.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 120 от общо 120
    ку-ку
    Guest
    да ви имам проблемите кат се такива си избирате... =D>

alex``
    Guest
    вие обърнахте темата на момчето на дребнавство !
    момчето е право, ако сте излизали извън БГ ще видите
    че хората са по общителни
    не е казано че щом някои момче заговори някоя хубава мацка
    значи задължително става дума за секс.!
    и колкото и да не ви харесва това е истината , малко са момичетата които , може да отидеш при тях да полафите малко да пиете по нещо и всеки по къщата си , пък какво ще става по на татак живота си знае..
    така че давайте го по скокойно , и не дейте да съдите преди да сте опознали човека !

Град
    Варна
    Абе както и да се оправдавате квото и да казвате и да търсите вината в момчето.. факт е че 60% от момичетата в днешно време са надути... свястните останаха малко... пък за момчетата да не говорим....

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Кажи как се опитва6 да ги сваляш и само така ще можем да ти помогнем.
    Ще следя темата,а ина4е моми4ета много.

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Еми, повечето са ебати и лепките.
    Обаче айде да не изкарваме и момчтата виновни, защото си има и девойки, които не се дават лесно и е нужно да отдрежат момчето, за да видят дали ще се откаже бързо от тях или няма да се предаде, защото все пак никой не обича слабаци.
    Аз, например, случи ми се да одрежа момче цели 4тири пъти и си рекох, че ако ме заслужава - ще се пробва отново, ама уви - пича се отказа.
    Така, темата е друга.
    ..: Като цяло бая народ са настроени негативно към непознати (както каза дет уор). А и при първото виждане, дори несъзнателно на абсолютно всички хора им е заложено веднага да привключат "тоя кефи ме - не ме кефи". точка.
    А пък примерно ако една девойка гори по някакъв друг момък и не може да погледне друг, осфен него - нормално да те одреже.
    точка.
    Ах ваште женски гадни номерца !

Град
    Непостоянно
    offf ei me e.. az ne sum naduta...az ne se praa 4e gi nqma tiq det me zagovarqt,ama ako ne me kefi mu obqsnqvam po zaobikolen i mil na4in da se razkara...tva e na4ina po koito mislq 4e ne se kompleksirat tiq "4uvstvitelni" su6testva mujete..ta v kavi4ki e 6ot ne samo momi4etta sa naduti..ima mom4eta koito biqt sekfi rekordi v tva..ae mlukvam praete si zaklu4eniqta sami
    .!.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    "4uvstvitelni" su6testva mujete
    a pak i vie ne minavate metura

аз не съм надута ама ако ми дойде някой нахалник кво да го прая много ясно че го отрязвам по гадния начин.иначе сам многооо добричка и когото си харесам се държа мило с него
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

ку-ку
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    "4uvstvitelni" su6testva mujete
    a pak i vie ne minavate metura
    спор няма

Град
    СофиЯ
    И аз се чудя що има толко надути момичета - НЕ СИ МИСЛЕТЕ, ЧЕ СТЕ МНОГО ИНТЕРЕСНИ!!

Guest
    Скъпи момчета,защо сте толкова задръстени ?
    Всъщност тези момичета ти изглеждат надути,но те си знаят цената и имат съмочувствие.Пък и колкото по недостъпно е момичето,толкова повече се въртите около нея,скъпи момчета.Ако едно момиче,отговаря на всеки опит да бъде заговорена ,това ще си е чиста загуба на време.Все пак ние сами си решаваме ,кой да отразим и кой не

Abe az se razkre6tqh na edno mom4e 6tot go haresvam a toi svalq fr mi i mu vikam dobre be tolkova li sum tupa i grozna 4e samo men ne svalq6 i toi mi otg emi...ne prosto ti izglegda6 mnogo trudna ta az ot togava se zamislih i vidqh 4e e imalo mn mom4eta koito sum otbluskvala no s tva moe otbluskvane sum se pravila na vajna demek vs me obi4at za tva nqma da ti oburna vnimanie no ti ti4ai sled men ta taka

Супер фен
    Аз тия надутите просто не ги забелязвам и изобщо не ги гледам,пък какво остава да тръгна да ги заговарям. Тва са измислени героини,които си живеят в собствен свят и мислят че всичко се върти около тях и че са единствените хубави момичета в БГ

Banned
    1.nadutite momi4eta obiknovenno sa prekrasni na vyn6en vid,no vsy6tnost sa prosto porednite patki,tyrse6ti zabavlenie i ni6to pove4e 2.tva na mom4e da mu stane gadno zaradi momi4e se slu4va adski rqdko,tka 4e ne se pravete na mn 4uvstvitelni,6ot obiknoveno momi4eto e naranenoto,sduhanoto i t.n
    3.6tom iskate vnimanie,davaite go i vie,6ot mi e pisnalo ot idioti,koito si padat po nqkoe momi4e,no si mislqt,4e ako pyrvi pokajat 4uvstavat si,6te gi smetnat za jen4ovci i 6te gi spukat ot ebavki.a ne e taka...

shtoto sa typi kurwi.

Mi poprincip ako nqkoi mi haresva nqmam ni6to protiv da me zagovori ama ima nqkoi deto te zqpat sqka6 za 1v put vijdat momi4e i posle _ izvinqvai ama moje li da se zapoznaem ...... mi mn qsno 4e ne moje mn e lesno da kaje6 4e edno momi4e e naduto kato te otreje ama zamislql li si se 4e moje bi gre6kata ne e v neq
    !!! I don't give a fuck !!!

Точно така.Пък такива нахални момчета се извъдиха напоследък.Спират те на улицата и:"дай няк'ви координати' .Като ми иде да се обърна такива координати ще му дам .Попринцип не отговарям на никого който ме спре на улицата.

Mi poprincip ako nqkoi mi haresva nqmam ni6to protiv da me zagovori ama ima nqkoi deto te zqpat sqka6 za 1v put vijdat momi4e i posle _ izvinqvai ama moje li da se zapoznaem ...... mi mn qsno 4e ne moje mn e lesno da kaje6 4e edno momi4e e naduto kato te otreje ama zamislql li si se 4e moje bi gre6kata ne e v neq
    !!! I don't give a fuck !!!

Guest
    абе не всички момичета са надути но е факт че има доста такива екземпляри например наскоро се запознах с една по скайпа и тя не престана да ми повтаря киоллко била красива и колко пъти са и предлагали да станат гаджета.. спуках се от смях .. и чесно казано до ся не бях срещал толкова надута но.. всякви има на тоя свят

Град
    Варна
    Не е приятно да те заговаря непознат.. ти си знаеш намеренията.. ама тоя с/у тебе не.. така, че.. не го правете.. по обикновения.. начин.. "Здрасти кукло.. как се казваш..?" Еми сори ама такъв и аз бих отрязала..
    is my religion

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си