- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъпи момичета защо сте толкова надути.....
Това е ясно ,че не всяко момче се харесва на дадено момиче ,няма спор ,но тук има изказвания ,че всеки ,който се опита да заговори момиче е чикиджия и според мен това е доста крайно обръщение.Просто му кажи не си мой тип не си ми симпатичен ,а момчето да си прави изводите.Първоначално написано от tuka6na
OmFg ve4e po4ti ne sa ostanali takiva dobronamereni mom4enca koitoПървоначално написано от KUM4o
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
[quote=GaBiTyYy]OmFg ve4e po4ti ne sa ostanali takiva dobronamereni mom4enca koitoПървоначално написано от KUM4o
[quote=KUM4o][quote=GaBiTyYy]OmFg ve4e po4ti ne sa ostanali takiva dobronamereni mom4enca koitoПървоначално написано от KUM4o
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
Абсолютно съм съгласна като дойде някой квазимодо да зарибява и му кажем тънкажната че не искаме да ни занимава той се обижда ... ами да не сме длъжни пък да обшуваме със всички ... после били сме надути
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Отговарям директно на заглавието: Що са надути ли ?? щото са тъпи патки, ако не са патки значи са гъски, но все пак има малко останали свестни момичета които не се правят.
На тези които се надуват се е намерил някой да им каже че са много красиви, те тей си изграждат самочувствие и от тогава почват
- Ауууу колко съм убава тоя няма да го гледам и низнам си кви други глупости
супер ме дразнят такива дето се смятат за нещо повече от останалите
п.п. сорка за правописните грешки ама още ми се спи
=D> =D> =D>Първоначално написано от music_pirate
въпреки че съм момиче този пост ми хареса!!! така е в повечето случай и разбираш ли девойките почват да се мислят за безсмъртни и се едно ходят 10 см над земята само им липсва някой да им прасне един шамар и да ги свали обратно да си стъпят на краката!!!
So free
аз пък искам да съм надута...просто понякога се усещам че наистина ставам много добричка и някои момчета злоупотребяват с това... защо повечето са надути ли?? защото така е модерно а те трябва да следват модата...![]()
Еми като е модерно да се надуват като пуйки в кокошарника.Момчето като види ,че нема да го бъде бързо преминава на следващата ,а тази дето се е надувала просто губи...
em horata niama da se promeniat...![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Абе има и надути патки, има таквиз със причини. Никога не може да знае човек със сигурност. Примерно някоя може да са я настъпали по пришката сутринта и тва да и е развалило целия ден![]()
za6toto skapo mom4e momi4ety ne te e haresaloooo..
i taka ako tq te be6e haresala ot parvia pat nqqq6e da se pravi 4e te nqma
predstavi si 4e tq idva pri teb i te zagovarq- ako na teb ti haresa 6e goovori6 s nea ako ne ti haresa - 6 si mal4i6
vapros na fkuS
hah tova tolkova pyti sym go chuvala.Dori sa se obryshtali s men s dumite ` tolkvoa si naduta `.E,ne ne sym naduta,prosto sym sramejliva i ne kontaktuvam s hora,kioto ne poznavam.
A i mi e mnogo interesno edno .... kogato ne vi obryshtame vnimanie sme naduti,a kogato vi obryshtame pochvate da gledate na nas kato kurvi,zashtoto se obryshtame na vsqko podvikvane.Ta kakvo da pravim?Da se naduvame ili da sme kato kurvi v ochite vi?Az predpochitam da sym naduta .... Vypreki,che ne sym ..![]()
E KaK Be nAlI TaKa e Po-GyZaRsKo I MoDeRnO![]()
![]()
Аз пък искам да питам,защо както винаги слагате всички под общ знаменател?
A qui
И още един въпрос,какво разбира автора под определението "надута"?
A qui
фръц фръц и после пак у .... лялялля![]()
Поеми във вярната посока
Aman s taq moda ako stane modno da si serien ubiec 6e tragnat li s trion po uliciteПървоначално написано от [b
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да бе момичетата са ти виновни.Момчетата се държат като кретени на бас че приятелите ти заговарят момичета с къси поли големи гърди високи токчета и модерни прически които са заговаряни милион пъти от непознати момченца с бушуващи хормони и им е писнало от подобни тъпи изцепки и свалки. Плюс това никои вече не идва да се запознае с теб щото иска да сте "приятелчета" и ест е че ако не ти е симпатичен отказваш - какво да правиш с момче което не харесваш
Естествено че ще ви отказват момчета свиквайте и не мрънкайте живота понякога е гаден И да му се не види не вс са еднакви ако приемеш отказа все някога ще ти се отвори парашута.
Samo da otbeleja 4e spored mene tva da zapoznava6/da te zapoznavat s nqkoi e nekvo mnoo tapo.Ako sa haresvat vzaimno OK,ama ako ne e basi gadnoto.Se edno si svodnik.Abe s dve dumi ne ubivaite svalkite i te iskat da jiveqt
[quote="..:sUnRiSe:.."]Плюс това никои вече не идва да се запознае с теб щото иска да сте "приятелчета" и ест е че ако не ти е симпатичен отказваш - какво да правиш с момче което не харесваш [quote]
Svalka-zapoznanstvo s cel intimna blizost
Balgarski Talkoven Re4nik
Защо реши че сме надути? До колкото се виждам а вярвай ми все още се виждам не съм се подула. В нормално състояние съм си.Първоначално написано от Загрижения
Emi 6tom kat se dobliji6 do nqkoq i tq ne ti obru6ta vnimanie zna4i ili si nevidim ili si mega zle ;/Първоначално написано от Загрижения
така, така значи когато някой супер пич който си хваща момиче само да я прасно ви каже свалката искаш ли д аотидем да пиим по нещо не е изтъркана а когато ти я каже някое скромно момче което няма BMW или някоя спортна кола свалката е изтъркна...... момичета
тука има нещо 'лабаво.Какви са тия работи-че то по логиката на повечето писали в темата,всяко момиче трябва да приема всичко що годе приличащо на мъжко за потенциалиен мъж мечта...
А и извинявам се ,пак ще прозвучи странно,но каквото и да си говорим всеки си знае общо взето на какъв хал е О_o...И не е хич трудно да прецениш кога ИМА ВЕРОЯТНОСТ да си забелязан и кога не.
Ае моля ви се.То пък вие да не видите нещо 'арно и ставате безсмъртни.Пък не дай Боже да ви отреже същото,от такова се превръща в надута пудра...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'