- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъпи момичета защо сте толкова надути.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да ви имам проблемите кат се такива си избирате... =D>
вие обърнахте темата на момчето на дребнавство !
момчето е право, ако сте излизали извън БГ ще видите
че хората са по общителни
не е казано че щом някои момче заговори някоя хубава мацка
значи задължително става дума за секс.!
и колкото и да не ви харесва това е истината , малко са момичетата които , може да отидеш при тях да полафите малко да пиете по нещо и всеки по къщата си , пък какво ще става по на татак живота си знае..
така че давайте го по скокойно , и не дейте да съдите преди да сте опознали човека !![]()
Абе както и да се оправдавате квото и да казвате и да търсите вината в момчето.. факт е че 60% от момичетата в днешно време са надути... свястните останаха малко... пък за момчетата да не говорим....![]()
Ах ваште женски гадни номерца !Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
offf ei me e.. az ne sum naduta...az ne se praa 4e gi nqma tiq det me zagovarqt,ama ako ne me kefi mu obqsnqvam po zaobikolen i mil na4in da se razkara...tva e na4ina po koito mislq 4e ne se kompleksirat tiq "4uvstvitelni" su6testva mujete..ta v kavi4ki e 6ot ne samo momi4etta sa naduti..ima mom4eta koito biqt sekfi rekordi v tva..ae mlukvam praete si zaklu4eniqta sami
.!.
a pak i vie ne minavate meturaПървоначално написано от woshia_style
аз не съм надута ама ако ми дойде някой нахалник кво да го прая много ясно че го отрязвам по гадния начин.иначе сам многооо добричкаи когото си харесам се държа мило с него
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
спор нямаПървоначално написано от Анонимко
![]()
И аз се чудя що има толко надути момичета - НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ!!![]()
Скъпи момчета,защо сте толкова задръстени ?
Всъщност тези момичета ти изглеждат надути,но те си знаят цената и имат съмочувствие.Пък и колкото по недостъпно е момичето,толкова повече се въртите около нея,скъпи момчета.Ако едно момиче,отговаря на всеки опит да бъде заговорена ,това ще си е чиста загуба на време.Все пак ние сами си решаваме ,кой да отразим и кой не![]()
Abe az se razkre6tqh na edno mom4e 6tot go haresvam a toi svalq fr mi i mu vikam dobre be tolkova li sum tupa i grozna 4e samo men ne svalq6 i toi mi otg emi...ne prosto ti izglegda6 mnogo trudna ta az ot togava se zamislih i vidqh 4e e imalo mn mom4eta koito sum otbluskvala no s tva moe otbluskvane sum se pravila na vajna demek vs me obi4at za tva nqma da ti oburna vnimanie no ti ti4ai sled men ta taka
Аз тия надутите просто не ги забелязвам и изобщо не ги гледам,пък какво остава да тръгна да ги заговарям. Тва са измислени героини,които си живеят в собствен свят и мислят че всичко се върти около тях и че са единствените хубави момичета в БГ![]()
1.nadutite momi4eta obiknovenno sa prekrasni na vyn6en vid,no vsy6tnost sa prosto porednite patki,tyrse6ti zabavlenie i ni6to pove4e 2.tva na mom4e da mu stane gadno zaradi momi4e se slu4va adski rqdko,tka 4e ne se pravete na mn 4uvstvitelni,6ot obiknoveno momi4eto e naranenoto,sduhanoto i t.n
3.6tom iskate vnimanie,davaite go i vie,6ot mi e pisnalo ot idioti,koito si padat po nqkoe momi4e,no si mislqt,4e ako pyrvi pokajat 4uvstavat si,6te gi smetnat za jen4ovci i 6te gi spukat ot ebavki.a ne e taka...
Mi poprincip ako nqkoi mi haresva nqmam ni6to protiv da me zagovori ama ima nqkoi deto te zqpat sqka6 za 1v put vijdat momi4e i posle _ izvinqvai ama moje li da se zapoznaem ...... mi mn qsno 4e ne moje mn e lesno da kaje6 4e edno momi4e e naduto kato te otreje ama zamislql li si se 4e moje bi gre6kata ne e v neq
!!! I don't give a fuck !!!
Точно така.Пък такива нахални момчета се извъдиха напоследък.Спират те на улицата и:"дай няк'ви координати'![]()
.Като ми иде да се обърна такива координати ще му дам
.Попринцип не отговарям на никого който ме спре на улицата.
![]()
Mi poprincip ako nqkoi mi haresva nqmam ni6to protiv da me zagovori ama ima nqkoi deto te zqpat sqka6 za 1v put vijdat momi4e i posle _ izvinqvai ama moje li da se zapoznaem ...... mi mn qsno 4e ne moje mn e lesno da kaje6 4e edno momi4e e naduto kato te otreje ama zamislql li si se 4e moje bi gre6kata ne e v neq
!!! I don't give a fuck !!!
абе не всички момичета са надути но е факт че има доста такива екземпляри например наскоро се запознах с една по скайпа и тя не престана да ми повтаря киоллко била красива и колко пъти са и предлагали да станат гаджета.. спуках се от смях .. и чесно казано до ся не бях срещал толкова надута но.. всякви има на тоя свят
Не е приятно да те заговаря непознат.. ти си знаеш намеренията.. ама тоя с/у тебе не.. така, че.. не го правете.. по обикновения.. начин.. "Здрасти кукло.. как се казваш..?" Еми сори ама такъв и аз бих отрязала..![]()
is my religion