.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Guest

Дамски душ

задълйително ли е използването на дамски душ, и вие използвате ли?

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата на форума!

Не е задължително. Даже е вредно да се използва без лекарско предписание.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    ami .......samo da popitam kakvo 6te re4e tova sorry za v1prosa

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

<<

аз мисля 4е е някфо кадо ду64е малко и се му6ка в п*тката и пръска6 не6то навътре сапун ли е кфо нз и така се измива6 опбилно и от вътре нз.. така съм 4увала и аз искам да си зимам такова колко струва от аптеките ли се зима,и какво то4но представлява и как то4но се употребява? мс и аз предварително
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Re: <<

Цитирай Първоначално написано от monityY
    аз мисля 4е е някфо кадо ду64е малко и се му6ка в п*тката и пръска6 не6то навътре сапун ли е кфо нз и така се измива6 опбилно и от вътре нз.. така съм 4увала и аз искам да си зимам такова колко струва от аптеките ли се зима,и какво то4но представлява и как то4но се употребява? мс и аз предварително
    Не е сапун, впръсква се гинекологична течност. И това нещо е вредно да се използва често, защото нарушава средата на вагината - тя се почиства сама, ако няма инфекция, чуждата намеса И вреди.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

ax

se pak kolko struva?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    2 лева и 10 стотинки струваше балона преди около 8-9 месаца. Правя си 1 път месечно след менструация с отвара от лайка. Иначе за лечение съм си правила пак с отвара от лайка 1 път на 3 дни. Прави се само при нужда и при лекарско предписание!

Guest
    пояснете ми какво по дяволите е дамски душ?

Град
    Свищов
    Като клизма, но с по-голям балон и по-дебел накрайник. Балонът се пълни с течност, а накрайникът се пъха във влгалището!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Като клизма, но с по-голям балон и по-дебел накрайник. Балонът се пълни с течност, а накрайникът се пъха във влгалището!
    мамка му, майка ми имаше такова нещо в банята

Вредно да се използва без лекарско предписание.

Авторката
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valkanova_87
    Вредно да се използва без лекарско предписание.
    dobre 6te go polzvam samo analno

Прави се само при нужда и при лекарско предписание!

Ползвай го както си искаш ти,ако искам можеш да си го навреш и ......

Авторката
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Valkanova_87
    Прави се само при нужда и при лекарско предписание!
    no nali deistva kato klizma, a pak i e po qko v anala, az obi4am da go pulnq s kislorodna voda i spirt

m az vav nas imam ama ne e kato du64e ama kato kru6a s trubi4ka e ...v kru6ata se vkarva te4nosta s koqto 6te se podmiva6 i posle trabi4kata se vkarva "kru6ata" se natiska (tq e gumena) i taka....i ne e s lekarsko predpisanie prosto si e li4na higiena daje e hubavo na 2 sedmici da se pravi takova ne6to ...
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    майка ми има ... мисля и аз да си взема.. и тя ползва лайка...
    Love you Kris !!!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от buba01
    m az vav nas imam ama ne e kato du64e ama kato kru6a s trubi4ka e ...v kru6ata se vkarva te4nosta s koqto 6te se podmiva6 i posle trabi4kata se vkarva "kru6ata" se natiska (tq e gumena) i taka....i ne e s lekarsko predpisanie prosto si e li4na higiena daje e hubavo na 2 sedmici da se pravi takova ne6to ...
    Влагалището се самопрочиства. Не е хубаво да се мие с нищо, особено вътрешно. дамски душ се прави само при лечение, защото нарушава естествената среда!

Guest
    Влагалището се самопрочиства. Не е хубаво да се мие с нищо, особено вътрешно. дамски душ се прави само при лечение, защото нарушава естествената среда!
    ами ако е преварена лаика пак ли е вредно...

opa tova bqh az
    ЛоШа СъМ МаДамА,прИ Мен МъЖеТе Са НаД ДваМа,ОбИчаМ дА сЪа ЗаРибЯваМ, нА НиКоЙ Не ПрОщАвАм! кУпОнДжИйСка мИ е ДуШаТа, лУдА Ми е ГлаВТа

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ами ако е преварена лаика пак ли е вредно...
    Оффф абе какви лекарски предписания бе тъпотии ... важното е да не се прекалява с него както каза на 2 седмици е добре ... иначе наистина влагалището си се самопочиства и ако се ползва постоянно дамският душ нарушава естественото овлажняване
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Град
    Свищов
    Попитай гинеколог. Аз го правя с лекарско предписание.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си