.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 120
    Фен
    Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от tuka6na
    Критерий му се вика..Всъщност всеки би трябвало да има ,след като например ти не заговаряш коя да е ,нали Така и при жените. Както и да прозвучи...
    Това е ясно ,че не всяко момче се харесва на дадено момиче ,няма спор ,но тук има изказвания ,че всеки ,който се опита да заговори момиче е чикиджия и според мен това е доста крайно обръщение.Просто му кажи не си мой тип не си ми симпатичен ,а момчето да си прави изводите.

Град
    Po SfEtA I u NaS
    Цитирай Първоначално написано от KUM4o
    Цитирай Първоначално написано от GaBiTyYy
    Ne sme naduti ,oba4e primerno mene mn me draznqt takia smotani chikidjii det sa gotovi na si4ky samo i samo nqkoq da im vurje i ponqkoga staat dosadni daje :P
    Малко грубо се изказа.Това ,че едно момче иска да се запознае с теб не значи ,че е скапан чикиджия (а между другото ти кво имаш против чикийте ).Не дей така да мислиш.Дразнели те ,ами ако изобщо не проявяват интерес към теб тогава ще ревнеш ,че пък не ти обръща ли внимание.Има много свестни момчета ,които може би искат само едно приятелство и може да нямат общи познати с теб и това да е единствения начин да се запознае с теб.Някой момичета са доста крайни в преценката си за момчетата ,което не е добре.Тук чета ,че момчетата исползвали истъркани свалки ,ами момичета кажете какви свалки обичате вие ,смисъл такъв тая свалка не ви харесва онази не ви харесва ,както тука беше писало едно момиче ,че някакво момче се опитвало 4 пъти да я сваля и тя се прави на недостъпна ,само едно ще ти кажа и момчетата имаме достойнство и ще ви кажа ,че лесно ви заменяме с друга.Не сме толкова емоционални колкото вас и лесно преодоляваме тези откази от ваша страна ,но в такива случай може да загубите наистина свестни момчета.А и модата върви така ,че момичетата искат плейбой смисъл аз съм си обикновенно момче и сигурно за това нямам отбор фенки след мене както тези с прическите и герданчетата ,но това е тема на друг разговор много се разписах ,някой няма да са съгласни с мен ,но хора всякакви разбирания вскякви. =D>
    OmFg ve4e po4ti ne sa ostanali takiva dobronamereni mom4enca koito

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Фен
    Град
    Мездра
    [quote=GaBiTyYy]
    Ne sme naduti ,oba4e primerno mene mn me draznqt takia smotani chikidjii det sa gotovi na si4ky samo i samo nqkoq da im vurje i ponqkoga staat dosadni daje :P
    Малко грубо се изказа.Това ,че едно момче иска да се запознае с теб не значи ,че е скапан чикиджия (а между другото ти кво имаш против чикийте ).Не дей така да мислиш.Дразнели те ,ами ако изобщо не проявяват интерес към теб тогава ще ревнеш ,че пък не ти обръща ли внимание.Има много свестни момчета ,които може би искат само едно приятелство и може да нямат общи познати с теб и това да е единствения начин да се запознае с теб.Някой момичета са доста крайни в преценката си за момчетата ,което не е добре.Тук чета ,че момчетата исползвали истъркани свалки ,ами момичета кажете какви свалки обичате вие ,смисъл такъв тая свалка не ви харесва онази не ви харесва ,както тука беше писало едно момиче ,че някакво момче се опитвало 4 пъти да я сваля и тя се прави на недостъпна ,само едно ще ти кажа и момчетата имаме достойнство и ще ви кажа ,че лесно ви заменяме с друга.Не сме толкова емоционални колкото вас и лесно преодоляваме тези откази от ваша страна ,но в такива случай може да загубите наистина свестни момчета.А и модата върви така ,че момичетата искат плейбой смисъл аз съм си обикновенно момче и сигурно за това нямам отбор фенки след мене както тези с прическите и герданчетата ,но това е тема на друг разговор много се разписах ,някой няма да са съгласни с мен ,но хора всякакви разбирания вскякви. =D>

Град
    Po SfEtA I u NaS
    [quote=KUM4o][quote=GaBiTyYy]

DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    А ти защо мислиш, че момичетата са длъжни да общуват с теб? Аз например не обичам непознати мъже да ми говорят и да ме свалят. А може пък и да не те харесват. Пробваш на друго място и толкова...а може и да използваш прекалено изтъркани свалки.
    =D> =D> =D> =D> =D>
    Абсолютно съм съгласна като дойде някой квазимодо да зарибява и му кажем тънкажната че не искаме да ни занимава той се обижда ... ами да не сме длъжни пък да обшуваме със всички ... после били сме надути
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Град
    Изгубено
    Отговарям директно на заглавието: Що са надути ли ?? щото са тъпи патки, ако не са патки значи са гъски, но все пак има малко останали свестни момичета които не се правят.

На тези които се надуват се е намерил някой да им каже че са много красиви, те тей си изграждат самочувствие и от тогава почват
    - Ауууу колко съм убава тоя няма да го гледам и низнам си кви други глупости

супер ме дразнят такива дето се смятат за нещо повече от останалите

п.п. сорка за правописните грешки ама още ми се спи

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от music_pirate
    Отговарям директно на заглавието: Що са надути ли ?? щото са тъпи патки, ако не са патки значи са гъски, но все пак има малко останали свестни момичета които не се правят.

На тези които се надуват се е намерил някой да им каже че са много красиви, те тей си изграждат самочувствие и от тогава почват
    - Ауууу колко съм убава тоя няма да го гледам и низнам си кви други глупости

супер ме дразнят такива дето се смятат за нещо повече от останалите

п.п. сорка за правописните грешки ама още ми се спи
    =D> =D> =D>
    въпреки че съм момиче този пост ми хареса!!! така е в повечето случай и разбираш ли девойките почват да се мислят за безсмъртни и се едно ходят 10 см над земята само им липсва някой да им прасне един шамар и да ги свали обратно да си стъпят на краката!!!
    So free

аз пък искам да съм надута...просто понякога се усещам че наистина ставам много добричка и някои момчета злоупотребяват с това... защо повечето са надути ли?? защото така е модерно а те трябва да следват модата...

Фен
    Град
    Мездра
    Еми като е модерно да се надуват като пуйки в кокошарника.Момчето като види ,че нема да го бъде бързо преминава на следващата ,а тази дето се е надувала просто губи...

em horata niama da se promeniat...
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Абе има и надути патки, има таквиз със причини. Никога не може да знае човек със сигурност. Примерно някоя може да са я настъпали по пришката сутринта и тва да и е развалило целия ден

za6toto skapo mom4e momi4ety ne te e haresaloooo..
    i taka ako tq te be6e haresala ot parvia pat nqqq6e da se pravi 4e te nqma
    predstavi si 4e tq idva pri teb i te zagovarq- ako na teb ti haresa 6e goovori6 s nea ako ne ti haresa - 6 si mal4i6

vapros na fkuS

Супер фен
    hah tova tolkova pyti sym go chuvala.Dori sa se obryshtali s men s dumite ` tolkvoa si naduta `.E,ne ne sym naduta,prosto sym sramejliva i ne kontaktuvam s hora,kioto ne poznavam.
    A i mi e mnogo interesno edno .... kogato ne vi obryshtame vnimanie sme naduti,a kogato vi obryshtame pochvate da gledate na nas kato kurvi,zashtoto se obryshtame na vsqko podvikvane.Ta kakvo da pravim?Da se naduvame ili da sme kato kurvi v ochite vi?Az predpochitam da sym naduta .... Vypreki,che ne sym ..
    Обичам те <3 !!!

Guest
    E KaK Be nAlI TaKa e Po-GyZaRsKo I MoDeRnO

Аз пък искам да питам,защо както винаги слагате всички под общ знаменател?
    A qui

И още един въпрос,какво разбира автора под определението "надута"?
    A qui

Град
    София

l0l

фръц фръц и после пак у .... лялялля
    Поеми във вярната посока

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]аз пък искам да съм надута...просто понякога се усещам че наистина ставам много добричка и някои момчета злоупотребяват с това... защо повечето са надути ли?? защото така е модерно а те трябва да следват модата...
    Aman s taq moda ako stane modno da si serien ubiec 6e tragnat li s trion po ulicite
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Over the hills and far away
    да бе момичетата са ти виновни. Момчетата се държат като кретени на бас че приятелите ти заговарят момичета с къси поли големи гърди високи токчета и модерни прически които са заговаряни милион пъти от непознати момченца с бушуващи хормони и им е писнало от подобни тъпи изцепки и свалки. Плюс това никои вече не идва да се запознае с теб щото иска да сте "приятелчета" и ест е че ако не ти е симпатичен отказваш - какво да правиш с момче което не харесваш

Естествено че ще ви отказват момчета свиквайте и не мрънкайте живота понякога е гаден И да му се не види не вс са еднакви ако приемеш отказа все някога ще ти се отвори парашута.

Град
    nqkade tam
    Samo da otbeleja 4e spored mene tva da zapoznava6/da te zapoznavat s nqkoi e nekvo mnoo tapo.Ako sa haresvat vzaimno OK,ama ako ne e basi gadnoto.Se edno si svodnik .Abe s dve dumi ne ubivaite svalkite i te iskat da jiveqt

Град
    nqkade tam
    [quote="..:sUnRiSe:.."]Плюс това никои вече не идва да се запознае с теб щото иска да сте "приятелчета" и ест е че ако не ти е симпатичен отказваш - какво да правиш с момче което не харесваш [quote]
    Svalka-zapoznanstvo s cel intimna blizost
    Balgarski Talkoven Re4nik

Град
    Луната

Re: Скъпи момичета защо сте толкова надути.....

Цитирай Първоначално написано от Загрижения
    Отдавна се канех да пусна тая тема но ето вече е факт. Много ми е чудно защо повечето момичета са толкова надути? Давам пример виждам някое хубаво момиче пробвам се да я заговоря а тя се прави че иобщо ме няма . Но на мене не ми пука. Но на някой момчета им става адски кофти, и като опитат два три пъти да заговорят някое момиче и тя се окаже толкова надута резолтатът от това е че момчето се здухва много и се затваря в себе си. Какво пък толкова дайте им шанс те не хапят, не ги отрязвайте още в началото

п.п. написах тая тема защото ми е писнало мои приатели да исват при мен и да ми разпраят ка са ги отрязали и тем подобни, пък и мися че ще стане добра дискусия
    Защо реши че сме надути? До колкото се виждам а вярвай ми все още се виждам не съм се подула. В нормално състояние съм си.

Град
    LuNaTa

Re: Скъпи момичета защо сте толкова надути.....

Цитирай Първоначално написано от Загрижения
    Отдавна се канех да пусна тая тема но ето вече е факт. Много ми е чудно защо повечето момичета са толкова надути? Давам пример виждам някое хубаво момиче пробвам се да я заговоря а тя се прави че иобщо ме няма . Но на мене не ми пука. Но на някой момчета им става адски кофти, и като опитат два три пъти да заговорят някое момиче и тя се окаже толкова надута резолтатът от това е че момчето се здухва много и се затваря в себе си. Какво пък толкова дайте им шанс те не хапят, не ги отрязвайте още в началото

п.п. написах тая тема защото ми е писнало мои приатели да исват при мен и да ми разпраят ка са ги отрязали и тем подобни, пък и мися че ще стане добра дискусия
    Emi 6tom kat se dobliji6 do nqkoq i tq ne ti obru6ta vnimanie zna4i ili si nevidim ili si mega zle ;/

Guest
    така, така значи когато някой супер пич който си хваща момиче само да я прасно ви каже свалката искаш ли д аотидем да пиим по нещо не е изтъркана а когато ти я каже някое скромно момче което няма BMW или някоя спортна кола свалката е изтъркна...... момичета

тука има нещо 'лабаво.Какви са тия работи-че то по логиката на повечето писали в темата,всяко момиче трябва да приема всичко що годе приличащо на мъжко за потенциалиен мъж мечта... А и извинявам се ,пак ще прозвучи странно,но каквото и да си говорим всеки си знае общо взето на какъв хал е О_o...И не е хич трудно да прецениш кога ИМА ВЕРОЯТНОСТ да си забелязан и кога не. Ае моля ви се.То пък вие да не видите нещо 'арно и ставате безсмъртни.Пък не дай Боже да ви отреже същото,от такова се превръща в надута пудра...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си