове момичета!!!!Някой наистина са прекалено надути,но недей да обобщаваш за всички!Аз например в такава ситуация не отрязвам човека,но ако не ме кефи дипломатично прекратявам разговора или нещо такова,за да не го обидя!!!Всяко момичеси има различен подход![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
не всички момичета са надути и мислят че света се върти около тях... има и нормални, само дето твоите приятели явно се целят прекалено на високо.... по добре им кажи да слязат малко от облаците отколкото да ги оспокояваш и да им викаш да не се отчайват че ще срещнат някоя по свястна....
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
Първоначално написано от Загрижения
Ей, много ги обичам ей такива обобщения! Човек няма изрaстък между краката си и това автоматично го прави надут? Едно момиче не е надуто, защото има два чифта устни (както един мъж не е умен поради факта, че има две глави). Не обвинявай целия пол заради това че твоите приятели не са случили на свястно момиче. И мен са ме рязали много пъти, но не съм тръгнала да се тръшкам и да се оплаквам наляво и надясно.![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Добре бе, много ми е интересно като кажете " мразим надути селяни тип свалячи, които ви канят на кафе или на по питие при първото запознанство ", а вие с какви ходите ? Първия път като се запознаят с вас се правят на полуидиоти, правят се на шутове, на весели и забавни и харесвате такива ? да да ... тези ги обеснявяйте на някой друг .. а иначе, г-ците не разговаряли с непознати хора .. хаха ... така е бе ... те не се свалят на първия по-готин пич с по-скъпа кола ... дааа ... никога ! " гледат скромни и симпатични момчета, добре поддържани и с детски акъл "Аз пък за малко да ви повярвам ... и те не са надували ама въобще ... така ша е да знайте ...
![]()
![]()
... k33p w@lkinG ...
това че всички имаме вагина не е причина да ни слагаш под общ знаменател.
пък и обобщенията са глупости, не го ли разбрахте най-накрая?
abe ne ste li zabelqza li 4e kolkoto po krasivi tolkova po naduti
Я па ти... ама верно, ъъъ, не го знаех.Първоначално написано от #~LuDa_FeNkA~#
Ъми като сваляш някое готино и красиво момиче тя си мисли "Ол,поредния сельо който се прай на велик! Да го отрежа или да не го отрежа?Що за въпрос ха-ха има и други и то каде каде по-готини!да загубя ли?какво?!Нали след 2 мин ме сваля друг знам тая история!" я твоите приятелчета да вземат да се пуснат на някое грозно момиче,което никой не сваля,ще върже и още как!"Не как така аз сваляча да не ходя с Барби?"
Ми вие като не сте самата красота щто се целите на високо?
P.S. sorry за правописните и понктуационни грешки![]()
az ne sym naduta yayayayaya *angel* (: btw ima6 prevopisni gre6ki (pfu, ujasna sym)Първоначално написано от Загрижения
Не, не ходя с такива момчета. Приятелят ми не ме е свалил на улицата, нито в кафето. Не ме е привлякъл нито с парите си, нито с колата. Това не е нещо, което ме впечатлява. Има друго, което ме е привлякло в него, не заучените фрази.Първоначално написано от young_rich_famous
И колкото и гадно да звучи, не съм длъжна да обръщам внимание на всеки, които ме заговори на улицата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Загрижения написа:
Отдавна се канех да пусна тая тема но ето вече е факт. Много ми е чудно защо повечето момичета са толкова надути? Давам пример виждам някое хубаво момиче пробвам се да я заговоря а тя се прави че иобщо ме няма . Но на мене не ми пука. Но на някой момчета им става адски кофти, и като опитат два три пъти да заговорят някое момиче и тя се окаже толкова надута резолтатът от това е че момчето се здухва много и се затваря в себе си. Какво пък толкова дайте им шанс те не хапят, не ги отрязвайте още в началото
п.п. написах тая тема защото ми е писнало мои приатели да исват при мен и да ми разпраят ка са ги отрязали и тем подобни, пък и мися че ще стане добра дискусия
има и надути момичета, но човек трябва да се опари, за да оцени другите, онези мили, сладки същества, които ти позволяеат да отидеш по-далеч. Пък и не мисля, че едно момиче се е държало надуто, ако някой не е подходил както трябва. Предполагам, че режат приятелите ти, щото те не знаят какво да говорят на жените и после идват да ти се оплакват. Вместо да питаш що сме толкова надути, по-добре си задай въпроса дали правя всичко като хората, и ако да, къде сбърках.
SMILE FOR ME NOW
Vij ko macko qvno nqkoi qkata ta e razqzal/ili nezabelqzal za da govori6 taka.Az li4no ne obi4am momi4etata (kat stanat golemi da praqt kot iskat) ama dokat sa mladi o6te da sa macotqt s 10 tona grim spirali 4ervila i tn.To se edno ne si na daskalo ili na ulicata ami v nekvo kabare s leki macki :O . I tva hi4 ne e hubavo.Spored mene se macotqt ne za mom4eta za lubov i ala bala ami za da sa golemi i da gi 4ukat batkovci 20+ (za gidini govorq v slu4aq) i taka .Za mene ne e 4ak tolkova vajno tqloto ili ne6to svarzano do-golqma stepen s fizikata.Sia nqma sam licemer za da napi6a i da e 200 kila 6e q haresam.Imam predvid da e normalno momi4e ne nekva mnoo otrakana kaka.Tva za mene e nai-vajno do 17 nqkade da si jivee6 detstvoto i posle ve4e da prai6 sqkvi experimenti s tqloto si (poqsnqvam nqmam predvid manastirsko vazdarjanie ot platski izku6eniq).Ehe otpusnah sa.Първоначално написано от sladkish_14
ta po temata spored mene e mnogo po dobre da te otrejat vednaga (pri polojenie 4e ne te haresvat a ne kato nqkoi abonati koito napisaha "Az go otrqzah 4 pati ama toi ne se varna puu aman ot idioti :O ") otkolkoto da ti se davat prazni nadejdi za vrazka ,sex ili kvoto i da bilo
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от siXt_senSe
XXAXAXA tolkova ste ploski dneshnite momicheta che nqma na kude . lele jal mi staav. " Ne mi dopada " , ne ti dopada kolata mu ili viziata mu . t kade shte znaesh dali ti dopada dushevno kato ne go opoznaesh ? Sichko li e viziata za vas ?
Според мен това не ги прави надути - просто може би не им харесваш или пък го приемат за поредната ебавка.Мое мнение.![]()
Everything happens for a reason..
И аз!Първоначално написано от `Death`Whore``
Абе да си кажа честно не заговарям момичета по улицата.Всичките ми познати момичета съм се запознал с тях от общи фр или просто самото момиче е проявило желание да се запознае с мен.Ще споделя едно запознансто ,карам си аз привечер лекичко мотора и 2 момичета ме извикаха по име обърнах и отидох при тях не ги познавах ,но ми стана забавно ,без да се натискам и тва онова просто явно за проявили интерес към моята особа и са сметнали ,че може и да съм свестен и пожелаха да се запознаем.Да си призная и аз ги мразя тия самонадеяните момчета ,които ходят по улицата и мислят ,че всички момичета са техни.Не е нужно да се натискаш на всяка.Да си призная до сега не съм заговарял момиче на улицата ,а и смятам ,че няма смисъл ако ми е харесала ще намеря начин да се запозная с нея по доста по интересен начин отколкото да и кажа "маце ае на кафе".
Ne sme naduti ,oba4e primerno mene mn me draznqt takia smotani chikidjii det sa gotovi na si4ky samo i samo nqkoq da im vurje i ponqkoga staat dosadni daje :P
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Малко грубо се изказа.Това ,че едно момче иска да се запознае с теб не значи ,че е скапан чикиджия (а между другото ти кво имаш против чикийтеПървоначално написано от GaBiTyYy
).Не дей така да мислиш.Дразнели те ,ами ако изобщо не проявяват интерес към теб тогава ще ревнеш ,че пък не ти обръща ли внимание.Има много свестни момчета ,които може би искат само едно приятелство и може да нямат общи познати с теб и това да е единствения начин да се запознае с теб.Някой момичета са доста крайни в преценката си за момчетата ,което не е добре.Тук чета ,че момчетата исползвали истъркани свалки ,ами момичета кажете какви свалки обичате вие ,смисъл такъв тая свалка не ви харесва онази не ви харесва ,както тука беше писало едно момиче ,че някакво момче се опитвало 4 пъти да я сваля и тя се прави на недостъпна ,само едно ще ти кажа и момчетата имаме достойнство и ще ви кажа ,че лесно ви заменяме с друга.Не сме толкова емоционални колкото вас и лесно преодоляваме тези откази от ваша страна ,но в такива случай може да загубите наистина свестни момчета.А и модата върви така ,че момичетата искат плейбой смисъл аз съм си обикновенно момче и сигурно за това нямам отбор фенки след мене както тези с прическите и герданчетата ,но това е тема на друг разговор много се разписах ,някой няма да са съгласни с мен ,но хора всякакви разбирания вскякви. =D>
Критерий му се вика..Всъщност всеки би трябвало да има ,след като например ти не заговаряш коя да е ,налиТака и при жените. Както и да прозвучи...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'