Първоначално написано от
GaBiTyYy
Ne sme naduti ,oba4e primerno mene mn me draznqt takia smotani chikidjii det sa gotovi na si4ky samo i samo nqkoq da im vurje i ponqkoga staat dosadni daje :P
Малко грубо се изказа.Това ,че едно момче иска да се запознае с теб не значи ,че е скапан чикиджия (а между другото ти кво имаш против чикийте

).Не дей така да мислиш.Дразнели те ,ами ако изобщо не проявяват интерес към теб тогава ще ревнеш ,че пък не ти обръща ли внимание.Има много свестни момчета ,които може би искат само едно приятелство и може да нямат общи познати с теб и това да е единствения начин да се запознае с теб.Някой момичета са доста крайни в преценката си за момчетата ,което не е добре.Тук чета ,че момчетата исползвали истъркани свалки ,ами момичета кажете какви свалки обичате вие ,смисъл такъв тая свалка не ви харесва онази не ви харесва ,както тука беше писало едно момиче ,че някакво момче се опитвало 4 пъти да я сваля и тя се прави на недостъпна ,само едно ще ти кажа и момчетата имаме достойнство и ще ви кажа ,че лесно ви заменяме с друга.Не сме толкова емоционални колкото вас и лесно преодоляваме тези откази от ваша страна ,но в такива случай може да загубите наистина свестни момчета.А и модата върви така ,че момичетата искат плейбой смисъл аз съм си обикновенно момче и сигурно за това нямам отбор фенки след мене както тези с прическите и герданчетата ,но това е тема на друг разговор много се разписах ,някой няма да са съгласни с мен ,но хора всякакви разбирания вскякви. =D>